Härligt väder!


Efter att vi hade käkat middag så klädde vi på oss och gick ut, Liam åkte runt på sin motorcykel, vi sprang runt och busade på framsidan, sparkade boll och sen tog vi även en tur ut i skogen och in på dagis så han fick leka av sig lite granna!

Liam är ju ett litet busfrö som inte alls gör det som vi vill alltid utan han går sin egna väg och går man efter honom så börjar han springa i full fart! HaHa
Så det är väldigt skönt att kunna gå in på dagis då och då och bara släppa honom utan att tänka på att han kan springa ut på vägen eller rasa ner för berg m.m!

Men man får väl hoppas att han börjar lyssna snart när man säger åt honom att stanna! :)

Han är ju extremt trotsig just nu, får han inte som han vill börjar han streta emot och skrika och ha sig & lyssnar inte ett dugg på vad man säger...
Och man vet ju att det kommer mer trots efter trots! :)
Fast det kan jú bli bättre, behöver ju inte bli sämre precis... men man är lite rädd och släppa honom eftersom han bara drar iväg... inte det minsta rädd av sig!


Huua... vi har precis kommit in och vilden sitter och tittar på På rymmen med Pippi Långstrum och ska alldeles strax få välling och byta om till pyjamas.. .

Själv sitter jag här för en stund och bara försöker slappna av lite, lilla pyret i magen har hicka och försöker böka runt men är trångt där inne nu... så finns inte mycket plats att röra sig på!
Så det gör ont när h*n håller på, sen har jag fått extremt ont i ryggen...

Man är ju inte van precis eftersom jag aldrig hade några problem, förvärkar eller någonting med Liam i magen...
Första värkarna fick jag först när vi kom in på förlossningen så ska bli spännande att se hur det blir denna gången!
Känns ju 100 ggr mer nu än vad det gjorde när jag väntade Liam som sagt! :)


Nää.. ska ta och fixa iordning välling och ta fram pyjamasen så han är redo för borstning av sina gaddar & sängen sen! :)


Hoppas ni haft en bra dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0