Torsdag!

 
Barnen är på förskolan och vi har hunnit med en hel del här hemma...
Idag kom även vår nya spis som nu är ditsatt sen lite lister som dom fixade efter vattenskadan så nu är i stort sätt allt klart, är bara sopskåpet som dom ska fixa sen när det har lugnat ner sig med alla reperationer som dom har just nu.
Och det är ju ingenting som är akut precis! :)
 
 
Idag ska även Liam åka ner till mormor i några dagar där även moster Madde kommer att va, så har en kille som vart glad här hemma hela veckan och som LÄNGTAR efter att få åka ner till mormor! :)
Tror detta är väldigt nyttigt för både oss och Liam - va ifrån varandra och får längta! ♥
Kommer dock toksakna min stora kille...
 
 
Nä nu är det dags för mig att åka iväg och handla lite granna igen, tjingeling!

Cosmos & Diezel

 
Här hemma har det vart full rulle på både katten & hunden! :)
 
 

Bloggtorka

 
Har varken haft någon lust eller ork till bloggen på ett tag, har inte känts som det har vart någonting som jag riktigt har velat hålla på med.
 
Jag har bloggen för min egen skull och strävar inte efter en massa besökare, kommentarer eller någonting utan det är alltid kul att kunna blicka tillbaks på bilder och allt annat senare i livet, det är ju som min öppna dagbok.
Och speciellt har jag bloggen för min familj & vänner som man inte träffar så värst ofta så detta är även ett sätt för dom att följa med våran vardag. :)
 
Men som sagt - jag är kluven på vad jag ska göra, antingen så skiter jag totalt i att blogga (då lusten är helt borta) eller så fortsätter jag när jag känner för det vilket inte kommer bli så värst ofta.
Jag använder mig hellre av instagram där jag finns under namnet: stinuzzz
 
Jag funderar iaf på att sätta lösen på bloggen igen och endast ge ut lösen till dom jag vill ska kunna läsa min blogg även om det känns tråkigt - jag har ju alltid haft bloggen öppen så vem som helst kan läsa den.
 
Men det återstår att se hur det blir med den saken.
 
 
Nu har mini mi vaknat så ska ta och mysa ner mig i soffan tillsammans med honom och kolla film - bilar som vanligt ska han se, ända han tjatar om min lilla biltokiga sötnos! ♥
Så får vi vänta på att resten av familjen ska vakna så vi kan äta lite mysig frulle tillsammans!
 
Ska även ta mig en härlig morgonpromenad med Diezel (hunden) om en liten stund!
Sen blir det åka iväg och storhandla, känns inte heller som man har någon lust med det men det är ett MÅSTE! :)
 
Och GRATTIS älskade mamma/mormor som fyller år idag! ♥
 
Hoppas ni får en bra Tisdag!

Mina prinsar ♥


Två små sjuklingar tvärslocknade i soffan, så ska passa på att vila lite jag med även om jag idag känner mig riktigt pigg & har mindre smärta i magen!
Går åt rätt håll iaf.! :)



Lek med maten - igelkott


Idag körde vi på en liten rolig lunch, vi gjorde ordning en ätbar igelkotte! :)

Gjord av hönökaka, hemgjort mos, prinskorv, morötter & gurka till mun då oliver inte äts i detta hem (ännu). :)

Detta GILLADES skarpt av barnen så kommer definitiv bli fler gånger, gott va de också! :)

Till detta serverades grönsaker: broccoli, blomkål & morötter... mums




Försöka sova lite


Att sova är inte det lättaste när man har en grym & obehaglig smärta i magen...



Måndag

En ny vecka me nya möjlighter
 
 
Idag är det 1 vecka sen jag opererade mig och idag ska jag upp på kontroll och få ny tejp på magen, hoppas även att dom ska ta bort stygnen! :)
Har 3 veckor kvar att ha gördeln på mig dygnet runt och sen är det ytterligare 1 månad jag ska ha den på mig på dagtid.
Det är sjukt jobbigt att gå runt med denna gördeln, och min önskan är att få slippa den helst nu men det får man ju inte! :)
 
Känner även att jag börjar få tillbaks lite känsel i magen på vissa ställen men även det kan ta tid.
 
Men vi får helt enkelt se vad dom säger när jag kommer upp till kliniken idag.
 
 
Jag oroar mig mest för hur det ska gå när jag ska gå från centralen till kliniken, det är iaf. över 2 km att gå och med denna smärtan som ka bli så blir det nog lite kämpigt, men jag har gott om tid på mig!
Blir att strosa runt i Sthlm i 2½ timma innan jag ska va på kliniken så jag behöver ju inte stressa precis vilket är väldigt skönt!
 
