Dagens Shopping...

 

Busfröna!


 

 

Underbar dag!


Det är ju som sagt Valborg idag, men blir en lugn hemmakväll för våran del då brasorna tänds så sent...
Men lika skönt att bara va hemma och mysa med familjen! ♥


Idag har vi haft en helt underbar dag tillsammans med underbara Linn & goá Noe, vi tog och åkte in till Eskilstuna och gick runt på stan ett tag!
Hittade massa som jag skulle vilja köpa men vart en kepa till Liam och så vart det 2 bodys & 2 par byxor till lilla pyret i magen! ♥
Hoppas dock att vi ska hinna åka in en gång till innan den lilla i magen väljer att titta ut, men det återstår att se!
Ångrar dock att jag aldrig köpte mössorna & strumporna till lillen när jag väl var där inne... men det är bra att va efterklok!
Visserligen finns det massa strumpor & mössor från när Liam föddes, men alltid kul med nytt! :)


Efter vi gått runt på stan så tog vi och åkte hem till oss, barnen lekte och hade sig i Liam´s rum medans jag stod och fixade iordning käket som blev: Fläskfileé, Pommes, Beanesås, Sallad, Hemmagjort vitlökssmör & vitlösdressing!
Det var riktigt gott! :)


Nu har Linn & Noe nästan precis åkt hem så tänkte slänga upp lite bilder på busfröna, inte så värst många men några är det iaf.
Likaså slänga upp bilder på dagens shopping! :)


Liam har precis somnat i den stora saccosäcken, han var helt slut efter denna dagen och han har endast sovit i typ 10-15 minuter när vi åkte in till stan...
Så förstår att han är trötter... men vaknar han senare så självklart kommer han få va uppe och vi kanske tar oss en promenad och kollar på brasa.. om det nu är någon i närheten!
Eller så tar vi bara oss en mysig kvällspromenad hela familjen i detta underbara vädret! ♥

Tråkigt att älsk ska jobba imorgon bara... :(

Hoppas ni har haft en helt underbar dag och kommer få en helt underbar kväll! ♥

Trevlig Valborg på er! ♥

Lördag!


Kommer bli en helt fantastisk dag idag, Linn & goá Noe kommer hit om ett tag och vi ska dra in till stan och kolla runt lite granna! :)
Ska kika efter någonting till Liam samt kolla efter lite kläder åt lilla pyret i magen! :)
Sen får man ju se om man hittar någonting, men det borde man väl!

Efter stan så ska vi åka hem till oss och fixa iordning käk för att sedan käka tillsammans! ♥
Vad det blir har jag ingen aning om, men ska iaf. gå ut i frysen och kolla vad vi har och börja förbereda lite granna så det går fort när vi kommer hem! :)

Så som sagt, en underbar Lördag med dom bästa! ♥

Magbild V.35 (34+1)


Dagens Middag!


Panerad hajmalfileé, kokt potatis, hemmagjord kall sås & kokta grönsaker!

Riktigt smaskigt! :)
Så nu är man mätt i magen...


Fredag!


Vilken underbar dag! ♥
Hela familjen är samlad... så det kan inte bli bättre!


Vi har vart ute och busat hela morgonen, sen åkte jag iväg med Anki & Stefan och handlade så vi har fyllt upp både kyl & frys, sen drog vi ner på stan... köpte några öl åt älsk och alkoholfritt jordgubbsvin till mig! :)
Var även inne på Lindex och kollade runt lite men är totalt urplockat, så det suger!

Som tur är så har vi massa sommarkläder till vilden nu och väntar bara på att hans nya skor ska komma hem, både gymnastikskor & sandaler! :)

När jag kom hem sussade Liam gott i sin säng och har vaknat för en liten stund sedan så vi ska ta och klä på oss och gå ut igen! :)

Själv fryser jag som en gris även idag, så nu längtar ja nå fruktansvärt efter min OnePiece Jump in Teddy Fleece att gosa ner mig i!
Den kommer väl nästa vecka! :)

Nä, klä på oss och gå ut, sen blir det att fixa iordning käk... Hajmalfilé, potatis, hemmagjord kall sås och kokta grönsaker... Det är smaskens det! :)

Sen blir det självklart Fredagsmys ikväll... Lite popcorn och någon mysig film! :)

Åhhh idag är det allt från 4-8 veckor kvar tills vi har vår 2.a lilla solstråle hos oss! ♥
Endast 41 dagar kvar till BF!

Som vi längtar efter dig allihopa... ♥

V. 35 (34+0)

Veckorna går för fort, tyckte nyss jag gick in i v. 34 (33+0). ♥



Kroppen:

Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet:

Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Härligt väder!


Efter att vi hade käkat middag så klädde vi på oss och gick ut, Liam åkte runt på sin motorcykel, vi sprang runt och busade på framsidan, sparkade boll och sen tog vi även en tur ut i skogen och in på dagis så han fick leka av sig lite granna!

Liam är ju ett litet busfrö som inte alls gör det som vi vill alltid utan han går sin egna väg och går man efter honom så börjar han springa i full fart! HaHa
Så det är väldigt skönt att kunna gå in på dagis då och då och bara släppa honom utan att tänka på att han kan springa ut på vägen eller rasa ner för berg m.m!

Men man får väl hoppas att han börjar lyssna snart när man säger åt honom att stanna! :)

Han är ju extremt trotsig just nu, får han inte som han vill börjar han streta emot och skrika och ha sig & lyssnar inte ett dugg på vad man säger...
Och man vet ju att det kommer mer trots efter trots! :)
Fast det kan jú bli bättre, behöver ju inte bli sämre precis... men man är lite rädd och släppa honom eftersom han bara drar iväg... inte det minsta rädd av sig!


Huua... vi har precis kommit in och vilden sitter och tittar på På rymmen med Pippi Långstrum och ska alldeles strax få välling och byta om till pyjamas.. .

Själv sitter jag här för en stund och bara försöker slappna av lite, lilla pyret i magen har hicka och försöker böka runt men är trångt där inne nu... så finns inte mycket plats att röra sig på!
Så det gör ont när h*n håller på, sen har jag fått extremt ont i ryggen...

Man är ju inte van precis eftersom jag aldrig hade några problem, förvärkar eller någonting med Liam i magen...
Första värkarna fick jag först när vi kom in på förlossningen så ska bli spännande att se hur det blir denna gången!
Känns ju 100 ggr mer nu än vad det gjorde när jag väntade Liam som sagt! :)


Nää.. ska ta och fixa iordning välling och ta fram pyjamasen så han är redo för borstning av sina gaddar & sängen sen! :)


Hoppas ni haft en bra dag!

Tävling: Personlig Almanacka




Klicka här för att komma till tävlingen!!!

Drömmar...


Liam har tydligen kommit in i en fas då han drömmer nå fruktansvärt mycket på nätterna...
Vad han drömmer vet vi ju som sagt inte! :)
Men som inatt vaknade han och var helt hysterisk och bara grät och grät och grät... gick inte att trösta honom!
Vi försökte med allt, men nää... man fick inte ens ta i honom, vi försökte få honom att somna om i sin egna säng men efter mycket om och men så tog han sin kudde, snutte och napp och bar in i våran säng och la sig!
Men även där sov han väldigt oroligt!

Måste ju va någon mardröm eller någonting sådant, det är nu på senare tiden som han vaknat på nätterna inte varje natt utan någon gång och är just såhär ledsen och bara gråter!

Det går ju hur bra som helst att natta honom i sin säng mellan 19-20 varje kväll nu, och oftast så sover han hela nätterna i sin säng utan att vakna av någon dum dröm!

Men när det väl händer och han är otröstlig och bara gråter och ingenting hjälper att lugna ner honom + att man inte ens får ta i honom så är det självklart han får komma in och sova hos oss om det nu är det han vill!
Det är ju hos oss han har sin trygghet, vårat lilla charmtroll! ♥


Vi får se hur det blir inatt om han vaknar då också eller om det blir en kanon natt då vi kan få sova ut!
Jag är bara så glad att detta händer VÄLDIGT sällan!
Man märker på Liam hur seg och trött han blir dagen efter när han vaknar på natten!
När han sover hela natten utan att vakna och vara ledsen osv. så är han en hur pigg & glad kille som helst dagen efter!

Så det är en stor skillnad!

Idag är han inte alls sådär på topp som han annars alltid brukar vara, men som sagt inte sovit mycket inatt och på dagis så sov han fortfarande när jag kom och skulle hämta honom!
Men då förklara jag hur det låg till och då sa dom också att troligen är det fasen då han drömmer väldigt mycket på nätterna!


Man vet ju själv hur det är när man drömmer nå otäckt och man vaknar och tror det är en sann dröm och man inte kan somna om utan man bara ligger där och tittar upp i taket eller vad man nu tittar på om man nu inte kliver upp!
Jag har själv haft mycket sådana drömmar den senaste tiden så jag har själv inte kunnat sova utan förlorat en massa timmars sömn.


Men som sagt, man får hoppas att han sover bättre inatt så han är den vanliga Liam imorgon då även pappsen är hemma och ledig!
Då blir det en massa bus och mys! ♥

Denna veckan har verkligen gått riktigt fort
, redan Torsdag idag och imorgon går jag in i V.35 (34+0).
Hur underbart är inte det, och snart har vi vår 2.a lilla solstråle hos oss! ♥

Liam´s lilla mästerverk!


Idag när jag hämtade hem Liam från dagis så fick han ta med sig sitt gräs som dom sått där! :)
Så fint så...
Nu ska det bara vattnas och växa lite till här hemma, kul att dom får göra nå skojsigt på dagis! :)

Snart är den min...



Har precis klickat hem denna härliga OnePiece Jump in Teddy Fleece...
Jag som är så sjukt frusen av mig spelar ingen roll om det är sommar eller vinter, så ska bli riktigt härligt att ligga i soffan och mysa i denna härliga Jump in Teddy Fleece! :)


Nu längtar jag efter att den ska komma hem, ca 12 dagar stod det att det skulle ta...
Passade på att klicka hem denna då den var nersänkt ganska så mycket i pris... Ordinarie pris: 2279:- och var nu nersänkt till: 1140:-

Me Like! ♥

Dagens lilla vilde...

(Alla bilder är tagna med min iPhone, så inte världens bästa kvalite precis!!!)

Full fart mot grinden... vi ska ju gå ut! :)



Såhär arg & ledsen blir man när man får vänta en liten stund på att gå ut!



Äntligen nere i hallen & påklädd!


När vi väl kom ut så hann vi vara ute i 15 minuter sen skulle
Liam sätta sig på gräsmattan och bajsa! :)
Så var bara att gå in och byta för att sedan gå ut igen! :)




Massa bus i våran lekpark vart det också! :)


3 st bilder från när vi var på MVC idag! :)
Rutchelkana är någonting som Liam verkligen älskar...



MVC V.34 (33+5)


Idag var det dax att åka till MVC igen för mätning, lyssna på bebis och lite prat! :)
Känns faktiskt väldigt skönt att åka på kontroller lite tätare nu hos våran BM... som det ser ut just nu så slipper jag åka in på läkarbesök och det är väldigt skönt! :)

Sist jag var på MVC var för 2 veckor sedan i v. 31+5 och då såg det ut såhär:

♦ Hade gått upp 9 kg
♦ Sf måttet låg på 30
♦ Bebis hjärtljud låg på 144 slag/min
♦ Blodtrycket var lågt



Idag såg det lite bättre ut: V. 33+5

♦ Jag har gått upp 10 kg sammanlagt så 1 kg på 2 veckor
♦ SF måttet var idag 33
♦ Bebis hjärtljud var 148 slag/min
♦ Blodtrycket var 105/60
♦ Blodsockret var lite lågt - 3,6


Annars så såg det väldigt bra ut, och det känns kanon!

Vi gjorde även ett ultraljud för att se att bebisen låg med huvudet neråt och det gjortde h*n...
Fast det visste vi ju redan sen innan då h*n legat med huvudet neråt ett bra tag men våran BM ville se det själv!
Så idag fick vi se bebis igen! ♥
Man såg inte sådär jättebra som man gör på riktigt UL men ändå! :)


Vi ska tillbaks till MVC om 2 veckor och då är jag i v. 35+5 (Onsdag den 11.e Maj).´
Då ska vi även göra en sammanställning som hon ska skicka in till förlossningen m.m så det kommer ta lite längre tid den gången! :)
Men skönt att få det gjort!

Det är så skönt att prata med våran BM, hon är så förstående och verkligen bryr sig och tar mig på allvar! :)
Man kan nog inte få någon bättre BM!

Hon vi hade när vi bodde i Södertälje var ett totalt katastroffall... haha

Så det var dagens händelse! :)

Nu blir det mys med min lilla vilde och börja förbereda lite middag!

Onsdag!


Liam sov faktiskt väldigt bra inatt, han vaknade till när T kom hem men somnade genast om så fort T gick in till honom! :)
Skönt, skönt... det är så otroligt skönt att Liam sover hela nätterna och jag hoppas han kommer göra det när lilla pyret kommer också! :)

Verkar bli kalasväder idag också
, så vi ska ta och gå ut en sväng nu på morgonen för att sedan äta lite tidig lunch idag så Liam hinner sova innan vi ska iväg!

Idag är det dax för MVC igen kl. 13.30, spännande att se om magen har vuxit någonting mer och lyssna på bebis! :)
Sen får vi även se om jag får åka in på ett till TUL...



Ska ta och klä på vilden så vi kan gå ut nu! :)

Busunge!

Liam igår då vi åt mat!

 

Liam är då helt tokig i korv... ;)
Det är tur det finns så mycket olika maträtter man kan göra med just korv...

Påskhelgen...


Den har vart helt strålande, umgåtts med familjen, mamma/mormor & moster Madde kom hit och fikade m.m!
SÅ jag ska absolut inte klaga!

Däremot så har Liam vart väldigt trotsig och har vägrat sova middag utan ska bara hålla sig vaken och till slut slumrat till sent så han har inte alls velat sova vid 19-20 på kvällen som han egentligen ska!
Visst när det är helg kan han få va uppe någon gång lite länge osv, men vill ju helst ha honom i säng vid 20...

Jag förstår inte hur han orkar hålla sig vaken nästan hela dagen för att sedan bli så övertrött på kvällen men ändå göra allt för att hålla sig vaken!!!

Igår var det samma visa, han skulle absolut INTE sova... han vart hysterisk, börja skrika och gapa och ingenting dög!
Men tillslut så somnade han iaf.



Det gäller ju att va "hård" och INTE ge upp!!!


Och nu ikväll var det inte lika jobbigt att natta honom i sin säng utan vi gick in till hans säng vid 19 och låg där, han kollade lite i några böcker, pratade på lite men sen skulle han absolut gå ner men jag satte självklart stopp för det och sa att han skulle sova, gav honom en godnattpuss, smekte han på kinden och sa godnatt...
Sen var det inte så mycket mer med det, han låg och klia sig på sitt och mitt öra (vilket han alltid gör när han är trött)... sen somnade han gott vid 19.30!
Jag hoppas verkligen att det kommer vända igen, nattningen som har gått så himla bra den senaste tiden så får man börja om från ruta 1 nu efter påskhelgen...

