Städa, städa & städa!


Pjuuuh... har hållt på och fixat, rensat, omublerat, dammsugit & svabbat och haft mig med Liam´s rum idag medans han var på dagis och det vart riktigt bra! :)
Mycket större plats att leka på där inne nu än vad det var innan, men det kommer ju flyttas och donas där när det lilla pyret också ska sova där inne! :)
Men det är ett tag kvar tills dess...

Vart riktigt bra i vildens rum!


Vi har ju även funderat på att byta rum så barnen får vårat rum som är lite större, men samtidigt är det väldigt tråkigt när vi renoverat hela Liam´s rum till ett barnrum med nya tapeter & bård m.m!
Så dom får nog ha det rummet ett tag till tills vi hittar någonting nytt att flytta till eller när våran dröm går i uppfylleslse och vi flyttar till ett hus med en enorm tomt! :) HaHa

Närå, men när båda barnen kommer dela rum så blir det nog mycket lekande i vardagsrummet där det är störst plats, kommer ju även finnas MASSA plats i deras rum då det endast ska in en till säng där inne! :)

Det blir nog bra till slut!


Nu efter vi kommit hem från dagis strax efter 14 så har jag även diskat upp allt här hemma och gjort rent i köket, dammat och fixat Liam´s matta, gått runt och småplockat lite!
Ska även ta och dammsuga & svabba golvena här hemma, hänga/lägga in den torra rena tvätten...

Ja, det finns lite småsaker att göra här hemma... men det är ju ingenting som är speciellt jobbigt! :)
Eller tar en massa tid!

Liam är så snäll och go idag så han sitter och kollar på Pippi Långstrump serien på datorn i vårat sovrum eftersom jag sitter och lyssnar på musik via DVD spelaren och ut i hemmabiosystemet! :)
Har ju plockat ner våran stereo i förrådet, tyckte den bara tog onödig plats och blir mycket bättre ljud m.m genom DVD spelaren & ut i hemmabiosystemet!


Ska även ta och fixa iordning middag som idag får bli Korvstroganoff m. ris... smarr! :)

Brrr... vi som hade kanonväder hela morgonen tills jag skulle hämta Liam på dagis... då kom det några regnstänk och kommer lite granna nu men inte mycket!
Fast det behöver verkligen komma massa regn nu innan Valborg då det är så torrt i marken...


Nä, ska ta och fortsätta här hemma med lite småplock och lite annat innan det är dax att fixa iordning käk!

Hoppas ni haft en kanon dag! ♥


Uppdatering:

Wohooo... nu har det mörka och det lilla... lilla stänken av regn som kom försvunnit och solen har kommit fram igen! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0