Åhh - jag längtar så mycket efter att få ligga och sova på sidan eller mage - ligga på rygg och sova är bland det värsta jag vet.
Längtar också tills jag får börja träna och komma igång igen, kommer bli så underbart när den dagen väl är här!
 
 
Nu ska vi ta och trycka i oss lite frulle, sen ska jag ta och göra mig i ordning för att ta tåget till mot Sthlm vid 10 tiden!
 
God morgon! ♥

Piggelin idag!

 
Känner mig riktigt pigg idag - än vad jag har gjort dom senaste dagarna efter operationen! :)
Det är en stor skillnad, nu känner jag mig inte sådär jättetrött stup i ett, tar heller inte smärtstillande värktabletterna så kanske har med det att göra!?
När jag tog dom så slöt sig bara ögonen på mig och jag tvärslocknade, kunde soma precis var som helst va riktigt obehagligt!
 
Men nu känner jag mig som en helt ny människa och jag har hållt på här hemma idag, vart ute med hunden en sväng, gubben & jag har tvättat upp 2 maskiner tvätt och ska in med den 3.e och sista snart.
Det är full rulle, och jag känner också att jag orkar gå lite mera och har inte alls sådär jätteont som jag hade innan i magen heller.
 
Det verkar läka riktigt fint, så ska bli kul att se vad dom säger på Måndag när jag ska upp på kontroll igen! :)
 
Har valt att åka upp själv istället för att fixa barnvakt åt barnen & hunden så mannen kan åka med och jag känner också att det får ta den tiden det tar för mig att gå, det finns ju en hel del att titta på i Sthlm - bara hoppas att vädret är fint också! :)
 
Idag blir det även iväg och handla en sväng för min del men sen blir det nog bara att ta det lite lugnt så jag inte överanstränger mig...
Ska även ta min härliga och EFTERLÄNGTADE duch idag, hoppas att det inte ska bli nå skit med yrsel, smärta osv. bara!
 
Jag klarar ju inte av att se sår, blod eller nå och igår var det FÖRSTA gången som jag verkligen såg min nya kropp helt och hållet i spegeln och jag är SÅÅÅÅ NÖJD och så fint gjort! :)
Blir nog perfekt när jag kan gå rakt igen - då man nu går som en 90 åring! haha
Fast kan räta lite mer på mig nu än vad jag kunde innan...
 
Det är inte alls mycket skinn kvar på magen! Lovely! ♥
 

  
 
H Ä R L I G A   L Ö R D A G!!! ♥

Fredag!

Att gå som en 90 åring efter operationen är ingenting som jag tycker är kul precis.Smärtan är så jobbig - men hoppas snart att kunna börja gå rakt igen. :)Idag fick jag duscha om jag ville - kom halvvägs sen kom illamående, smärta & jag började skaka i hela kroppen och kändes som jag skulle svimma!Så någon efterlängtande dusch vart det inte för mig idag, hoppas kunna ta den imorgon! Somnade till och med ute i solen på en stol idag! ^^Vaknade av att hjärtat gapade & knackade från fönstret... snacka om att va trött! Värktabletterna är intagna så nu blir det sängen med hjärtat, lite gotta & film.Försöker ta så lite värktabletter m.m som möjligt idag har det bara blivit på morgonen & nu ikväll.Vissa piller är väldigt beroendeframkallande men samtidigt bra för smärta, morfinliknande tabletter.Men dom har jag nu slutat ta då jag vart helt GROGGY av dom.Fast blir helt groggy av både panodil, alvedon & ipren också... vilket jag aldrig blivit innan.Nej nu mys! Godnatt! ♥

Före & efter buk operation

 
Här kommer det bilder på före & efter buk operationen som jag gick igenom den 4.e Mars 2013
Va först inte tänkt att jag skulle lägga ut några före och efter bilder - men då jag är så otroligt nöjd & stolt över mig själv så väljer jag ändå att visa några!
 
Fått så mycket pepp av vänner, bekanta och även folk som jag inte har en aning om vilka dom är och det betyder så otroligt mycket! ♥
 
Det är helt otroligt vilken skillnad, jag är fortfarande väldigt svullen men skillnaden är riktigt stor och jag är otroligt nöjd över mig själv.
Detta har vart en riktigt jobbig resa från första op (GBP 2007) och 2 graviditeter och än är jag inte klar, har en operation kvar att göra sen kan det bli att man måste fixa till lite granna på vissa ställen om det skulle behövas.
 
Mitt nya liv har börjat och I LOVE IT! ♥
Är som en helt ny människa fast ändå den jag ALLTID har vart!
 