Men huvudsaken han kommer in i rutinerna igen, dom senaste gångerna det har vart såhär så har det gått väldigt fort att komma in i rutinerna igen och tillslut behöver man bara sitta där inne bredvid sängen och han somnar själv ganska så fort!



Nu ska jag också ta och lägga mig och glo på någon film!

Najti najt!

Godnatt eller nå!


Jag är så sjukt trött nu för tiden så jag lägger mig gärna och sover tidigt på kvällen!! :)
Nackdelen är att man kliver upp så grymt tidigt på morgonen då ens 2 favoritkillar fortfarande ligger och sussar gott i sängarna! :)

Men även om jag håller mig vaken sent så spelar det ingen roll kan ändå inte sova på mornarna utan kliver upp strax efter 05-06...
Aja, det är bara gilla läget och vänja sig då man snart får en till liten solstråle som kanske inte alls blir likadan som Liam som älskade att sova nästan hela nätterna och mornarna när han var mini! :)
Man kan ju alltid hoppas att den turen finns, att man fortfarande har en 2 åring som sover hela nätterna och en liten bebis som vaknar någon gång och vill ha mat! :)

Nu ska jag sussa, bara slänga upp ett inlägg till!

Satt riktigt bra...


... med lite mat i magen, och gott var det också! :)

Städa, städa & städa!


Pjuuuh... har hållt på och fixat, rensat, omublerat, dammsugit & svabbat och haft mig med Liam´s rum idag medans han var på dagis och det vart riktigt bra! :)
Mycket större plats att leka på där inne nu än vad det var innan, men det kommer ju flyttas och donas där när det lilla pyret också ska sova där inne! :)
Men det är ett tag kvar tills dess...

Vart riktigt bra i vildens rum!


Vi har ju även funderat på att byta rum så barnen får vårat rum som är lite större, men samtidigt är det väldigt tråkigt när vi renoverat hela Liam´s rum till ett barnrum med nya tapeter & bård m.m!
Så dom får nog ha det rummet ett tag till tills vi hittar någonting nytt att flytta till eller när våran dröm går i uppfylleslse och vi flyttar till ett hus med en enorm tomt! :) HaHa

Närå, men när båda barnen kommer dela rum så blir det nog mycket lekande i vardagsrummet där det är störst plats, kommer ju även finnas MASSA plats i deras rum då det endast ska in en till säng där inne! :)

Det blir nog bra till slut!


Nu efter vi kommit hem från dagis strax efter 14 så har jag även diskat upp allt här hemma och gjort rent i köket, dammat och fixat Liam´s matta, gått runt och småplockat lite!
Ska även ta och dammsuga & svabba golvena här hemma, hänga/lägga in den torra rena tvätten...

Ja, det finns lite småsaker att göra här hemma... men det är ju ingenting som är speciellt jobbigt! :)
Eller tar en massa tid!

Liam är så snäll och go idag så han sitter och kollar på Pippi Långstrump serien på datorn i vårat sovrum eftersom jag sitter och lyssnar på musik via DVD spelaren och ut i hemmabiosystemet! :)
Har ju plockat ner våran stereo i förrådet, tyckte den bara tog onödig plats och blir mycket bättre ljud m.m genom DVD spelaren & ut i hemmabiosystemet!


Ska även ta och fixa iordning middag som idag får bli Korvstroganoff m. ris... smarr! :)

Brrr... vi som hade kanonväder hela morgonen tills jag skulle hämta Liam på dagis... då kom det några regnstänk och kommer lite granna nu men inte mycket!
Fast det behöver verkligen komma massa regn nu innan Valborg då det är så torrt i marken...


Nä, ska ta och fortsätta här hemma med lite småplock och lite annat innan det är dax att fixa iordning käk!

Hoppas ni haft en kanon dag! ♥


Uppdatering:

Wohooo... nu har det mörka och det lilla... lilla stänken av regn som kom försvunnit och solen har kommit fram igen! :)

Härliga Tisdag!


Strålande väder, solen är framme, fåglarna kvittrar, balkongdörren på vid gavel och fönstrena öppna! :)
Kan det bli bättre...

Har precis kommit hem efter att ha vart och lämnat vilden på dagis! :)
Oj, oj, oj så glad han blev när han kom till dagis... det är så otroligt skönt att bara lämna honom och han vinkar glatt och springer in och leker med sina lekkamrater på en gång! :)

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men funderar på att göra om lite i Liam´s rum samt rensa lite leksaker och plocka ner dom i förrådet, dammsuga & svabba golvena här hemma!
Skönt att göra det i lugn och ro!

Annars har jag faktiskt ingen aning vad man ska hitta på idag, Liam ska hämtas hem vid 14 och efter det blir det nog att stanna ute ett tag och njuta av det underbara vädret!

Näe, jag ska nog ta och sätta fart här hemma så jag får saker och ting gjorda! :)


Hoppas ni får en strålande dag! ♥

Underbara Måndag!


Strålande väder har vi haft hela dagen och har ännu, underbara Linn & goá Noe kom hit, vi drog ner på stan och käkade och åt glass och hade det allmänt trevligt! :)
Barnen fick leka av sig lite i lekparken nere i stan, men är så sjukt mycket folk så hela lekparken var fullproppat med både barn & föräldrar!

Men dom åkte lite rutchelkana och skojja innan vi gick och handlade glass och satte oss i gräset och smaskade i oss! :)
Det vart inte så många bilder tagna som vanligt... men några vart det iaf! :)

Har helt enkelt vart en toppendag! ♥

Nu ska vi alldeles strax käka lite middag!



Liam är mycket för att åka på magen ner för rutchelkanorna...
Inte alls lika roligt att sitta på rumpan och åka! :)


Myspys...


Om ett tag så kommer älskade Linn & goá Noe hit, blir nog att va ute i det underbara vädret, åka ner eller in till stan och käka glass och ha det allmänt mysigt!

Liam vart så glad när jag sa att Noe skulle komma så han sprang in direkt till soffan och sa Oooee och pekade på tavlan där det är 3 bilder på Liam & Noe tillsammans! ♥
Liam verkligen älskar Noe och dom är helt underbara tillsammans!

Ska ta och göra mig iordning och fixa lite innan dom kommer, tar förvisso en stund men alltid bra att vara klar! :)

Hoppas ni får en bra dag! ♥

Vilken dröm...


Man får väl hoppas på att den inte blir sann! :)
Men den var så sjukt verklig...

Det gick jättefort när jag födde Liam, och enligt min BM verkar jag vara en person som öppnar mig utan att veta om det!
Vattnet gick på morgonen vid 05 men fick aldrig några värkar eller kände av någonting, men när vi kom in till förlossningen så var jag öppen 5 cm, fick CTG kurvan på och nästa gång dom kollade var jag öppen 7 cm så var bara in på förlossningen och krysta på! :)
Efter första krystvärken så tog det 7 minuter så var Liam ute! ♥
Men det kan ju som sagt va annorlunda denna graviditet, men jag ska ju va förberädd!

Min dröm:

Jag drömde som sagt att våran BM hade gett oss papprena som vi har till taxin när det är dax att åka in.
Vattnet gick på morgonkvisten och vi ringde till taxi men dom tog sådan tid på sig innan dom kom och vi stod nere i våran hall och väntade!
Till slut så tröck det på nå fruktansvärt och jag fick världens värkar så jag låg på golvet och krystade och skrek av smärta!

Folk hörde mig skrika av smärta så dom kom ju och kollade vad det var, både barn och vuxna!
Tillslut så kom även Anki in och hon ringde ambulansen på en gång!
Ambulansen kom i full kareta men då var det redan försent! :)

Thomas fick förlösa mig nere i hallen och våran underbara solstråle låg i Thomas famn inlindad i en mjuk härlig pläd/filt när ambulanspersonalen kom!!!

Vi fick åka in till BB och väga, mäta våran nyfödda solstråle sen vart vi kvar där över natten för prover m.m!


Detta var en sådan sjuk dröm och det är INTE första gången jag drömmer sådana här drömmar!
Jag hoppas verkligen att det inte ska gå lika fort denna förlossning som det gjorde med Liam och jag hoppas verkligen att jag även kommer känna av värkar och när det är dax! :)

Vi längtar så sjukt mycket efter lilla pyret i magen! ♥


V. 12, 24, 29 (28+1) & 34 (33+2)

 


Åhh.. vad vi längtar efter dig lilla pyret! ♥
Men snart har vi dig här hos oss...
Endast 46 dagar kvar till Bf!
♥ (9.e Juni)


Liam´s påskägg!


Idag kom mamma/mormor & moster Madde hit på besök, men det vart aldrig att vi åt tillsammans utan mamma/mormor hade köpt med sig en riktigt smaskig tårta så vi fikade bara och hade det mysigt! :)
Trodde dock att pappa/morfar skulle med också men han var aldrig med!

Liam fick iaf. ett varisit påskägg från mormor & moster! :)
Han vart överlycklig av påskägget han fick från mormor, han skulle genast sätta sig och leka med det så var bara att sätta sig och bygga ihop det! :)

Sen fick han en jättefin vår/sommarjacka av moster Madde och även en liten leksak som lyser i olika färger om man kastar den i golvet m.m! :)

Tack så jättemycket! ♥


 

Så idag blir det mys med min lilla familj, äta gott och bara ha det allmänt trevligt!
Får passa på när älsk bara är hemma idag för att sedan börja jobba imorgon igen!

Nu ska vi ta och rengöra grillen för att börja sätta fart med käket, idag blir det grillat kött med potatisgratäng, beasås, sallad och lite annat gotta till! :)
Så måste även ta och göra iordning salladen som jag inte gjorde förut då mamma/mormor & moster Madde kom och det inte vart att käka tillsammans!

 

Hoppas ni har och har haft en lika underbar Lördag som vi har haft det! ♥

Städtajm!!!


Ska ta och sätta fart med städningen nu...
Eftersom vädret var eller rättare sagt är så har vi vart ute hela morgonen, så jag måste ta och sätta fart med städningen så jag får det gjort! :)

Som tur är så är disken borta, 2 maskiner är upptvättade + hängda, så nu är det bara lite småplock sen dammsugning + svabbning av golv klar! :)

Ska även ta och förbereda lite med maten som att fixa iordning salladen, dressing/dippen m.m! :)
Så skönt att ha det mesta klart så man slipper stå med allt samtidigt sen! :)
Ska även ta och göra hemmagjorda vitlöksmackor som vi ska ha till maten! :)


Tjohoo!!!

Magen V.34 (33+2)


Snart är du här hos oss lilla pyret! ♥

Tycker dock att magen har sjunkigt ner en del! :)

 

Vad tror ni???

Är det en liten pojke el. flicka som gömmer sig där inne?

Kommer h*n innan Bf el. efter Bf eller vilket datum tror ni? :)

Bf är beräknat till den 9.e Juni! :)

Charmören!


Är ju så strålande väder ute så vi har vart ute nu på morgonen så Liam fick åka på sin eldrivna motorcykel igen! :)
Han är så duktig och åker runt och svänger alldeles själv, Liam är verkligen stolt över sin motorcykel! ♥
Roligare att köra den ute än inne! :)

Godmorgon Söndag!


Usch, sista dagen som älsk är ledig... dagarna har verkligen gått fort! :(
Men dom har vart helt underbara! ♥

Har inte alls kunnat sova nå bra inatt, vet inte vad det beror på men sover väldigt dåligt/oroligt...
Så jag tog och la mig i soffan vi 3 tiden och glodde på film så tillslut så somnade jag om och gick upp kl. 06 så lite sömn har jag iaf. fått! :)

Igårkväll så tog vi ut Liam´s eldrivna polismotorcykel på gården och han verkligen älskade den, körde runt som en tok och gravade halft ihjäl sig! :)
Så ska sätta den på laddning så han kan ut och köra idag också! :)
Så dum som man var så tog man ju inte kort... får ta och göra det idag också!


Sen får vi se om mamma/mormor, pappa/morfar & moster Madde kommer hit och myser + käkar gott med oss idag...
Men det tror jag nog att dom gör, annars får vi mysa själva med god mat och ha det allmänt mysigt lilla familjen! ♥


Är lika strålande väder idag, solen är uppe och lyser nå fruktansvärt och det är redan en massa + grader ute! :)
Me Like... ♥
Älskar verkligen detta väder, man blir så himla glad av det!
Sen kan man hitta på så mycket mer saker än när det är en massa snö och slask! :)

Nu längtar vi bara tills lilla pyret kommer ut också! :)
Åhh... önskar det var nu! ♥


Tänk vad vi ska hitta på massa roliga saker i sommar, åka på zoo, pickninck, mysa och en massa...massa annat! ♥
Det kommer bli som en tradition varje sommar att åka iväg på Zoo! :)
Liam älskar verkligen djur så han kommer nog tycka det är jätteskoj, sist vi var på Zoo så var han så liten men han reagerade ändå och var väldigt intresserad av alla djuren runtomkring! :)


Nää... om man skulle gå ner och sätta Liam´s motorcykel på laddning och börja röjja lite granna här hemma...
Diska upp det lilla som är, vika rena tvätten och lägga in den, sätta på en ny maskin med tvätt sen ska det även dammsugas & svabbas golven här hemma! :)


Hoppas ni kommer få en underbar Söndag! ♥

Underbara Lördag!


Vilken härlig dag vi har haft, vart ute och njutigt av det underbara vädret hela dagen, ätit gott och vi åt faktiskt ute för första gången idag... var grymt härligt!
Har även vart iväg och handlat lite granna tills imorgon, vart inne på systemet till älsk för "mitt" alkoholfria jordgubbsvin var ju såklart slut! ;(

Men vi har haft en kanondag...

Imorgon kommer troligen mamma/mormor, pappa/morfar & moster Madde hit och myser + äter gott! :)

Man blir så lycklig av att våren/sommaren verkligen är här nu!

Ska ta och lägga mig i soffan och bara jäsa nu, känner mig helt färdig och det lilla pyret i magen är verkligen en vild en idag som inte alls vill vara stilla! ♥

Hinner med mycket...



Det är precis vad man gör när man är uppe tidigt på morronen! :)
Jag har fixat iordning köttbullemackorna som vi ska ha idag, diskat, plockat & donat i köket, städat undan gårdagen och massa annat!

Även om man låter som en flodhäst i köket så sover mina 2 fina som grisar! ♥

Nu har solen kommit fram, så himla härligt! :)

Ska nog ta och fortsätta rensa här hemma medans lillfisen sussar, ska nog ta och rensa lite från hans rum som han aldrig någonsin använder...
Men tycker jag har rensat så mycket där inne och lagt ner i förrådet, fast det känns som det är lika mycket kvar! ;)


Hoppas ni kommer få en helt underbar Lördag!

Pippi...


