Bloggtorka

 
Har varken haft någon lust eller ork till bloggen på ett tag, har inte känts som det har vart någonting som jag riktigt har velat hålla på med.
 
Jag har bloggen för min egen skull och strävar inte efter en massa besökare, kommentarer eller någonting utan det är alltid kul att kunna blicka tillbaks på bilder och allt annat senare i livet, det är ju som min öppna dagbok.
Och speciellt har jag bloggen för min familj & vänner som man inte träffar så värst ofta så detta är även ett sätt för dom att följa med våran vardag. :)
 
Men som sagt - jag är kluven på vad jag ska göra, antingen så skiter jag totalt i att blogga (då lusten är helt borta) eller så fortsätter jag när jag känner för det vilket inte kommer bli så värst ofta.
Jag använder mig hellre av instagram där jag finns under namnet: stinuzzz
 
Jag funderar iaf på att sätta lösen på bloggen igen och endast ge ut lösen till dom jag vill ska kunna läsa min blogg även om det känns tråkigt - jag har ju alltid haft bloggen öppen så vem som helst kan läsa den.
 
Men det återstår att se hur det blir med den saken.
 
 
Nu har mini mi vaknat så ska ta och mysa ner mig i soffan tillsammans med honom och kolla film - bilar som vanligt ska han se, ända han tjatar om min lilla biltokiga sötnos! ♥
Så får vi vänta på att resten av familjen ska vakna så vi kan äta lite mysig frulle tillsammans!
 
Ska även ta mig en härlig morgonpromenad med Diezel (hunden) om en liten stund!
Sen blir det åka iväg och storhandla, känns inte heller som man har någon lust med det men det är ett MÅSTE! :)
 
Och GRATTIS älskade mamma/mormor som fyller år idag! ♥
 
Hoppas ni får en bra Tisdag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0