Det är bara så jobbigt att inte få bada eller duscha just nu - men på Fredag får jag ÄNTLIGEN hoppa in i duschen och njuta.
 
Ska tillbaks till Strandkliniken för omläggning av tejp m.m den 11. Mars så får vi se hur det har läkt, hoppas att det ska ha läkt bra ändå! :)
 
Det är så skum känsla att magen är helt väck, inge skinn som hänger och dinglar eller hoppar upp och ner eller är ivägen när man sitter utan det är helt borta - en otrolig känsla!
 
 
Bättre efterbilder kanske kommer upp senare när svullnaden gått ner lite...

Helt groggy

Så ska ta och vila lite innan jag ska försöka få i mig lite frulle - inte så lång tid kvar nu tills jag får åka hem nu! :)Ska bli så skönt!

Måndag kväll

Kvällen börjar lida mot sitt slut och om en stund ska jag ta mina härliga piller och försöka få mig lite sömn och få tiden att gå fortare så jag får åka hem till mina älsklingar någon gång! :)Efter operationen så ser jag en STOOOOOR skillnad och är 4 kg lättare efter 1 timme... ska bli spännande att se hur mycket det är imorgon.Lite instagram bilder från min härliga dag :) ritning fotografering mm groggy efter operationen :) äntligen fiiiiika som jag längtat TV tajm och rullator race :) Lite skillnad :) Värmetäcke min bäste vän just nu... Pillerdags snart igen :)Lite av min Måndag - en måndag som vart en dröm i flera år som nu gått i UPPFYLLELSE! ♥

Operation är över.

Men en smärta from HELL! Men jag är nöööööjd.3 timmar ungefär tog op.Saknar bara min familj så grymt mycket! ♥Nu ska jag dricka lite proviva mango - mums... första sen kl 04 imorse.Är väldigt pigg men totalt GROGGY - en härlig känsla! :)

Dagen D är här

Godmorgon Måndag - dagen som jag längtat efter är här samtidigt som jag nu verkligen tänker, vad fan ska jag gå igenom!Men det blir nog bra.Om några timmar (kl 10) ska jag ta tåget till Sthlm, känns som en evighet då jag inte får äta någonting nu... tur jag fortfarande får dricka lite! :)Men man är ju aldrig så hungrig som minn är när man inte får äta någonting...Tur jag tröck i mig lite fil & flingor kl 04 inatt annars skulle det va kaos i magen...Kommer toksakna mina 3 hjärtan - men går allt som det ska kommer jag hem imorgon igen!Önskar man kunde få slippa smärtan - tur man får smärtstillande utskrivet! :)Godmorgon!

Söndag morgon!

 
Sista dagen tillsammans med mina hjärtat innan jag åker iväg imorgon bitti - känns ganska jobbigt samtidigt som det ska bli så skönt att äntligen få detta gjort.
 
Så idag har jag NJUTIT av ett härligt bad då jag inte kommer få bada på några månader nu, vilket är kaos då jag älskar att lägga mig i ett härligt varmt bad! :)
 
Igår lyxade vi till det lite här hemma och gjorde ordning en riktigt kladdig kladdkaka och hade grädde, jordgubbar & kiwi till - mumsfilibabba!
 
 
Nu sitter vi vid bordet hela familjen och försöker få i oss lite frukost, men jag känner mig lite mörbultad efter att inte fått sådär jättemycket sömn dom sista dagarna då tankarna bara snurrat i huvudet på mig.
Men ändå är jag inte nervös utan väldigt lugn av mig, men tankarna att sövas ner en gång till får att tänka till lite extra likaså smärtan efteråt.
 
Ähh - vill man va fin får man lida pin! :)
 
 
Idag ska mannen iväg och jobba, men hoppas att han inte ska jobba heldag då jag ska upp imorgon bitti och åka iväg - så lite extra tid tillsammans med honom skulle ju inte skada, sen är det han som måste upp imorgon och iväg med barnen till förskolan och allt det där, så skulle han nu komma hem efter 03 inatt efter 11 timmars jobb så blir det lite jobbigt att gå upp vid 6-7 på morgonen och göra allt själv! Men det löser sig nog!
 
 
Själv ska jag göra det sista här hemma, ta bort sängkläderna från våran säng och sätta dit nya så jag har en helt nybäddad och fräsch säng ikväll, ska duscha med speciellt medel för att minska infektioner - det är mycket man ska tänka på.
Så inatt får jag en hel säng för mig själv.
 
Kommer toksakna mina hjärtan när jag åker imorgon! ♥
RSS 2.0