Liam är ju som sagt helt TOKIG i Pippi Långstrump, så igår gick jag in och kollade om serien med Pippi fanns och det gjorde den ju! :)
Man saknar ju själv alla avsnitten med Pippi som man kollade på när man var liten, just med poliserna, prussiluskan och allt det där! :)

Så nu har vi klickat hem boxen med alla avsnitten av Tv serien Pippi (1969)! :)
Snacka om att någon kommer bli glad...

Jag älskar själv alla Astrid Lindgren filmerna, tycker hon var den bästa författaren! :)

Tråkigt att just denna Tv serien inte finns med i Astrid Lindgren boxen, men är nog många fler filmer hon gjort som inte finns med i den!

Vi har ju även Astrid Lindgren boxen här hemma, och den har vi nästan gått igenom ALLA filmer på... vissa flera gånger och det är just Pippi Långstrump & Emil som gått varma här hemma! :)

Har bara Ronja Rövardotter & Bröderna Lejonhjärta kvar att kolla på! :)
Kanske ska ta och fixa det så man ser att dom funkar som dom ska, för ska få 2 st nya filmer då dom inte funkade utan hackade och la av mitt i filmen!  

Påsk, helg & babbel!


Helgen är inte slut ännu men den har vart helt underbar hittills, bara fått njuta och umgås med mina fina, ätit gott och haft det allmänt bra! :)
Känns som det är Söndag idag fast det bara är Lördag, och älsk är hemma 2 dagar till... Sweet! ♥

Jag är inte sådär jätteförtjust i varken påsken eller julen, däremot midsommar tycker jag är hur mysigt som helst!
Men blir nog lite annorlunda när Liam & `´Lillen`´ växer upp, vad gör man inte för sina barn! :)

Här sitter jag och bloggar lite, kan inte alls sova... är 2.a dagen i rad som jag går upp strax innan 05 sen blir jag helt död mitt på dagen men jag kan bara inte sova!



Idag har jag ingen aning vad vi ska hitta på mer än att vara ute, ska ju bli kanonväder idag så man får ju passa på! :)
Blir nog att cykla iväg till någon stor lekpark så Liam får leka av sig!
Eller om man bara går in till dagiset här bakom oss, dom har en lekpark som är hur bra som helst... sen är det nog ganska dumt av mig att sätta mig på cykeln igen när jag har så förbannat ont titt som tätt!
Åhh, vill verkligen att tiden ska gå snabbar nu så vi kan få har våran lilla solstråle i famenen snart! ♥
Bara få börja om på nytt med livet fast med en familjemedlem till! :)

Även jag ska börja mitt nya liv efter graviditeten, ska verkligen mot nya mål och jag ska lyckas också! :)
Ska bli så härligt att äntligen få börja träna igen och köra på mitt schema!
Fast det får ju som sagt vänta ett tag efter förlossningen! :)

Först och främst blir det att njuta av mamma livet till 2 st solstrålar! ♥

Det är ju som sagt inte så värst lång tid kvar tills lillen är hos oss... 7 veckor kvar till Bf, sen kan h*n ju komma 2 veckor innan eller gå över 2 veckor också! :)
Så man får väl räkna med att det är allt från 5-9 veckor kvar! :)
Och tiden går ju så SJUKT fort!!!

Om dom nu inte väljer att plocka ut lillen, men däremot vägrar jag kejsarsnitt... iofs. är det akut så är det en annan sak, men vill hellre att dom sätter igång mig om det nu skulle va så!

Huua... jag har inte ens packat BB väskan eller planerat någonting, blir väl som med Liam... sista minuten!
Nää... denna gången ska jag ha allt packat och fixat innan vi åker in! :)
Ska ta och sätta mig och skriva upp en lista vad vi ska ha med oss både till mig & bebis! :)

Jag är bara sååå glad över våra grannar som ställer upp i vått & torrt, dom kommer ju även ta hand om Liam när vi åker in! :)


Jag känner på mig att denna sommaren kommer bli den bästa, det är så mycket saker vi har planerat att göra och jag verkligen längtar! :)


Hmm... har inte så mycket mer att skriva just nu, funderar på att lägga mig på soffan och se om jag kan slumra till lite eller om det ska va helt omöjligt!!!

V. 34 (33+0)



Kroppen:


Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.


Barnet:

Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.

Hemma igen...


Vart en sväng ner på stan idag, vi cyklade ner och det skulle vi kanske inte ha gjort... HaHa
Nu har jag extremt ont men så kan det gå! :)

Hittade iaf. 3 st snygga t-shurts som vi köpte till lilleman... skulle gärna ner igen för att shoppa mer då Lindex har ta 3 betala för 2 på hela barnavdelningen! :)
Men är ganska urplockat här, så fanns inte så mycket i just stl. 86 eller 92!
Köpte även ett nytt skal till min iPhone + skärmskydd... men skärmskyddet ångrar jag lite men får väl se hur det är när det torkat ordentligt annars är det bara ta bort skiten men 199:- utkastat i onödan isf.


Snart ska vi även iväg och storhandla... ska bli så skönt att ha det gjort också!


Hoppas ni har en bra dag!

Dagens lilla fining!


Idag fick Liam ta på sig ett par av sina nya kläder! :)
Älskar verkligen rosa
och tycker det är så snyggt med rosa skjortor, t-shurts på killar! :)
Så självklart ska ju även Liam få ha några rosa t-shurts! :)

Mamma´s fina kille! ♥



Godmorgon Torsdag!


Härligt att vakna upp med världens ryggsmärtor... eller inte!!!
Men tog mig iaf. ett varmt bad så nu känns det lite bättre! :)

Vart inte så mycket sömn inatt då älsk & jag var vakna ett tag... rätt var det va så kände jag hur blöt min tröja var då hade jag läckt en massa från bröstet... HaHa
Jag hoppas verkligen att pyret i magen kommer vilja amma denna gången, vill ju inge hellre!
Ville ju att Liam också skulle amma men han ville tydligen inte det!
Men han är frisk och kry idaginge fel på nan om det nu skulle va så! :)

Innan jag somnade inatt... det tog tid, jag låg och vände & vred på mig för ingen ställning passade bra... började må illa massa, sen kom smärta i både rygg & mage!
Pyret i magen ville inte alls sova heller utan bökade runt så det gjorde ju inte att det onda försvann precis!
Men efter mycket om och men så somnade jag iaf. till slut! :)

Mina 2 hjärtan ligger fortfarande och sussar gott så jag har ingen aning vad jag ska hitta på...
Jobbigt när man inte kan sova bara för det skulle behövas! :)

Idag var det ju planerat att hela familjen skulle åka in till Eskilstuna och shoppa lite, men tyvärr har jag ju foglossning så att gå runt och strosa i en stor stad och massa affärer känns inte så jättelockande då man går runt som en anka titt som tätt och får sjukt ont...
Så idag blir det nog bara att vi tar oss ner på våran lilla stad här och kollar in Lindex & ser vad dom har för skoj!
Det tråkigaste är att allt går ju åt då det var babyboom när Liam föddes här... så alla köper ju i stort sätt stl. 86, 92!!!
Men så kan det vara, är ju inge akut med kläder till Liam precis, eftersom han har så sjukt mycket kläder egentligen, men däremot skulle jag vilja hitta nå gulligt till lilla pyret i magen vad det nu är för kön! :)
Finns ju så himla mycket söta barnkläder, så tråkigt att dom växer så fort bara! :)

Vi måste även åka iväg och storhandla, så får se om det blir av idag eller inte!

Det är så himla skönt att älsk är hemma och ledig nu i 4 dagar! ♥
Försöka hitta på en massa skojj och äta gott! :)

Lite nytt...


Precis klickat hem lite nytt till Liam, inte så värst mycket men 1 par skor, 1 par sandaler, 1 par badshorts och 1 present (trehjuling).
Inte långt kvar tills våran lilla "stora" kille fyller 2 år! :)
Han har ju iofs. en men tycker den är så plastig och blää och vill gärna ha en i metall och så va den extra billig över halva priset så man fick passa på!
Skulle helst vilja ha den i röd men fick bli blå! :)

Eftersom jag har så ont mellan benen (foglossning) så blir det nog ingen shopping på stan imorgon... vilket känns väldigt tråkigt!
Men jag hittade ju fina skor att klicka hem så det gör inte så mycket + att jag hade en kanon rabatt och de så skulle det nog bli mycket dyrare att shoppa detta på stan! :)

Fast ska ändå ner och glo lite inne på Lindex här imorgon tror jag om jag nu orkar, skulle vilja hitta en snygg kepa till Liam...
Måste även iväg och storhandla, så vi får se hur det blir imorgon med det!

 

 

 

Välkommen foglossning!


Då får man känna på hur foglossning är då, jag som var helt smärtfri när jag väntade Liam! :)

Har en sjuk smärta över blygbenet & i ljumskarna sen har det även spridigt sig upp mot ryggen & höfterna så sökte på foglossning coh exakt dom symptomen har jag fått!

Försökte vila förut idag men inte då, hade så sjukt ont... värst är det när man setat stilla och ska resa sig och gå...
Man går fan som en anka fram! :)
Även mornarna när man har sovit och ska resa sig upp för att gå så hugger det till i ljumskarna och det känns inte speciellt skönt!

Men jag klagar inte för det... smärta tillhör graviditeten sen att jag var helt smärtfri med Liam så behöver det ju inte betyda att jag är det med denna! :)
Alla graviditerer ser ju olika ut, så vi får se hur detta slutar... är ändå snart över! :)


Nu ska jag mysa med mitt lilla charmtroll som jag precis hämtat hem från dagis! :)

Kärlek! Nu ska älsk & jag fika lite granna...

img_7991 (MMS)

Kärlek! Nu ska älsk & jag fika lite granna! <3 smarr...

Godmorgon Onsdag!


Liam bestämde sig att vakna vid 6 idag så det var bara att försöka kliva upp! :)
Själv skulle jag vilja ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet och somna om, men nu har jag piggnat till!

Liam sitter och äter lite frulle (risgrynsgröt & knäckemacka) skönt att få i honom lite granna innan det är dax att åka iväg till dagis!
Annars brukar han inte va så värst förtjust i att äta frukost såhär tidigt på mornarna, men risgrynsgröt är någonting han gillar så det äter han glatt! :)

Hääärligt med Onsdag, och idag är det SISTA dagen som älsk jobbar sen är han hemma i 4 hela dagar...
Underbart! ♥

Själv har jag så sjukt ont mellan benen, som det trycker på och nu har det även gått upp i sidorna och i ryggen...
Det är som sagt inte lång tid kvar tills lillen kommer ut till oss... allt från 5 veckor till 9 veckor! ♥
Om dom nu inte väljer att plocka ut h*n, men det hoppas jag inte... kommer vägra kejsarsnitt, men är det akut så är det men hoppas jag slipper...

Tiden går verkligen fort! :)
Såhär hade jag ALDRIG när jag vändade Liam, inte någon smärta eller ont någon stans förns jag var på förlossningen och fick värkar!
Enligt min BM så verkar jag vara en person som öppnar mig utan att veta om det...
Det är lite läskigt just denna graviditeten eftersom allt gick så fort med Liam...


Nä ska inte sitta och babbla en massa, utan klä på oss och ta fram kläder till Liam så vi kommer iväg...
Ska försöka cykla bort med honom, skönt att röra på sig! :)
Sen får vi se hur det blir med träningen idag, eftersom jag ahr ont har jag ingen större lust att hålla på! :)


Godnatt!


Liam har sovit sen ett bra tag tillbaks, och jag ska ta och lägga mig också!
Är så sjukt trött idag, känner mig mer död än levande! :)
Men ändå har jag vart väldigt pigg på dagen, rensa och donade i förrådet imorse, vart iväg och handlat, hämtat ut paket, vart ute och busat med Liam sen har vi bara myst i soffan tillsammans och kollat på Pippi Långstrump! :)

Jag slocknade även till i soffan en stund medans Pippi filmen var på, sen vaknade jag av att Liam stod och tittade på mig och pickade mig i huvudet med sina fingrar! :)
Min underbara solstråle! ♥
Han tyckte nog inte att jag skulle sova mera! :)

Sen har jag fått så sjukt ont mellan benen så man ser ut som en anka som trippar fram ibland... haha
Men det gör inte ont hela tiden utan det kommer titt som tätt, värst är det på morgonen när man vaknar och ska kliva ur sängen! :)
Men det är bara gilla läget, snart har vi vår 2.a lilla solstråle hos oss! ♥

Nästa vecka är det dax för MVC besök igen, allt för att kolla så `´Lillen`´ växer som h*n ska!
Man får väl ta och hoppas på att den gör det!
Kommer även bli inskickad på ett till tillväxtultraljud, så får se när det blir!
Hoppas även då att %.en ska ha gått ner från -16,6... men det återstår ju som sagt att se!

Nä, nu lockar sängen... GODNATT! ♥
Hoppas bara på att `´Lillen`´ ska hålla sig lugn nu för en gångs skull så jag kan sova utan att ha en hoppande mage! :)
Alltid kvällar och mornar som det är värst på... kan även vakna på nätterna och h*n börjar böka på direkt! :)
Verkar vara en pigg en där inne! ♥

Majs!



Har aldrig vart med om att en människa/barn kan va så TOKIG i majs som våran lilla charmknutte är...
Det ska bara va majs, till både lunch & middag idag så var det majs som gällde...
Inte nog med det så ville han ha hela burken med majs att äta direkt ur! :)
Han är bra rolig vår lilla krabat!
Liam har alltid vart väldigt tokig i just majs... :)

Majs är iofs. gott men inte att enbart äta det! :)

Liam äter till och med majs till Fredag/Lördags mys om han själv får bestämma! :)
Då sitter han där med sin lilla skål med majskorn i...
Och han blir vansinnig om han ser majsburken men inte får den!

Aja, det är bra att han älskar majs!

Likaså han äter knappt färska grönsaker utan det ska va kokta grönsaker...
Kokta grönsaker som morötter, broccoli, blomkål & ärtor är bland det bästa han vet! :)

Jag är väldigt glad att han älskar grönsaker! :)

Fått en del gjort idag...



Tog tag i att rensa och göra iordning förrådet imorse så nu har jag fått fram stolarna som givetvis stod längs in i förrådet! :)
Efter mycket om och men så kom dom fram...
Var bara att slita ut allt som stod framför och ställa ute på framsidan för att sedan plcoka in allt igen, men attans så bra det vart! :)

Har även lagt ner alla vinterkläder och skor i en kartong så nu är det borta... skönt!

Fick även ett sms nyss att jag har paket att hämta ut, det är Liams nya kläder som jag beställde så vi ska väl ta en cykeltur när lillfisen har sovit sin middag och hämta ut det! :)

Ja vi har fått mycket gjort som sagt, älsk har ringt en del viktiga samtal och har 1 kvar att ringa sen är det klart...

Huua, ska ta och gå ut på framsidan ett tag nu medans älsk & Liam ska vila lite!


Hoppas ni får en bra dag!

