Godmorgon Fredag! ♥

Det vart inget bloggande igår mer än att jag skrev om TUL när vi kom hem!

Men vi hade en hur mysig dag som helst igår hela familjen! ♥
Både älsk & jag cyklade och hämtade Liam på dagis till 14 tiden och efter det så drog vi vidare till lekparken där vi mötte upp Micke, hans tjej & lilla Tiara! :)
Liam sprang runt och lekte som en tok, klättra upp i rutchkanan och åkte ner hela tiden, gungade även lite granna men rutchkanan var roligast! :)
Det är ju så roligt att klättra tycker Liam och han är ju sååå duktig på att klättra upp både i rutchkanor och klätterställningar! :)

Det var väldigt skönt att va i "deras" lekpark där dom har så även Liam kan klättra och åka rutchkana själv och att det är väldigt barnvänligt!
Lekparken vi har här nere med rutchkana är ju inte den bästa precis, den är ju till större barn då det inte finns stege eller trappsteg som man ska ta sig upp för att åka ner.
Utan det är ett rep som man får dra sig upp på en båge för att komma upp i rutchkanan, och det är lite dåligt tycker jag!

Sen gjorde vi inte så mycket mer igår än att fixa iordning middag (hajmalfilé, kokt potatis, kokta grönsaker & hemmagjord kall sås).
Det var riktigt smasken som vanligt! :)
Sen vart det bara mys framför filmen Pingvinerna från Madagaskar! :)
Vi somnade väldigt tidigt allihopa igår, men vaknade med ett ryck vid 20.45 och undrade vad klockan var! :)
Sen kolla älsk och jag på BB sen gick vi och la oss och sov igen!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det regnar just nu ute men blir det uppehåll på förmiddagen så ska vi ta och gå ut!
Även om det duggar lite så blir det att gå ut en sväng, finns ju som sagt kläder! :)
Liam är ju helt tokig i vattenpölar så det lär nog bli ganska grisigt & geggigt! :)
Det ska hoppas, plaskas, simma runt i pölarna! :)
Men skitiga barn är friska barn! ♥

Sen blir det att fixa iordning käk även idag, som blir pommes, fläskfilé, beanesås, hemmagjort vitlökssmör & grönsaker! :)
Så blir det självklart lite gotta ikväll då det är Fredag! ♥
Och idag börjar även Talang, blir nog att kolla på det! ;)

Nu ska jag ta och mysa med mitt lilla charmtroll som är hur pigg & glad som helst! :)
Han har sovit så fruktansvärt bra dessa 2 sista dagarna och även dagarna innan det förutom 1 dag då han var svårsövd, man ser sån stor skillnad när han lägger sig i tid på kvällen och går upp på morgonen! :)
Som i förrgår sov han från 19.30 och vaknade igår 07 på morgonen, det är så typiskt då han ska till dagis... då är han så fruktansvärt morrontrött!
Och idag så vaknade han vid 06 och somnade kanske vid 19.30 igår också, vet inte riktigt vad klockan var eftersom alla låg i soffan och myste och jag var den som somnade först! :)

Hoppas ni får en bra dag! ♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0