Påskhelgen...


Den har vart helt strålande, umgåtts med familjen, mamma/mormor & moster Madde kom hit och fikade m.m!
SÅ jag ska absolut inte klaga!

Däremot så har Liam vart väldigt trotsig och har vägrat sova middag utan ska bara hålla sig vaken och till slut slumrat till sent så han har inte alls velat sova vid 19-20 på kvällen som han egentligen ska!
Visst när det är helg kan han få va uppe någon gång lite länge osv, men vill ju helst ha honom i säng vid 20...

Jag förstår inte hur han orkar hålla sig vaken nästan hela dagen för att sedan bli så övertrött på kvällen men ändå göra allt för att hålla sig vaken!!!

Igår var det samma visa, han skulle absolut INTE sova... han vart hysterisk, börja skrika och gapa och ingenting dög!
Men tillslut så somnade han iaf.



Det gäller ju att va "hård" och INTE ge upp!!!


Och nu ikväll var det inte lika jobbigt att natta honom i sin säng utan vi gick in till hans säng vid 19 och låg där, han kollade lite i några böcker, pratade på lite men sen skulle han absolut gå ner men jag satte självklart stopp för det och sa att han skulle sova, gav honom en godnattpuss, smekte han på kinden och sa godnatt...
Sen var det inte så mycket mer med det, han låg och klia sig på sitt och mitt öra (vilket han alltid gör när han är trött)... sen somnade han gott vid 19.30!
Jag hoppas verkligen att det kommer vända igen, nattningen som har gått så himla bra den senaste tiden så får man börja om från ruta 1 nu efter påskhelgen...

Men huvudsaken han kommer in i rutinerna igen, dom senaste gångerna det har vart såhär så har det gått väldigt fort att komma in i rutinerna igen och tillslut behöver man bara sitta där inne bredvid sängen och han somnar själv ganska så fort!



Nu ska jag också ta och lägga mig och glo på någon film!

Najti najt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0