Minns det som igår...


Tiden går verkligen för fort... i sommar blir Liam redan 2 år! :)
När han fyller 2 år så har vi en till liten bebis! ♥
Lycka att ha fått följa Liam´s utveckling hit och även få fortsätta följa den & att få följa den nya lilla bebisen utvecklig är verkligen någonting jag ser fram emot!

Att va mamma är det underbaraste som finns, även om det blir konflikter, trotsigheter, gap, skrik så finns det ingenting som är bättre än att få vara mamma! ♥

Även få vara sambo & förlovad med världens underbaraste T! ♥
Du gör mig hel och med dig är jag så lycklig, du och jag... Älskar dig! ♥

Dagens fina Liam!

Uttråkad...



Det kan man lungt säga att jag är! :)
Lillfisen sussar gott i sin säng sen en stund tillbaks, hoppas han ska sova hela natten nu utan att vakna av en dum mardröm och bli jätteledsen!
Det är inte ofta det händer men när det väl händer så är det inte skoj, för han är totalt otröstlig och blir helt hysterisk! :(

Men dumma mardrömmar har nog alla...

Funderar på vad jag ska hitta på för skoj, glor ju aldrig på tv längre för där finns de inge vettigt att glo på!
Internet suger det också, ända man gör är att bloggar, kollar fejjan, läser några få bloggar sen är det inte så mycket mer! :)

Sååå otroligt skönt att det redan är Tisdag imorgon, snart är älsk hemma & ledig hela 4 dagar! ♥
Massa skoj som vi kan hitta på tillsammans, dels shoppa, storhandla, mysa, busa och en massa annat... Me Like! ♥

Tror nog jag ska ta och lägga mig i sängen och slå på någon film och bara va för mig själv och `´Lillen`´ som bökar på för fullt iofs! :)

Ska ta och lägga upp några bilder från dagens solstråle innan jag lägger mig också! :)

Hoppas ni haft en lika bra & underbar dag som vi har haft! :)

Härliga väder!


Det strålande & härliga vädret fortsätter att hålla i sig! :)
Men idag har det vart extra varmt och härligt!


Stannade ute en stund efter jag hämtat hem Liam från dagis, men gick in och åt lite frukt så mös vi i soffan en liten stund och fixade lite här hemma! :)
Och nu har vi precis kommit in igen efter att ha vart ute i 1 timme till och lekt en massa i sandlådan!

Det är dax att börja med middagen som idag blir potatismos, fiskpinnar & grönsaker! :)

Sen blir det nog att gå ut igen...
Man vill ju gärna inte sitta inne när detta underbara vädret har kommit...
Så tråkigt att det inte finns någon VETTIG lekpark här i närheten bara, och sen att man måste ha koll på Liam hela tiden då dom kör som idioter på vägen här nere + parkeringen och Liam är ju inte den som är rädd av sig utan han bara sticker rätt som det är!
Och snabb är han också... HaHa

Skulle va så skönt att flytta till något mer barnvänligare område, men störst av allt till vårat drömhus med en stor tomt som man kan släppa ut barnet/barnen på! :)

Aja, nog om detta... kommer upp några mobil bilder senare... nu måste jag fixa klart middagen! :)
Magen skriiiiker efter mat! :)

BB låten...


Basshunter har verkligen lyckats!
Så skön låt...
Sommarplågan 2011! ♥


Snacka om underbart väder! I skuggan har v...

img_3496 (MMS)

Snacka om underbart väder! I skuggan har vi 14 grader! :)

Träna...



Liam är på dagis och jag ska nu sätta fart med träningen här hemma... :)
Både crosstrainer & Wii... ska nog köra 20 min crosstraining sen vad det blir på Wii återstår att se, har som sagt en del att välja på där! :)
Mycket tränings spel..

Ska bli skönt att röra på fläsket och komma igång lite lätt med träningen igen som har legat på is ett tag pga. att min kropp sa ifrån!
Men nu hoppas jag att jag ska kunna köra på lite lätt...

Gymmet får som sagt vänta tills `´Lillen`´ är ute, visst det är tråkigt... vill ju inge annat än ner på gymmet och köra mitt styrkepass som jag har där!
Och även alla andra övningar, roddmaskin, löpband, olika aerobicspass m.m!
Men dumt att köra på för hårt nu, bättre att ta det lite lungt för att sedan i slutet av sommaren börja köra på lite hårdare! :)

Här ska det ner mot nya mål och må bättre! :)
Mådde ju så sjukt bra när jag började gå på gymmet, sen vart man gravid och kroppen sa ifrån och det hamnade på is...
Det är ju inte billigt med gymkort precis och inte på Balanze, men jag älskar Balanze... det bästa gymmet jag har gått på! :)

Nä, sätta fart så man kan ta sig en härlig dusch efter träningen innan det är dags att fixa iordning någonting att äta! :)

Vilken natt...


Liam somnade som en gud igårkväll men vaknade någon gång inatt (kollade aldrig vad klockan var) och var helt hysterisk och jätteledsen så troligen drömde han någon mardröm!
Ingenting dög och man försökte trösta honom, men näää!

Tillslut så somnade han iaf. om men sov väldigt oroligt och nu sitter han och äter lite frulle och är hur pigg & glad som helst! :)


Det är alldeles strax dax att dra iväg till dagis!

Själv ska jag hem och träna lite granna på crosstrainern, funderar även på att köra lite lätt på Wii också! :)
Skönt att röra lite på fläsket men att man tar det lite lungt som jag har blivit tillsagd att göra...
Helst av allt vill jag ju ner på gymmet men det får vänta tills lillen är ute och jag kan köra på med mitt styrke program! :)


Vädret idag är helt underbart! ♥
Hoppas verkligen att detta underbara väder kommer att fortsätta, solen värmer nå fruktansvärt redan nu! :)


Nä, det är dax att klä på både mig & Liam, borsta tänderna, byta blöja och sen cykla bort mot dagis!

Kväller!


Det har vart en ganska så lugn dag här hemma idag... vilket har vart väldigt skönt!
Vi var ut en sväng på dagen förut, tog en cykeltur och bara njöt av det underbara vädret! :)
Var även iväg med Anki en snabbis och handla hem lite granna som behövdes till kylen! :)

Sen var vi ute en sväng efter vi hade käkat middag och busade uppe här på gården, Liam sparka boll, klättra berg och hade det allmänt skoj!
Själv är jag helt slut efter denna dagen! HaHa

Tycker Söndagar är så grymt tråkiga, skillnad hade vart om det var någonting som hade öppet här som tex. Lindex, Vero Moda eller någon sådan affär men dom har ju som sagt stängt på Söndagar...
Man kan säga att denna hålan är totalt död på Söndagar! :)
Fast man kan ju hoppas att dom börjar ha öppet på Söndagar nu också när sommaren är på G och alla turister/sommarmänniskor kommer hit! :)
Har för mig att dom började ha öppet på Söndagar förra året om jag inte har fel nu...

Aja, är ändå en tråkig stad att gå i... man åker hellre in till Eskilstuna! :)


Vart inte så mycket fotande idag men någon bild på guldklimpen när vi skulle cykla iväg vart det! :)

 

 

 

Nu tar jag och säger godnatt och går och lägger mig i sängen och glor på BB, fast jag lär nog slockna så trött som jag är... :)

Sköna stilen...

Godmorgon Söndag!



Verkar som det ska bli strålande väder även idag... Me Like! ♥
Så det lär nog bli en hel utedag med mitt lilla charmtroll! :)
Både bus i lekparken, sparka boll och en massa annat... ska även ta och gå en promenad och se om vi ser nå skoj! :)

Älsk ska ju som sagt åka och jobba, men han börjar inte jobba förns 15 så vi har en massa tid vi kan tillbringa tillsammans innan han drar iväg! :)
Så skönt att han bara jobbar 4 dagar denna vecka!

På Torsdag har vi bestämt att hela familjen ska åka in till Eskilstuna och shoppa lite! :)
Kolla efter lite vår/sommarkläder till Liam, även sandaler & 1 par gymnastikskor till! :)

Man får passa på när man fått presentkort och grejjer som man kan använda nästa precis överallt!
Måste ju använda dom innan den 30/4 så det passar perfekt att ta med dom och shoppa upp dom! :)
Tack mamma/mormor för presentkorten! ♥

Solen är framme, fåglarna kvittrar och det är hur underbart skönt ute som helst... man vill bara klä på sig och gå ut! :)

Liam har precis vaknat och sitter nu och kollar på Katten Gustaf och jag ska ta och duka fram lite frulle, så vi kan göra oss iordning för denna underbara Söndag...
Tråkigt att älsk ska jobba bara!

Supermysigt!



Det har verkligen vart en helt underbar Lördag! ♥
Regnet som skulle komma idag kom aldrig utan det har vart hur skönt som helst med massa sol & värme så dagen har vi i stort sätt enbart vistats ute! :)
Solen är fortfarande framme och vi har 13+ grader, hur härligt är inte det! :)


Sen kom ju även mamma/mormor & pappa/morfar hit och det är ju alltid hur mysigt som helst att träffa dom! ♥
Och Liam blir ju så glad när han träffar mormor & morfar! :)
Vi både fikade & käkade gott och till efterrätt vart det självklart lite glass!


Nu har mamma/mormor & pappa/morfar åkt hem för en stund sedan och vi följde med ner till bilen sen stannade vi ute en liten stund och lekte i lekparken, och nu ska vi enbart mysa innan det är dags för våran solstråle att sussa!

Funderar på om vi ska ta oss ett snabbt kvällsbad innan vällingen & sängen...


Usch, imorgon är det Söndag och det betyder boooooring & älska ska jobba igen! :(
Som tur är så jobbar han ju bara 4 dagar denna vecka och är sedan ledig Torsdag, Fredag, Lördag & Söndag! ♥
Så vi ska nog ta och åka in till stan på Torsdagen och shoppa lite då vi fick presentkort av mamma/mormor! :)
Perfekt att köpa lite kläder och så till Liam för! :)
Ska även kolla lite skor, både sandaler och 1 till par gympadojjor...


Nä, nu ska jag mysa med mina 2 underbara killar! ♥


Hoppas ni har haft en lika underbar Lördag som vi har haft det! ♥

Våran underbara solstråle!


Dom små bilderna är klickbara! :)




 

  





  



Härliga Lördag!!!


Verkar inte som det ska bli något regn idag då vi har rena vårvädret, soligt & varmt så vi har passat på och vart ute hela morgonen fram tills nu! :)
Vi har busat & lekt, rensat lite på framsidan, plockat och donat nere i hallen, vart inne på dagiset som ligger här bakom så Liam har sprungit av sig massa och lekt som en tok! :)
Så skönt att bara kunna släppa honom utan att man måste ha koll stup i ett vart han drar iväg, här hemma måste man ju se efter han hela tiden då det är stora berg, bilväg, parkering där folk kör som idioter...
Liam är ju det lilla busfröet som bara sticker sin väg, han är inte alls rädd av sig! :)

Det skulle va bra skönt att flytta till nå helt eget med stor tomt och staket runt så det bara är att släppa ut honom! :)

Vart en del bilder tagna med iPhonen, tog ju inte med mig systemkameran så dum som jag var! HaHa
Men lägger upp några av bilderna iaf. i ett nytt inlägg! :)


Nu har vi nästan precis kommit in och ska alldeles strax äta lite Lasagne till lunch, sen kommer även mamma/mormor & pappa/morfar hit och käkar middag tillsammans med oss...
Kommer bli supermysigt, blir nog fläskfilé, pommes, beanesås, sallad och våran hemmagjorda vitlössås/dipp! :)


Jag ska även ta och fixa iordning lite här uppe, dammsuga & svabba golvena... jag har vart ute med grovsopor och fixat lite och även satt på en maskin med tvätt! :)


Hoppas ni får en underbar Lördag!

V. 33 (32+0) ♥


Tänk vad tiden går fort, redan inne i v. 33! ♥
Läääängtar!




Kroppen:

Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.


Barnet:

Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Mattips!

Lika viktigt som annars är det att äta en varierad kost. På så sätt är det lättare att du får i dig det du behöver i form av protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler.

Ät gärna:
500 g frukt och grönt varje dag
Fisk 2–3 gånger i veckan. Fisk och skaldjur är rikt på vitamin D, jod och selen, som är viktiga nu när du är gravid. Fet fisk som lax och makrill innehåller också omega 3-fett.
Lättmjölk, naturell lättfil eller naturell lättyoghurt, cirka 5 dl per dag.
Kött, kyckling, ägg, bönor, linser eller ärtor varje dag.
Bröd och potatis, ris, pasta, bulgur eller liknande varje dag, helst fullkornsalternativ.
Drick gärna vatten till maten och när du är törstig.

Skorna!


Det är stl. 23, så dom är lite förstora men han kan gå, springa & hoppa i dom så dom funkar kanon!
Barnskor ska ju va lite större än vad fötterna är så dom sitter perfekt! :)

Svartvita bilder på vår solstråle!





Underbart väder!



Vi har ett riktigt kanonväder idag, det är soligt, varmt och allmänt härligt så har absolut inte behövt ha varken jacka eller tjocktröja på sig... så vi har faktiskt vart ute sen kl. 9 imorsen hela familjen! :)
Sen har Liam & jag vart nere på stan och handlat lite med Anki & Karin medans älsk stannade hemma och meckade lite granna! 
När vi kom hem från stan så åkte vi och hämtade älsk sen åkte vi vidare och handla lite mer och Liam fick även ett par jättefina gymnastikskor av Anki! :) 
När vi var påväg hem så somnade Liam i bilen och sover ännu men lär vakna alldeles strax!

Bild på skorna kommer upp senare, har inte hunnit fota dom! :)

Vi ska även ta och åka in till E-tuna när vi får pengar och handla lite granna, ett par till vår/sommarskor och sandaler till våran guldklimp!

Medans Liam har legat och sovit så har älsk och jag passat på att va ute på framsidan och njutigt av det underbara vädret! :)


Nu har vi precis kommit in och jag ska alldeles strax börja göra iordning någonting så vi kan äta! :)
Sen blir det att gå ut igen, man får passa på när vädret är så underbart som det är för imorgon ska det tydligen regna... men man kan hoppas att dom har fel! :)


Här kommer några bilder som jag tog idag på våran lilla solstråle! ♥


Bus med alla sina sandlådeleksaker! :)








Världens vackraste kille! ♥





Wohooo... hopp, hopp, hopp!!!






Blivande bandy/hockey spelare? ;)




Cykla är skoj! :)
Liam cyklade faktiskt lite själv idag, han har börjat hajja hur man ska komma frammåt & bakåt själv! :)
Fattas liiite granna bara tills han når ner helt kanon så han kan trampa på i full fart!

Liam verkar bättre!



Som sagt så verkar Liam vara mycket bättre, benet/knät har inte vikt sig på länge så vi testade att gå ut förut och ta det lite lungt på framsidan och det gick hur bra som helst!
Men lungt för liam finns inte, det skulle springas, hoppas och stojjas på som en tok! :)
Så jag hoppas detta håller i sig och att det enbart var en stukning han hade åkt på!
Men det återstår ju att se imorgon hur benet/knät är!


