Vad är galet?


Idag när jag hämtade Liam på dagis så var dom ute och lekte och Liam var hur pigg & glad som helst!
Han hade ätit bra & sovit i 55 minuter...


Men det är inte det inlägget ska handla om utan när vi kom hem från dagis så ville jag att vi skulle stanna ute ett tag vilket vi gjorde, Liam gick runt helt normalt och klättrade och hade sig!
Rätt som det var när vi skulle gå till sandlådan och Liam skulle bära alla sandlådesaker som ligger i en påse så ramla han totalt ihop och reser sig igen och går nå steg sen rasar han igen!

Sa direkt till T att någonting var galet med hans ben, men Liam gav sig inte och han gick till sandlådan och satte sig och lekte!
Men vi ville så gärna ha honom att gå för att se vad som var galet, kollade om det var sten eller nå i skon men det var det inte så vi bestämde oss för att gå in så han fick ta av sig skorna, byxor och strumpor för att se om det gick bättre men det gjorde det inte!


Det är ingenting som syns och jag har dragit och känt på benen men kan inte känna någonting, har kollat igenom honom om det är någon fästing men inte det heller!
Men det är någonting som inte stämmer med vänsterbenet, om det är knät som spökar men vad skulle det vara lixom?!
Har pratat med min älskade mor om detta och hon tyckte vi skulle ha koll på honom, få honom att gå då och då för att se om det går över eller inte!
Det kan ju lika gärna vara växtvärk men det tror jag inte att det är!
Tror mer att han gjort nå galet med benet, stukat det eller nå sånt!
Och går det inte över idag el. till imorgon bitti så får en läkare kolla hans ben!


Alltså det är så svårt att förklara hur det är, men han går något/några steg sen lixom viker sig hela benet som det inte orkar med.
Men Liam är lixom hur pigg & glad som helst, fast ibland när det viker sig blir han lite ledsen "rädd" men det går över rätt fort!
Han visar inga som helst tecken på att han har ont, man kan dra i benet och hålla på och han säger ingenting...
Det ända han gör är att lyfter upp benet då och då sen haltar fram lite, det är ungefär som han har stukat benet/knät på någe vis!

Men tycker det är så skumt då han gick hur bra som helst inne på dagis och allt sen i början när han var ute här hemma och här hemma har han inte gjort någonting galet då vi har vart med honom hela tiden!


Usch det är så jobbigt när dom inte kan tala om vart dom har ont eller vad som är fel! :(
Visst Liam visar vart han har ont
om han gör sig illa eller så om man inte ser vad han gör, då vill han att man ska blåsa!

Men nu får lixom gissa sig till saker och ting... men nu ser vi ju klart och tydligt att det är vänster benet/knät som är nå galet med!


Nu sitter min lilla goplutt och kollar Pingu så ska sätta mig bredvid honom och mysa... helst av allt vill jag bara ut i det underbara vädret men vill inte ta ut Liam när han inte kan gå ordentligt så det inte blir ännu värre...
Kan iofs. låta han åka vagn och gå en promenad, vi får se om det blir nå sådant senare! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0