Nu ska jag faktiskt ta mig en kvällsmacka och sedan bara gå och slappa i sängen framför någon film!


Godnatt!

Tack Carro!



För att du ringde och pratade lite ang. detta inlägget: Vad är galet?

Det verkar ha blivit lite bättre nu, han kan gå utan att ramla ihop men är fortfarande som benet typ sover ibland så ska ha koll på honom och försöka få honom att vila så mycket som möjligt så får vi se imorgon bitti hur han är!
Och är det likadant så åker vi in med honom och kollar upp vad som kan vara galet!


Men jag är väldigt tacksam för att du ringde och berättade vad det kunde vara! ♥


Har läst lite om det nu "Snuva i höften" så ska verkligen hålla stenkoll på honom så det inte blir värre!
Men som det ser ut just nu så verkar det inte alls va farligt och han har ju varken feber, smärta eller någonting utan han är hur pigg & glad som helst så hoppas verkligen att det bara är någonting tillfälligt!
Eller att det ska vara växtvärk, men då tycker man dom borde ha ont också...


Så svårt detta!!!

Vad är galet?


Idag när jag hämtade Liam på dagis så var dom ute och lekte och Liam var hur pigg & glad som helst!
Han hade ätit bra & sovit i 55 minuter...


Men det är inte det inlägget ska handla om utan när vi kom hem från dagis så ville jag att vi skulle stanna ute ett tag vilket vi gjorde, Liam gick runt helt normalt och klättrade och hade sig!
Rätt som det var när vi skulle gå till sandlådan och Liam skulle bära alla sandlådesaker som ligger i en påse så ramla han totalt ihop och reser sig igen och går nå steg sen rasar han igen!

Sa direkt till T att någonting var galet med hans ben, men Liam gav sig inte och han gick till sandlådan och satte sig och lekte!
Men vi ville så gärna ha honom att gå för att se vad som var galet, kollade om det var sten eller nå i skon men det var det inte så vi bestämde oss för att gå in så han fick ta av sig skorna, byxor och strumpor för att se om det gick bättre men det gjorde det inte!


Det är ingenting som syns och jag har dragit och känt på benen men kan inte känna någonting, har kollat igenom honom om det är någon fästing men inte det heller!
Men det är någonting som inte stämmer med vänsterbenet, om det är knät som spökar men vad skulle det vara lixom?!
Har pratat med min älskade mor om detta och hon tyckte vi skulle ha koll på honom, få honom att gå då och då för att se om det går över eller inte!
Det kan ju lika gärna vara växtvärk men det tror jag inte att det är!
Tror mer att han gjort nå galet med benet, stukat det eller nå sånt!
Och går det inte över idag el. till imorgon bitti så får en läkare kolla hans ben!


Alltså det är så svårt att förklara hur det är, men han går något/några steg sen lixom viker sig hela benet som det inte orkar med.
Men Liam är lixom hur pigg & glad som helst, fast ibland när det viker sig blir han lite ledsen "rädd" men det går över rätt fort!
Han visar inga som helst tecken på att han har ont, man kan dra i benet och hålla på och han säger ingenting...
Det ända han gör är att lyfter upp benet då och då sen haltar fram lite, det är ungefär som han har stukat benet/knät på någe vis!

Men tycker det är så skumt då han gick hur bra som helst inne på dagis och allt sen i början när han var ute här hemma och här hemma har han inte gjort någonting galet då vi har vart med honom hela tiden!


Usch det är så jobbigt när dom inte kan tala om vart dom har ont eller vad som är fel! :(
Visst Liam visar vart han har ont
om han gör sig illa eller så om man inte ser vad han gör, då vill han att man ska blåsa!

Men nu får lixom gissa sig till saker och ting... men nu ser vi ju klart och tydligt att det är vänster benet/knät som är nå galet med!


Nu sitter min lilla goplutt och kollar Pingu så ska sätta mig bredvid honom och mysa... helst av allt vill jag bara ut i det underbara vädret men vill inte ta ut Liam när han inte kan gå ordentligt så det inte blir ännu värre...
Kan iofs. låta han åka vagn och gå en promenad, vi får se om det blir nå sådant senare! :)

Vad ska man hitta på???


Det finns som sagt inte ett skit att göra idag mer än att bara hoppas att vädret kommer bli kanon!!!
Solen börjar kika fram och jag hoppas den kommer för att stanna så det blir lite varmare ute också! :)


Liam är på dagis och det är sjukt tråkigt här hemma utan honom, älsk ligger och sover... och städa behövs inte så man sitter här och bara ugglar!
Men när det är dax att hämta hem vilden så blir det att stanna ute ett tag och bara busa runt! :)


Det är iaf. skönt att det är sista dagen på veckan som älsk jobbar! ♥
Vad vi ska hitta på i helgen vet jag inte men dom har lovat att det ska bli kalasväder så det lär nog bli att vi kommer va ute den mesta delen och självklart ha massa familjemys & bus här hemma!


Nä, om man skulle ta och kolla vad man har för gotta i frysen som man kan fixa iordning till lunch! :)
Börjar känna mig riktigt hungrig nu så kanske dax att kolla så man hinner tina upp!


Hoppas ni får en bra Onsdag!

Suck!!!


Man måste få klaga ibland! :)


Nattningen för Liam idag gick käpprätt åt helvete om jag säger så...
I 45 minuter fick jag sitta bredvid honom i sängen innan han somnade, och han gjorde allt för att hålla sig vaken... snackade på som bara den, vred och vände sig, försökte kliva ur sängen ett x antal gånger och la man tillbaka honom och sa att han skulle sova och klappade honom på kinden så vart det ett jäkla liv och han vart jätteledsen!
Han ville inte alls sova, han skulle minsann vara vaken!!!

Men jag gav mig som sagt inte och tillslut så somnade han!


Fast idag har vart en stressig dag för oss allihopa, skulle till MVC kl 11.30 och innan dess så var det ärenden som skulle fixas så hans middagslur gick ju åt skogen också och när vi kom hem fixa vi iordning lite lunch för Liam var så pigg och ville inte sova!
Efter lunchen så la vi oss alla 3 och vilade, så är mycket därför nattningen idag gick åt skogen då allt har blivit förskjutet idag!


Man ska va glad att sådan här nattning kommer väldigt sällan och oftast händer det när han missar sin middagslur och somnar senare på dagen än vanligt!
Oftast vill han ju sova vid 11 - 11.30 snåret och sova i 1½ - 2 timmar och då somnar han oftast hur bra som helst och utan problem på kvällen vid 19 eller strax efter!


Fast hur mycket ens barn går en på nerverna och gör allt för att reta upp en så kan dom aldrig få en att sluta älska dom!
Liam är mitt allt, mitt lilla charmtroll och jag kommer aldrig sluta älska honom hur mycket han än går mig på nerverna och gör saker som han vet att han absolut inte får göra! :)


Han har ju även kommit in i en period, eller kommit in den har vart till och från rätt länge nu... rena trotsen!
Får han inte som han vill blir det gap och skrik och han kastar sig ner på golvet och störtbölar, han tar och gör allt som han inte får göra och han vet exakt vad han inte får göra och vad som gäller! :)
Säger man åt honom att det är aj aj så säger han tillbaks aj aj och visar med fingret sen flinar han bara och tar saken eller gör det han inte får!


Visst är trotsåldern helt underbar... eller inte! :)
Och man vet att när den väl är över så komme det ytterligare en ny och troligen värre än den som var innan!
Så kommer det hålla på!


Men mamma & pappa älskar dig över allt annat vilden, ingenting kan få oss att sluta älska dig! ♥


Nu när jag äntligen kan koppla av och bara varva ner så ska jag lägga mig i sängen och bara vara, slå på en film och bara njuta!


Godnatt!

Full rulle...


Är det i magen just nu, den lille trycker på med rumpan som bara den så det gör sjukt ont ibland! :)
Men det är ju sååå härligt att känna det lilla livet! ♥
H*n är mest aktiv på kvällar/nätter men ibland är h*n också väldigt aktiv hela dagarna så verkar vara en pigg liten krabat där inne! :)
Man ser hela magen hoppar runt sen hur den trycker på med rumpan sida till sida, h*n ligger ju med huvudet neråt! :)


Vill bara att du lille ska komma ut till oss nu! ♥
Längtar som en tok efter dig! :)


T börjar tro att det är en liten flicka
som gömmer sig inne i magen, men jag tror fortfarande att det är en liten pojk! :)
Men det ska bli en överraskning! ♥
Om vi nu inte blir inskickade på fler UL så man ser! :)


Sist på TUL så knep den lille så gick inte att se ordentligt... men på det först UL vi var på så tror vi att vi fick veta vad det var men jag litar inte 100% på det så detta ska bli skoj! :)
Men för mig kvittar det vad det än är för kön, båda är sååå välkoma så! :)


Från det ena till det andra, jag har faktiskt bakat 2 st sockerkakor idag! :)
Vart så himla sugen på sockerkaka...
En helt vanlig och en tigersockerkaka så ska nog ta mig en bit nu... haha

Dagens Liam!


Vilden fick följa med oss till MVC idag så tog lite bilder när han lekte runt och röjjde där! :)
Inte världens bästa kvalite men taget med min iPhone och bilder som tas inomhus tycker jag blir så dåliga, däremot utomhus blir riktigt fina & klara! :)

MVC besök v. 31+5


Besöket gick bra, vi pratade en massa om förlossningen och lite annat! :)
Eftersom det gick så fort med Liam och jag inte hade några värkar när vattnet gick, sen att jag var öppen hela 5 cm när jag kom in till BB så vart det mycket prat om just det och hur vi ska göra denna gången!
Är så skönt att prata ut med våran BM, man har ju mycket tankar och så sen att man är rädd att det ska gå lika fort som det gjorde när Liam kom till världen!
Men det återstår att se när den dagen kommer! :)


Sen hade jag ju skrivit innan att denna lilla krabaten i magen låg på -6% när vi var på TUL och det stämmer inte utan fick reda på idag att den låg på -16,6% och det är en stor skillnad! :)
Däremot så såg allt annat kanon ut på TUL! :)
Man får ju ligga där men dom ska ha koll på mig nu så jag inte gå på ännu mer -% för då kommer dom välja att plocka ut den lille pga. att den inte får i sig tillräckligt med näring!
Går det till -25% så kommer dom ta ut den!


• Jag har iaf. gått upp 9 kg sen jag skrevs in och det är ju positivt, sist jag var på MVC besök hade jag endast gått upp endast 0,9 kg och denna gången hade jag gått upp 2 kg sen jag var där sist! :)
SF måttet ligger på 30 nu så hade ökat 2 cm sen sist, så lillen växer ju lite iaf.
Bebisens hjärtljud låg på 144 slag i minuten! :)
Blodtrycket var fortfarande lågt, men det gjorde ingenting så länge jag mådde bra!


Ska tillbaks till BM om 2 veckor (27/4) på kontroll igen!
Så nu känns det väldigt skönt att få komma på kontroller hos henne, och hoppas jag slipper sjukhuset!
Däremot så får vi se hur lillen växer till nästa gång, då hon ska ha koll på mig nu annars blir det att åka in på TUL igen!


Ja det är väl det jag har att skriva om just detta MVC besöket! :)

Godmorgon Onsdag!


Liam har precis vaknat och sitter och kollar på Chugginton på barnkanalen! ♥
Själv har jag vart vaken ett tag, kan verkligen inte sova på mornarna längre!
Jag ska alldeles strax ta och göra iordning lite fulle för att sedan göra oss iordning så vi hinner med alla saker vi ska göra innan det är dags att dra iväg på MVC besök...
Är lite nervös inför besöket idag, vad våran BM ska säga... är rädd att det ska bli kontroller på kontroller, men hoppas som sagt att jag slipper det! :)
Visst är det bra att dom kollar upp att bebis växer som h*n ska och vise versa men det är inte kul att åka in på kontroller hela tiden!
Som tur är det inte lång tid kvar tills du är ute hos oss! ♥


Längtar efter att få höra bebis igen, kan ju lyssna på bebis hemma också men just nu är gele´n slut och har inte vart iväg och köpt någon ny! HaHa
Det finns ju inge mysigare än att ligga i sängen och lyssna på bebis hjärtljud & rörelser! :)
Liam kommer jämt upp och ska lyssna han med, sen börjar han prata med lilla bebisen därinne... så himla gullig! ♥
Liam får verkligen mig att smälta, så underbar unge! ♥


Vädret idag är verkligen grått & trist, men hoppas att det ska klarna upp så vi får lite sol och härligt väder! :)


Hoppas ni får en kanonbra dag, fö nu ska jag fixa iordning frulle! :)

Några bilder på dagens vilde! ♥


Jag har som sagt tagit några bilder på vilden idag... har ju sagt att jag ska försöka bättra mig på att just fotografera lite mer men sen får man ju se hur det går med den saken! :)
Men jag tror det kommer bli mer då man åker iväg på lite äventyr eller hittar på saker hela familjen och speciellt nu när det är sommar snart och man inte alls är hemma så värst mycket sen ett STORT PLUSS att vi blir ytterligare en till i familjen! ♥


Liam är ju som sagt inte så förtjust i att bli fotograferad, men ibland ställer han faktiskt upp och börjar posa framför kameran så man får väl passa på att fota honom då! :)
Men oftast springer han bara ifrån eller så börjar han endast spela pajjas och vänder ryggen till! :)


Fast idag fick jag iaf. några bilder, kanske inte värdens roligaste men ändå! :)
Dom duger för mig och Liam hade skoj med sin hopp ko! ♥


Sen strax efter 19.00 så somnade han gott i sin säng utan några som helst problem! :)
Så skönt när man får dessa dagar, för ibland kan han va riktigt jäklig och inte alls vilja sova!
Men så är det nog med ALLA barn & även vuxna någon gång ibland! :)


Hoppkon är verkligen en stor favorit för Liam! :)

 

Här vart det visst Pingu på barnkanalen så Liam vart klistrad framför tv´n! ♥

 

 

Liam växer så det knakar, undra hur lång han blivit nu...
Måste ta och mäta honom imorgon! :)

 

Finns ingen underbarare än du! ♥

Klarade oss utan regn...


Och vi har även vart ute & busat i lite mer än 1½ timme! :)
Vädret är inte det bästa grått, mulet & kallt... men vi slapp ju regnet som sagt så man ska väl va glad för det!


Vi har precis kommit in och ska börja göra iordning middagen alldeles strax, vilket blir stuvade makaroner & falukorv idag! :)

Liam sitter och kollar på barnkanalen och varvar ner lite granna nu innan det är dax att käka, sen blir det nog bara massa mys för mig & lillfisens del! :)
Känner mig inte alls så värst kry, har hostat en massa i flera dagar nu och det vill verkligen inte ge med sig! :(
Blir nog även ett härligt varmt skumbad för oss ikväll innan Liam ska sussa!


Annars har jag inte så mycket mer att skriva just nu... mer än att jag måste bli bättre på att ta lite kort som man kan lägga upp då och då i bloggen! :)
Men man har ju blivit så dålig på det, men ändras nog när `´Lillen`´ kommer ut så då lär det bli att man fotar en massa igen! :)
Liam är ju inte den som är still precis så är ju inte lätt att fota honom! :)
Men det lär nog bli en massa fotande när syskonen myser! ♥
Åhh... vad jag längtar! ♥


Nä... ska fortsätta med middagen nu!

Skön så skönt!


Härligt med nystädad lägenhet, doftar underbart och är fint! :)
Ända tills Liam kommer hem och röjjer! HaHa
Det är alldeles strax dax att åka och hämta hem mitt lilla charmtroll, hoppas bara att det inte ska börja ösregna när jag drar iväg! :)
Men det skulle ju inte förvåna mig om det skulle börja göra det, för nu är det väldigt mörkt och mulet ute!
Vill även hinna låta Liam vara ute ett tag när vi kommer hem så nu håller jag mina tummar & tår att inte regnet kommer, gör ju inge om det är lite som kommer bara det inte öser ner! :)


Jag vill så gärna göra om här hemma men går ju inte göra ett skit, då hela lägenheten är så grymt puckad byggd! :(
I vardagsrummet kan man bara byta plats på soffan & bokhyllan sen vårat sovrum kan man inte göra ett skit i...
Liam´s rum går ju att omublera om lite i sen köket går inte heller att göra ett skit i pga. att vi har ett ganska stort köksbord nu än vad vi hade innan!
När vi hade vårat mindre bord så kunde man ha det vid fönstret men går ju inte nu då bordet är större och kyl & frys står där borta också!
Aja, bara gilla läget! :)


Nu vill jag så gärna in till stan och kolla efter kläder till Liam! :)
Men det får allt vänta tills vi får pengar, är inte så lång tid kvar som tur är! HaHa


Ohh, imorgon är det dax för MVC besök igen, lyssna på `´Lillen`´ och mäta... ska bli så mysigt! ♥
Sen får vi se vad BM säger angående det sista TUL vi var på, om det blir ytterligare ett eller om det räcker med detta denna gången! :)


Ska ta och klä på mig och göra mig iordning för att cykla iväg och hämta hem vilden nu!

Allt så gott som gjort...


Ja så är det, har hunnit med massor sen jag lämnade Liam på dagis! :)
Badrummet är helt klart och doftar så gott där inne nu, det ända som jag i stort sätt har kvar att göra är att fixa älsk & mitt sovrum med att rensa där inne! :)


Nu håller jag på med lite lunch så får göra det sista innan jag ska hämta hem lillfisen igen! :)
Så skönt när man har dessa dagar då man har ork & lust att fixa en massa!


Vädret har vänt och är helt plötsligt grått & mulet! :(
Det som var så fint imorse med sol och allt, men känns som det ska börja regna när som helst...


Mmm, jag är så HUNGRIG... men snart är det maaaat! :)
Blir pommes, korv, beanesås & kokta ärtor till lunch idag - snabbt, gott & enkelt! :)
Sen är jag såååå sugen på just beanesås! :)

Funderar även på vad jag & Liam ska äta till middag idag, men blir nog falukorv & stuvade makaroner! :)
Mig spelar det ingen roll om jag äter korv både till lunch & middag!
Skillnad om Liam hade vart hemma, då vill jag ha varierande mat till lunch & middag! :)
Oftast när Liam är hemma blir det bara enkel lunch, han är ju tokig i risgrynsgröt, mannagrynsgröt & havregrynsgröt och det är ju perfekt lunch! :)
Men tyvärr blir det väldigt sällan vi äter gröt & smörgås till lunch!

Sätta fart med städningen!


Hann ju som sagt inte med allt igår!

• Ta och städa, skura, damma och svabba hela badrummet så det blir fint där inne!
Ta och lägga/hänga in den torra tvätten!
Dammsuga balkongen en gång till så den blir fri från all jäkla barr & kvistar m.m
Plocka och dona i älsk & mitt sovrum!

Ja det är väl det jag ska ta och börja med nu, känns skönt då man kan göra det i lugn och ro! :)


Så tråkigt att det är underbart väder idag också så man vill ju bara va ute, men känner att det är lika bra att passa på att städa med saker och ting som man inte gör när Liam är hemma...

Lite nya kläder till Liam!


Har precis setat och kollat runt lite på nätet efter jacka, byxor, shorts, skor m.m till Liam men tyckte inte det fanns så värst mycket!
Var inne på HM också för dom brukar ju ha massa men inte på deras Shop Online så man får åka in till E-tuna för att shoppa! :)

Men hittade iaf. en jacka, shorts och ett set med shorts & t-shurt!
Det räcker sålänge tills vi åker iväg och shoppar mera, måste ju ändå iväg och köpa vår/sommarskor till klimpen! :)

Så vi får ta en familjedag när vi får pengar och åka in och shoppa lite granna till klimpen! :)

Liam har ju massa t-shurts så det känns lite onödigt att köpa men ändå! :)
Sen kan man ju inte köpa alla kläder på en och samma gång precis, blir ganska dyrt då fast man bra gärna skulle vilja det! :)

Detta klickade jag hem:

• 2 st set med t-shurt & shorts
• Ett set med 2 par shorts
• En vår/sommarjacka



 
 

Svettigt!


Har hunnit med en hel del idag faktiskt av listan som jag skrev i detta inlägget!
Däremot ska jag vänta med att ta badrummet tills imorgon då Liam är på dagis, känns lite skönare att få göra det i lugn och ro utan att han ska va med precis överallt! :)

Tog faktiskt och gjorde iordning våran balkong idag också med att dammsuga den och fixa där ute!
Vi har ju en grön härlig utematta som ligger där så är enkelt att dammsuga den!
Däremot så är det så mycket bark och skit som har flygit in så tog lite tid att få bort det, men nu är det mesta borta och jag ska ta resten imorgon också!

Annars känns de väldigt skönt att ha hunnit med de mesta idag faktiskt...

Är ju bokhyllorna också som ska göras, men där är det inte så mycket, men funderar på att flytta runt lite saker bara!

Liam & jag har även vart ute, vi tog oss en cykeltur i det underbara vädret och vi köpte även en glass...
Eller jag köpte en glass till Liam som han fick smaska på medans vi var ute!

Nu ska jag ta och göra klart middagen, börjar bli grymt hungrig! :)

Sen blir det att kolla runt lite på nätet efter några snygga sommarkläder till vårat lilla charmtroll, både jacka, shorts, linnen, t-shurts och så! :)
Se om man hittar nå fint eller om man inte gör det!
Måste även iväg ock köpa vår/sommar skor till han!

Att göra idag


Har som sagt en massa saker som ska hinnas med att göra, så får se vad man hinner med! :)
Hoppas dock att jag ska hinna med allt då det har blivit framskjutet hela tiden nu!

• Fixa iordning lunch
• Plocka undan alla Liam´s leksaker
• Städa Liam´s rum
• Kasta in en maskiner med tvätt
• Hänga upp den nytvättade tvätten
• Hänga/lägga in den torra tvätten
• Dammsuga
• Svabba golven
• Skura och göra rent hela badrummet
• Rensa i köket
• Rensa älsk & mitt sovrum
• Vattna blommorna
• Va ute med Liam i det härliga vädret
• Rensa lite i hyllorna & flytta runt en del saker
• Laga iordning middag

Det är väl listan för det som jag ska ta och försöka hinna med idag!

Solen har tittat fram!


Äntligen har solen kikat fram bakom dom mörka molnen! :)
Är 20 grader i solen på framsidan, hur härligt är inte det och på baksidan har vi 14,1 grader och där är det endast skugga!

Blir att gå ut i det härliga vädret när Liam har sovit klart, vilket han har snart då det är dax att äta lite lunch! :)
Sover han middag för länge så är han så himla pigg på kvällen och det är mindre bra då han ska upp till dagis imorgon bitti!

Har egentligen MASSA som jag ska hinna med att göra idag, så får se vad jag hinner med! :)
Men om Liam är på strålande humör så lär jag nog hinna med allt...

Godmorgon Måndag!


Ny vecka - nya möjligheter!


Härligt med en ny vecka, men tycker dom går alldeles för fort! :)
Snart har vi vår lilla klimp hos oss, och vi längtar så sjukt mycket efter h*n! ♥
Tror Liam gör det också då han har blivit helt gosig med magen, han blir helt till sig när han får sig en kick på kinden eller handen! :)
Han vill oftast ligga med huvudet på magen och bara mysa!
Frågar man vart bebis är så säger han med värsta leéndet dääär och pekar/klappar på magen!
Det är så mysigt när Liam har sådana dagar då han ska gosas, pussas, kramas och bara mysa! ♥
Man får ju hoppas han ska va likadan mot `´Lillen`´ när h*n kommer ut, men det tror jag nog han kommer vara! :)


Liam bestämde sig för att kliva upp 06.45 idag så vart inte mycket sömn för mig inatt då `´Lillen`´ hållt på och bökat runt som en tok...
Det är inte lätt att sova när magen rör på sig stup i ett, sen gör det ganska ont när man får en riktig kick av en fot eller knä! :)
Men det är som sagt inte lång tid kvar tills vi har våran lilla solstråle hos oss, det är ju bara 7-11 veckor kvar! ♥


Idag verkar det bli skitväder då det är grått & mulet ute så det kommer nog börja regna, men vi ska iaf. försöka gå ut och busa en sväng sen om det börjar regna lite så spelar det ju ingen roll!
Finns ju kläder för det också! :)
Sålänge det inte öser ner så kan man ju va ute!


På Onsdag ska i tillbaka till BM för kontroll och även se om det blir fler tillväxt UL innan `´Lillen`´ bestämmer sig för att titta ut!
Eftersom h*n verkar vara en liten en på det senaste TUL vi va på!
Men det återstår att se hur det blir med den saken, tycker det är ganska jobbigt att åka in på kontroller hela tiden...
Fick ju göra det när jag väntade Liam, och det är ju inte kul!
Liam var ju inte så speciellt stor heller när han väl kom ut, 2890 g & 50 cm!

Nä, ska ta och fixa iordning lite frulle nu!

Natti Natti!


Ska ta och försöka sova igen, gick inte att sova tidigare då `´Lillen`´ har bökat på som bara den så magen har hoppat som en tok nu ikväll! :)
Har hållt på länge så gick och tog mig ett bad för ett tag sedan så nu ska vi se om jag kan sussa eller om den lilla ska börja böka på som en tok igen! ♥

Man känner ju att h*n håller på  men nu är det inte lika farligt som det vart resten av kvällen! :)

Sussa gott!

Ny header!


Nu har jag gjort om lite till i min blogg, flyttat runt dropdown menyn så den är över min header nu till vänster, ändrat teckensnitt, färger, header m.m! :)
Får ta och fortsätta imorgon eller någon annan dag när jag har ork eller lust!
Men just nu känner ja mig ganska så nöjd, vill bara få till en snygg header också!

Har precis setat och pillat på en som jag vart färdig med nu!
Man har så mycket tankar hur man vill göra headern men när man väl sätter sig går det åt skogen!
Fast denna vart jag ganska nöjd med, skulle vart lite större bilder och så bara men går att ändra eller göra en helt ny! :)

Min nya header:


Och ytterligare en till som jag vart mer nöjd med för tillfället!!!

Bloggfix!


Nu börjar bloggen ta lite form som jag vill ha den! :)

Hittade en enklare version av dropdown meny som jag använder mig av, så nu slipper jag ha en lång lista av Senaste inläggen, kategorier, Arkiv & länkar i min meny! :)

Och den ser även bra ut i Explorer än vad den dropdown menyn gör som man lägger in länkar & sånt själv i!

Har även ändrat lite färger, header m.m!

Men jag är som sagt långt ifrån klar & nöjd!!!

Annars finns det ju grymt snygga bloggdesigner som är gratis om man nu skulle vilja använda en sådan!
Så man får väl se, jag struntar väl i om någon annan har gjort designen och så huvudsaken jag gör min egen header som jag vill ha den! :)


Någon som kan hjälpa mig!? :)


Jag behöver ha lite hjälp med att få bort den vita på slutet av dropdown menyn men får inte bort det på något sätt! :(
Någon som vet hur man ska göra???

Jag blir snat galen på detta och raderar skiten ytterligare en gång, fast jag har fattat lite mer hur man gör nu! :)
Men småpill gör mig så tokig när jag inte fattar hur man ska gå till väga!

Hoppas de finns någon där ute som vill hjälpa mig! :)

OCH JAG VET BLOGGEN SER FÖRJÄVLIG UT JUST NU! :)


Uppdatering!!!

Nu har jag fått till menyn, men däremot kommer jag att ändra tillbaks då hela bloggen ser för jävlig ut om man kollar i Explorer, däremot ser den kanon ut om man använder Mozilla Firefox!

Det är likadant på andras bloggar, kollade på älsk dator nyss som använder Explorer och näää... ser som sagt för jävligt ut!

Så nu vet ni att dom som kollar era bloggar med Explorer så kan det se helknasigt och helt sjukt ut!!!

Så ska ändra tillbaks till mitt gamla men göra om den för den ser bra ut i både Explorer & Firefox!

Dropdown Meny!


Inatt har jag legat och gruvat som en tok på min blogg... det låter knäppt men det är sant! HaHa
Hittade nu imorse en bra sida som man verkligen fattade sig på så hoppas jag löser detta nu!
Fanns fler sidor med exakt samma bara att dom förklarade helt olika, men nu har jag hajjat lite granna så hoppas detta ska lösa sig nu! :)

Här läste jag om dropdown menyn och en massa andra tips!

Känns som detta kommer ta 100 år, men bara sitta och pilla tills man är nöjd! Är mycket som ska göras och tänkas så det inte blir nå galet så man får börja om från början! :)
Glad att jag iaf sparat den gamla stilmallen & kodmallen! :)

Ändrat tillbaks...


Gav som sagt upp nu och ändrade tillbaka till mitt gamla... ska börja om från början och fixa med bloggen och skita totalt i dropdown menyn! :)
Man kan som sagt få en lika fin blogg utan! HaHa

Jag ger upp snart...


Nu har jag setat ett tag och hållt på och försökt fixa till bloggen som jag vill ha den med just dropdown menyn men inte fan vill det funka inte! :(

Ska söka lite sen och se om jag hittar nå bra som man kan kolla hur man gör för att ändra den!
Annars är jag ganska nöjd med bloggen just nu, bara färg, teckensnitt, header m.m som ska fixas iordning också! :)

Men nu ska jag gå och mysa med mina 2 underbara innan Liam ska sussa! ♥

Om ni ska se hur bloggen ser ut nu så får ni nog uppdatera sidan när ni är inne på min blogg! :)

Hmmmz...


Såhär ser min blogg ut just nu... och jag vette sjutton hur man ska ändra och dona med dropdown menyn...
Jag blir som sagt GALEN snart!

Har verkligen inte tålamodet till detta! HaHa
Men det går ju att ha en fin blogg utan dropdown meny, men har ju alltid velat ha det och försökt fixa det så många gånger men alltid gått åt skogen!
Förutom idag då jag har fått till den så den visar allt men är ändå inte nöjd för jag kan inte få den på stället jag vill ha sen ovanför headern som ska in...

Så slutar nog med att jag tar tillbaka min gamla design istället!!!


Uppdatering:

Kanske ändrar jag mig då jag faktiskt tycker den vart ganska OK ändå! :)
Aja, det återstår att se, gjorde bara en liten test header nu och la in för att se hur allt blir...
Ska även ändra färger, bakgrund, teckensnitt m.m tror jag!
Men det tar jag när jag har mer tid!

Nu ska det lagas mat! Tjiiiing!

Grrr...


Jag har försökt SÅ MÅNGA gånger med att fixa min blogg med en dropdown meny!
Visst idag fick jag ALLT att funka men däremot inte ändra så det vart bra!
Tyckte det såg för jävligt ut om jag ska va ärlig!

Vart mellanrum mellan header & dropdown menyn och det vill jag inte ha, sen vill jag ha den över headern men gick åt skogen det också och mitt tålamod är inte det bästa med att sitta och pilla på en blogg! HaHa
Jag gillar enkla & snabba designer så min blogg får duga som den är ett tag till!

raderade allt och satte in mitt gamla igen, får se om jag får nå tålamod att fixa iordning det senare eller någon annan gång!
Nu vet jag ju hur koderna och det ska vara och fanns massa bra tips om man sökte runt lite granna! :)

Aja, bara gilla läget... just nu känner jag att bloggen ligger lite åt sidan med design och utseénde!

Ska även ta och rensa massa kategorier som jag har, mycket som bara är skit egentligen! :)

V. 32 ♥ (31+0)


Tänk vad tiden går!
Snart är du här hos oss! ♥



Kroppen:

Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.


Barnet:

Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Härligt med Fredag! ♥


Så var det Fredag igen och älsk är hemma! ♥

Går även in i en ny vecka med graviditeten idag, åhhh inte långt kvar nu! :)
Längtar som en tok! ♥

Lillfisen är på dagis och vi ska alldeles strax åka iväg och handla hem lite granna som fattas här hemma! :)
Skönt att ha det gjort!

Vi har kalasväder här så hoppas det håller i sig så vi kan va ute och busa hela familjen när jag har hämtat hem lillhjärtat från dagis! :)
Gå till lekparken och bara mysa! ♥

Åhh, jag blir så glad nu när våren äntligen har kommit på riktigt, vill bara va ute hela tiden! :)

Hmm, undra om jag ska ta och äta lite frulle innan vi åker! :)

Ikväll blir det Fredagsmys! ♥

Busunge...


Nattningen idag gick väl sådär...
Han somnade till i sin säng men vaknade efter en stund när han märkte att jag var borta!

Jag var ute på balkonen och plockade upp saker som hade blåst ner, dels vårat tak till utelampan hade blåst bort så fixade till det och när jag kommer in hör jag hur någon sitter och pratar i våran säng! :)
Då har Liam tagit med sig sin snutte, snuttekudde & sin stora kudde och traskat in till oss och hoppat upp i våran säng! :)
Sötnosen våran!

Han la sig till rätta och blundade, men var snart uppe igen då jag var ute i köket och fixade iordning mig en macka men det var bara att säga åt honom att gå in och lägga sig igen och han klättrade glatt upp i sängen och la sig tillrätta igen och vips så somnade han! :)
Och nu har han sovit ett tag så hoppas han ska sussa gott inatt så han orkar med dagis imorgon! :)

Jag ska själv ta och gå och lägga mig alldeles strax, kolla lite på BB 24-7 och bara slappa!
Så skönt att ha denna tiden på kvällarna, visst nu ligger Liam också i våran säng men går alltid att lyfta in han till hans när jag ska lägga mig om det skulle va så! :)¨

Eller så får han sova hos oss inatt el. om T bär in honom när han kommer hem!
Tycker det är så fruktansvärt mysigt att ha Liam mellan oss, han är så himla go jämt...
Ska pilla en i håret, klia en på armen och kramas en massa! ♥

Nä, ska ta och krypa ner i sängen!

Hoppas ni haft en bra Torsdag!

Charmtrollet! ♥


Bilden är tagen igår med min iPhone (6/4-11), när vi var ute och busade på framisdan! :)
Men har gjort om bilden i PS! :)

En liten docka till Liam! :)


Imorse klickade jag hem denna söta dockan till Liam! :)
Det fick bli en pojke, velade ett bra tag om jag skulle köra på pojken eller flickan! :)
Har funderat länge på att köpa just en docka som han kan mata, byta blöja m.m på men har lixom inte blivit av...
Denna dockan kan även kissa på pottan osv. :)

Kollade också efter dockvagn, men den kan lika gärna vänta, vet ju att Liam och dom andra barnen på dagis är väldigt mycket för att traska omkring med dockvagnarna! :)

Det är ju som sagt inte länge kvar tills Liam har en riktig bebis att mysa med! ♥
Käääärlek! ♥

Så troligen kommer dockan redan imorgon, vi får hoppas på det! :)
Dom brukar va väldigt snabba och jag har redan fått så jag kan följa paketet, så nu håller jag mina tummar & tår att den kommer imorgon! :)

En liten promenix!


Efter att Liam hade vaknat så klädde vi på oss och gick ut en sväng!
Såklart så blåste de nå fruktansvärt men vi stannade ute i lite mer än 1½ timme iaf, det var ju kanonväder med sol och så va det varmt också men blåste som sagt nå fruktansvärt och gör det ännu!
Hoppas på bättre väder imorgon och att vi slipper denna blåsten!

Men vi busade lite på framsidan sen kom Anki och vi tog en promenix ner till det andra området som ligger en bit bort för att kolla in deras lekpark!
Liam gick snällt och fint alldeles själv ända dit, visst tar det längre tid än om man har vagnen men det ska utforskas och donas hela tiden! :)
Fast den lekparken var ju lika världelös som våran fast dom hade en mindre rutchkana fast Liam kunde inte ta sig upp själv men var bara lyfta upp han så han fick traska själv och sen åka ner! :)
Han älskar ju att åka rutchkana så det är grymt tråkigt att dom inte har någon här för de mindre barnen! ;(

På vägen hem plockade vi lite tussilago sen även videkissar! :)
Det har även slagit ut en massa krokusar i våran rabatt, så fint med alla blommor...
Funderar på vad vi ska plantera i rabatten i år eller om vi ska skita i att plantera någonting! HaHa
Det återstår att se vad det blir av!




Nu har vi precis käkat lite rester från lunchen och om ett tag ska vi även ta och äta lite glass som efterrätt! :)

Känner mig så grymt seg idag så funderar på att lägga mig tidigt och bara slappa!
Så skönt att älsk jobbar sista dagen för denna veckan idag! :)

Imorgon ska lilleman till dagis och jag ska passa på att åka iväg och handla lite med Anki, skönt att komma iväg tidigt och slippa handla när det är som mest med folk som också ska handla! :)
Då har man allt gjort så kan man bara mysa med familjen resten av dagen! ♥

Soligt!


Det tråkiga gråa, trista och blåsiga vädret har dragit sig vidare och vi har fått ett riktigt härligt väder med sol! :)
Blir att gå ut i skogen senare och plocka in lite videkissar och se om vi hittar nå annat skoj man kan ta in! :)
Liam älskar ju att gå i skogen och samla både pinnar & kottar... så det lär ju få följa med hem också! HaHa

Anki ska också gå med oss ut i skogen och gå! :)
Sen blir det nog åka iväg och handla lite saker som fattas här hemma!

Just nu håller jag på och fixar iordning lunch, Makaronilåda står på schemat idag! :)
Väntar bara på att den ska bli klar så vi kan käka och Liam få gå och sussa en liten stund om han nu vill det, han är väldigt pigg idag så inte säkert han vill sova!

Sen bär det av ut! :)

Skitväder men skönt med Torsdag!


Bläää, jag som hade hoppas på att det skulle bli kanonväder även idag men jag hade nog fel då vi läste på aftonbladet inatt att dom gått ut med en stormvarning klass 2!!!

Och det har redan börjat blåsa nå fruktansvärt här! :(
Man får väl hoppas på att det kommer lugna ner sig och bli finare väder frammåt dagen så vi kan gå ut!
Tänker inte gå ut när det blåser full storm ute iaf.! :)

Men det återstår ju som sagt att se om det ger sig och blir sol & fint eller om denna blåsten/stormen ska fortsätta!
Annars får vi ha en mysig innedag jag & lilleman! ♥
Hitta på nå skoj, rita, måla med fingerfärg, mysa i soffan, leka med bilar, tågbana, duplo...
Ja, det finns ju en massa vi kan hitta på så tråkigt lär vi nog inte ha det! :)

Hääärligt att det är Torsdag idag, och sista dagen på veckan som älsk jobbar! ♥
Se vad vi ska hitta på för skoj när han är hemma! :)
Än så länge har vi inte bestämt någonting, men blir nog att va ute en hel del!

Imorgon är det Fredag och går in i en ny vecka med `´Lillen`´, åhhh vad vi längtar!
Inte alls lång tid kvar nu, går in i v32 redan... (31+0)! ♥
Och jag hoppas verkligen att h*n ska växa på sig lite och bli större...
Det är ju allt från 7 veckor till 11 veckor kvar, så lite borde h*n kunna växa på sig lite! :)
Tror dock inte h*n kommer ut förtidigt utan tror att jag går över några dagar även denna gången!
Med Liam gick jag över 4 dagar! :)

Ska ta och fixa iordning lite frulle till mig & Liam nu...

Ska nog ta...


... och fixa till min blogg lite granna när jag har orken & lusten!
Lusten finns iofs. men däremot orken att sitta med PS finns inte just nu då jag är supertrött och allt det där!
Kanske känns lite roligare att fixa till bloggen när `´Lillen`´ har kommit ut också! :)

Får se hur det blir med den saken, kanske kommer upp någon snabb & enkel design och ändring av färger "kanske" inom kort! :)

Massa utebus! ♥



Har vart en helt strålande dag idag så vi har faktiskt vart ute hela dagen sen jag hämtade Liam från dagis vid 14! :)
Var bara in och käkade lite middag sen drog vi ut och busade igen, lekte i sandlådan, rensa rabatterna, busade med hunden ozzy, sparka fotboll och en massa annat! :)
Sen skulle det självklart klättras upp på berget vi har här och springas ute i skogen! ♥

På kvällen fikade vi lite granna och sen vart det ett bad, välling för att sedan sussa! :)
Så dagen har gått väldigt fort, vilket har vart så skönt!

Jag & Anki drog även ner på stan då jag var tvungen att köpa järntabletter så Liam fick vara hemma och busa med Stefan sålänge! :)

Ja, det är det vi har gjort idag... har inte så mycket annat att skriva utan ja är sjukt trött, snorig, ont i kroppen och ska lägga mig och glo lite på BB 24-7 tror jag och hoppas på att jag ska somna!

Lillen bökar på för fullt titt som tätt! ♥ Me Like! ♥

Najtinajt!

Zzz...vill bara sova!


Vaknade upp imorse och vart helt död
, dunderförkyld & hade ont i hela kroppen! :(
Nu börjar denna förkylning verkligen slå ut ordentligt, men jag hoppas den ska gå över fort!

Värst är att pollen kommer snart, sen klippt gräs... då blir det snorigt och nysigt igen...
Det är det värsta med sommaren!

Ska alldeles strax cykla bort och hämta hem mitt lilla charmtroll, så sova får man göra ikväll när lillfisen somnat! :)
Kan säga att jag längtar tills jag kan krypa ner under det härliga täcket och bara slappa och somna in i en skönhetssömn! ;)

Nä, klä på sig och göra sig klar!

Utebus i skogen!


Liam och jag klädde på oss lite kläder och gick ut och busade lite granna!
Först vart det en liten cykeltur för att hitta någon rolig lekpark, men var knökfullt i just den lekparken vi tänkta åka till så vi cyklade vidare för att sedan cykla hem igen!

Då bestämde vi oss att gå ut i skogen och busa istället, för det är någonting som Liam gillar... att gå runt och samla kottar & pinnar och ta med sig hem! :)
Efter ett tag fick han syn på traktorer som skulle sopa bort allt grus inne på dagiset så Liam utbrast glatt Traaaktooor, Traaaktoooor och sprang genast dit för att titta på dom! :)
Så det var bara ställa sig där och glo på traktorerna som sopade bort gruset och se dum ut! :)
Men är Liam glad så blir självklart mamma glad! ♥

Liam älskar som sagt traktorer och bilar! :)

Nu har vi nästan precis kommit in efter att vart ute strax över 1 timme, skulle mer än gärna va ute längre då vädret är helt underbart!
Men det är dax att börja fixa iordning käket som idag får bli kokt potatis m. fiskbullar & kokta ärtor! :)
Sen blir det nog bara lite innebus för att sedan lugna ner oss framför barnkanalen innan det är dax att sussa!
Är upp tidigt och iväg till dagis som gäller imorgon! :)

Hoppas ni haft eller har en kanon Tisdag!

Buffelibuff Buff! ♥


Nu är det ett riktigt liv i magen! ♥
Var ett tag sedan jag kände dessa riktigt hårda buffar/sparkar från `´Lillen`´!
Det var likadant när vi var ute idag så fick jag en riktig buff så det gjorde riktigt ont...
Som igårkväll när jag låg i sängen alldeles själv och lyssnade på hjärtljuden & rörelserna så började h*n böka runt som en tok där inne! :)
Det kändes precis som jag skulle kissa på mig eller som att h*n var påväg ut och fostervattnet skulle gå...
Det var riktigt obehagligt faktiskt och gjorde ganska ont! :)

Det är ju så himla mysigt när man känner rörelserna och ser hur magen rör sig! ♥

Längtar så otroligt mycket tills du kommer ut! ♥

Och jag hoppas verkligen att du ska växa på dig dessa sista veckorna som är kvar!
Tycker tiden går alldeles för fort!

Men vi längtar efter dig allihopa! ♥

Härliga vårväder... Me Like! ♥


Vilket underbart väder vi har, solen skiner, det är varmt, snön är helt och hållet borta och våren är äntligen här! ♥

Cyklade iväg och hämtade Liam på dagis så vi kom därifrån strax innan 14 sen har vi vart ute i 2 timmar här hemma och busat både i sandlådan, skogen, Liam har busat med hunden Ozzy, sparkat fotboll och haft det allmänt mysigt!
Plockade även ut lite saft & kex som Liam fick sitta och smaska på i den härliga solen! ;)

Nu trivs jag verkligen att vara ute, så himla härligt! ♥

Sitter och väntar på att käket ska bli klart sen blir det att mysa med mitt lilla charmtroll! ♥

Hoppas ni har en lika härlig Måndag som vi har haft!!!

Stora killen...


Tänkte bara skriva att vi tog bort Liam´s båge på hans tripp trapp stol igår då han inte alls är förtjust i att sitta i den när bågen är där! :)
Han tycker tydligen att han har blivit en stor kille som inte behöver stöd! HaHa
Och det fungerar kanon, han blir så mallig då han sitter på sin stol nu när bågen är borta! :)

Sötnosen vår! ♥

Städa, städa, städa!


Det är en riktig städardag för oss idag! :)
Men så skönt att få undan allt och få iordning här hemma... Liam´s rum såg ut som ett bombnedslag då han röjjde ner allt där igår! :)
Men nu är det fint där inne!

Håller på och tvättar upp en maskin med tvätt, ska även kasta in sängkläderna och byta dom, vädrar, fixar & donar en massa...
Har även vikt och lagt/hängt in den torra tvätten! :)
Härligt när det väl blir klart!
Ska även ta och dammsuga & skura golvena igen, det är så skönt när man hinner med så mycket när Liam är på dagis! :)
Men sen vet man att han kommer att röjja när han kommer hem! HaHa

Ska ta och fortsätta här hemma, och fundera ut på vad älsk & jag ska äta till lunch också! :)

En innedag idag...


... då det regnar för fullt ute!
Det är så mörkt och dystert men samtidigt älskar jag när det regnar, helst när man ska sova och man hör regnet smattra på taket... då sover jag som bäst! :)

Så idag har vi bara myst inne, lekt lite med Liam´s tågbana och nu håller jag på och gör iordning lite middag som idag blir pommes m. korv & grönsaker!
Känner inte för att äta men måste ju, så fick bli nå enkelt och lätt! :)
Sen är det en sån tråkig Söndag då älsk åkt och jobbat! :(

Tankarna fortsätter snurra runt i huvudet på mig, fast jag känner `´Lillen`´ buffa runt lite då och då...
Men det är nog ingen fara, vill bara att h*n ska växa på sig lite granna!

Ikväll när Liam somnat blir det att lägga sig i sängen och bara glo på BB 24/7 och vara för sig själv! :)
Finns inge annat att glo på så man kan lika gärna lägga sig och glo på det...

Medans jag fixar iordning middagen här hemma så sitter Liam snällt i sin saccosäck och kollar på Pingu! :)
Han blir så glad varje gång han får titta på dom filmerna! :)
Måste ta och köpa några fler filmer med Pingu, fast man har nog sett alla! HaHa

Ska ta och slå på BB 24/7 medans jag fixar käket också så man ser vad dom gör för lilla Martin som fyller år idag! HaHa
Jag känner mig som rena BB nörden, men dom roar mig och jag har ju mina favoriter där inne som jag verkligen hoppas på att någon av dom tar hem hela skiten! :)
Även Rodney som var mit HAT objekt innan har vuxit i mina ögon, även Katerina tycker jag har blivit bra fast hon skriker lite för mycket ibland men hon är härlig på sitt sätt! :)
Dom som jag hoppas att någon tar hem hela BB är: Gurkan, Martin, Sara, Simon eller Peter!

Sen finns det ju dom som jag verkligen inte tycker är värda att va kvar i BB och det är: Vanessa, Sonia och Annie!
Stör mig verkligen på Sonia... hon säger verkligen FATTARU i varje jäkla mening hon säger.. sååå störande!!!
Hoppas verkligen att Vanessa eller Patrik åker ut ikväll och att Rodney får stanna kvar! :)

Nä, nog för mig!
Tjiiing!

Tankar, tankar, tankar...


Jag AVSKYR verkligen dessa tankar!
Man mår ju inte bättre av att man gör allt för att `´Lillen`´ ska växa på sig, jag äter & äter, tar både min medicin & vitaminer, dricker... ja, jag gör som sagt allt som man ska göra men inte vill `´Lillen`´ växa fortare!
Jag som verkligen hade hoppats på att denna lilla krabaten skulle va större än vad Liam var när han kom ut till världen!
Men vi får la se när det väl är dags, jag hoppas verkligen den kommer växa på sig de sista veckorna som är kvar nu!

Jag vill verkligen inte att förlossningen ska gå fortare än vad den gjorde med Liam...
Vattnet gick på morgonan strax efter 05 men hade inga värkar eller någonting så dom trodde vi skulle få åka hem igen!
Vi kom in till förlossningen vid strax efter 9 på morgonen (skulle egentligen på TUL den dagen) fick lägga mig och få CTG kurvan och då började först små lätta värkar komma som sedan vart starkare & starkare, läkaren kommer in och konstaterar att jag var öppen 5 cm så var bara in på förlossningsrummet!
Väl där inne så avtog värkarna lite granna så vi tänkte att vi skulle vila lite granna, men det var ju ingen idé för värkarna kom tillbaks och när älsk skulle lägga sig på sängen så mota dom bort honom för jag skulle över dit...
Det var dags!

Vi hörde BM säga: Åhh nej varför just nu! (Det var tydligen kaos på förlossningen) HaHa
Jag han knappast få lustgast men som tur var så fick jag den till slut! :)
Efter 1.a krystvärken så tog det 7 minuter sen var våran vackra lilla prins ute, 2890 g & 50 cm!

Det var den lyckligaste dagen i mitt liv! ♥

Man han inte ens med, från första krystvärken så var han ute på 7 minuter det gick sjukt fort... och jag skulle hellre vilja uppleva att ligga där ett tag och känna av hur det verkligen är!
Fast det återstår att se det också! :)

Sen får vi se vad våran BM kommer säga när vi ska dit den 13.e April igen, det känns faktiskt rätt skönt att gå på kontroller tätare hos henne nu sen vi var inne på TUL och jag låg på understa sträcket från där man får ligga!
Hmm.. känns riktigt jobbigt detta!

Jag har inte heller någon speciell gravidmage, men de hade jag inte heller med Liam men han kom ut frisk och kry ändå! :)
Nä, man får som sagt hoppas på det bästa och försöka tänka positivt... men det är inte lätt alla gångerna!
Jag har inga som helst problem med graviditeten, jag mår hur bra som helst!
Ända var i början att jag var trött m.m men inga speciella smärtor, eller har ont!

Jag lär ju få åka in på fler TUL nu... och även det känns jobbigt men samtidigt skönt för då ser man ju verkligen att `´Lillen`´ vuxit på sig lite eller om h*n inte har gjort det!
Sen får man se vad dom säger också, när jag väntade Liam satte dom ett datum och kom han inte ut till det så skulle dom sätta igång mig!
Men som tur så kom han ut självmant precis på den dagen dom annars skulle sätta igång mig på,
den 30.e Juni 2009! ♥

Ibland vill man bara börja gråta när man får dessa tankar... jag sitter uppe nu och har vart uppe ett tag för att jag inte kan sova utan bara tänker hela tiden!
Varför ska det vara så?!?!
Jag känner ju `´Lillen`´ då och då, men tycker det var mycket mer förut då jag tom. fick ont när h*n sparkade/buffade runt!
Nu är det inte alls samma sak eller känsla...

Aja, bara gilla läget och se hur allting slutar... ska nog bli bra i slutändan!

Orkar inte skriva mer...

Hmmm...


När vi hade käkat middag så tog Liam & jag oss ett härligt bad tillsammans sen stack han ut i vardagsrummet och kollade lite tv där han också tvärslocknade!
Både jag & älsk försökte göra allt för han skulle vakna men icke sa nicke så han lär ju va vaken ett tag ikväll!
Han har ju inte sovit någon lunch lur idag förutom 20 minuter i bilen när vi hade vart iväg och handlat!
Liam ville inte alls sova vidare när vi hade kommit hem, annars brukar han alltid vilja sova 1½-2 timmar´s lunch lur i vanliga fall!

Aja, denna kvällen får vi se hur den slutar... bara rutinerna inte förstörs nu vilket jag inte tror dom kommer göra heller! :)
Någon dag ska han självklart få vara vaken och mysa med oss i soffan! ♥

Ska fortsätta kolla på BB live, eftersom vi inte har TV11 längre så skaffade vi 24/7 då dom sänkt till halva priset på det! :)
Jag har fastnat totalt i BB skiten, dom roar mig på något sätt... HaHa
Kul att kunna kolla precis vart man är i datorn eller i min iPhone istället för att kolla avsinttet på datorn dagen efter själva sändningen! :)

Aja... nog om det ska glo vidare lite, fast det inte händer nå speciellt... :)
Sen blir det att väcka vårat lilla charmtroll så vi kan ha lite Lördagsmys i soffan! ♥

. . .


Vilken Lördag vi har haft, hunnit med en massa både igår & idag och det känns riktigt skönt!
Igår dammsög jag & svabbade alla golven, det behövdes verkligen kan jag lova! Haha
Katten fäller nå grymt med hår heeeela tiden, äv vinterpälsen som åker av antar jag! :)

Idag har vi vart iväg och handlat lite granna, dels 2 st nya lådor till Liam´s rum! :)
Har bestämt att jag vill ha färgglatt i hans & den nya `´Lillen´s`´ rum, så fick bli 1 rosa & 1 lila låda! :)
Passar perfekt till dom lådorna vi redan hade (limegrön & lite mörkare grön/blå)
Älskar när det är en massa olika färger som passar ihop med varandra! :)
Det är likadant med kläder, färgglada kläder är helt underbara!

Vi har nästan precis kommit in efter att ha vart ute och busat i sandlådan!
Och nu håller jag på med käket som alldeles strax är klart!
Känner för att äta lite tidigare idag då vi ska ha en riktig myskväll idag med lite gotta osv! :)

Blir Taliatelle & köttfärssås till middag idag, hoppas på att Liam ska äta lite också då han är väldigt dålig på att äta nu för tiden!
Frukt äter han bra men inte frukost eller nå sånt!

Det som är bra är att han börjat säga till om det är någonting han inte gillar då säger han Bläää!
Så frågar man honom om det inte var gott, då svarar han: Neee!
testar man samma sak igen typ någon dag senare osv och blir samma svar!

Nä nu är maten klar så ska ta och duka!

Tjiiing!

Lördag!


Liam sov som en gud även inatt! ♥

Man blir så glad och känner sig helt utvilad när dessa dagar med nattningen går kanon!
Igår så var han uppe till strax innan 20.30, frågade Liam om han skulle gå in och sova i sin säng och han sprang in dit på en gång med snutte & nappen och la sig! :)
Satte mig bredvid honom en liten stund och han tvärslocknade ganska så fort!
Sen vaknade han hur pigg & glad i morse kl. 07.30, då kom han upp trallandes och skrattade hur piggelin som helst! ♥
Så härligt, och jag hoppas verkligen att detta kommer att fortsätta nu!

Förut har det vart ganska jobbigt att natta honom när T har vart hemma, då har han inte alls velat gå och lägga sig utan velat vara uppe med pappa och mysa!
Men igår gick det kanon!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, det är mulet & grått ute även idag och har regnat lite granna!
Men det är ingenting som hindrar oss från att gå ut! :)
Så vi ska alldeles strax klä på oss och gå ut till lekparken och busa lite granna innan Liam ska sussa middag.
Han brukar vilja sova vid 11-12 tiden, det gör dom även på dagis så det är rätt skönt att det är samma tider som gäller hemma, vissa dagar vill han sova lite tidigare... beroende på hur trött och hur tidigt han vaknat på morgonen! :)

Nä, ska avsluta här nu så vi kan gå ut!

Hoppas ni får en bra Lördag! ♥

Grattis! ♥


Idag fyller världens underbaraste vän hela 30 år! ♥
Hoppas du kommer att få en kanon dag!

V. 31 ♥ (30+0)


Det är sjukt vad tiden går, snart har vi vår `´Lille`´ hos oss! ♥
Åhh, vad vi längtar! ♥




Kroppen:

Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet:

Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Godmorgon Fredag! ♥

Det vart inget bloggande igår mer än att jag skrev om TUL när vi kom hem!

Men vi hade en hur mysig dag som helst igår hela familjen! ♥
Både älsk & jag cyklade och hämtade Liam på dagis till 14 tiden och efter det så drog vi vidare till lekparken där vi mötte upp Micke, hans tjej & lilla Tiara! :)
Liam sprang runt och lekte som en tok, klättra upp i rutchkanan och åkte ner hela tiden, gungade även lite granna men rutchkanan var roligast! :)
Det är ju så roligt att klättra tycker Liam och han är ju sååå duktig på att klättra upp både i rutchkanor och klätterställningar! :)

Det var väldigt skönt att va i "deras" lekpark där dom har så även Liam kan klättra och åka rutchkana själv och att det är väldigt barnvänligt!
Lekparken vi har här nere med rutchkana är ju inte den bästa precis, den är ju till större barn då det inte finns stege eller trappsteg som man ska ta sig upp för att åka ner.
Utan det är ett rep som man får dra sig upp på en båge för att komma upp i rutchkanan, och det är lite dåligt tycker jag!

Sen gjorde vi inte så mycket mer igår än att fixa iordning middag (hajmalfilé, kokt potatis, kokta grönsaker & hemmagjord kall sås).
Det var riktigt smasken som vanligt! :)
Sen vart det bara mys framför filmen Pingvinerna från Madagaskar! :)
Vi somnade väldigt tidigt allihopa igår, men vaknade med ett ryck vid 20.45 och undrade vad klockan var! :)
Sen kolla älsk och jag på BB sen gick vi och la oss och sov igen!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det regnar just nu ute men blir det uppehåll på förmiddagen så ska vi ta och gå ut!
Även om det duggar lite så blir det att gå ut en sväng, finns ju som sagt kläder! :)
Liam är ju helt tokig i vattenpölar så det lär nog bli ganska grisigt & geggigt! :)
Det ska hoppas, plaskas, simma runt i pölarna! :)
Men skitiga barn är friska barn! ♥

Sen blir det att fixa iordning käk även idag, som blir pommes, fläskfilé, beanesås, hemmagjort vitlökssmör & grönsaker! :)
Så blir det självklart lite gotta ikväll då det är Fredag! ♥
Och idag börjar även Talang, blir nog att kolla på det! ;)

Nu ska jag ta och mysa med mitt lilla charmtroll som är hur pigg & glad som helst! :)
Han har sovit så fruktansvärt bra dessa 2 sista dagarna och även dagarna innan det förutom 1 dag då han var svårsövd, man ser sån stor skillnad när han lägger sig i tid på kvällen och går upp på morgonen! :)
Som i förrgår sov han från 19.30 och vaknade igår 07 på morgonen, det är så typiskt då han ska till dagis... då är han så fruktansvärt morrontrött!
Och idag så vaknade han vid 06 och somnade kanske vid 19.30 igår också, vet inte riktigt vad klockan var eftersom alla låg i soffan och myste och jag var den som somnade först! :)

Hoppas ni får en bra dag! ♥

RSS 2.0