Testar

Små bebisar på G

 
Nu såg jag att det är en hel del ägg i locket på akvariumet - ett som är helt nylagt! :)
Så ska bli skoj och se vad som händer och om det är några som kommer att överleva - vilket jag hoppas!
 

Full rulle

 
Det är vad det har vart i akvariumet nu ikväll! :)
Den vita snigeln parade sig med den stora lila randiga snigeln så nu får man väl se om man får massa snigelbebisar! :)
Skulle iofs. va rätt skoj om det nu vart någonting!
Det är alltid den vita & den lite större lilarandiga snigeln som håller ihop - den lite mindre lilarandiga snigeln är helt mobbad verkar det som!
 
Det är som sagt full rulle i karet - och dom små malarna vi köpte igår verkar trivas som fisken i vattnet så det är ju bra! :)
 
 
Parning på G :)
Även lite andra bilder från akvariumet! ^^
Grodorna ville inte riktigt va med och likaså dom andra 2 malarna! :)
Den lilla lilarandiga snigeln ligger och trycker under stocken så
h*n vill inte heller va med verkar de som! :)
 

7 tänder

 
Linus har nu 7 st tänder - ska kika om jag känner eller ser några fler som är på G att spricka igenom! :)
 

Sängen på plats

Fattas bara benen som kommer nästa vecka då dom jag valde va slut... Men det är enkelt att sätta på så ingen fara! :) Är supernöjd över sängen iaf! Sängen ser kanske "liten" ut men är 160 säng! :) Det räcket gott och väl åt oss! :)

Skoj med vatten...

 
Att det kan va så skoj med vatten & att hoppa i vattenpölar...
Men man minns ju själv hur man var när man var liten, man simmade ju nästan i alla vattenpölarna! :)
 
Precis när regnet slutade ÖSA ner så kom leveransen av våran säng - Skaplig tur! :)
 
 

Tisdag!

 
Så var det Tisdag igen och imorse kom vår nya säng så nu är det fullt upp med att fixa ordning den! :)
Ska bli skönt att få sova i en helt ny säng inatt - hoppas man ska sova gott!
 
I väntan på att leveransen av sängen kom så var vi ute på framsidan allihopa och rätt va det var så öppnade sig himlen men barnen gillart! :)
Så det var hopp & spring i vattenpölar som gällde!
 
Nu är vi inne och väntar på att mannen i hemmet ska komma hem så vi kan äta lite lunch - han är iväg och köper lite plugg så vi kan få upp sänggaveln på väggen sen skulle han iväg och köpa ett överkast till sängen som jag ville ha! :)
Även kalksten till sniglarna i akvariet om det fanns på affären!
 
Själv håller jag på med lunchen som idag blir enkel men ändå god - stekt falukorv, potatismos & kokta grönsaker! :)
 
Annars idag vet jag inte vad vi ska hitta på men blir nog massa mys & lek med barnen och även gå ut en sväng till på dagen!

Underbart...

Idag har mannen min lämnat in om pappaledighet varje Torsdag en liten tid framöver... Får långhelg tillsammans! :) Torsdag, Fredag & Lördag... Hur underbart är inte det! :) Sen har han även lämnat in 3 eller 4 dagar i december så han kommer va ledig 3 veckor! :) Ännu mer underbart!!! Och företaget kan inte göra ett skit, dom vart väl lite griniga när han lämna in ansökan men dom kan INTE neka honom då det är inlämnat 2 månader innan! :-) Thomas ska ju inte börja va hemma fröns början av Oktober så! :) Men tiden går fort! Sen kommer han nog öka så han är hemma flera Torsdagar - men blir nog mer mot våren/sommaren som han tar ut det! :) Nä nu ska jag krypa ner i soffan under täcket och glo på film! Hoppas att man kommer somna! :) Godnatt!

Tomt i rummet!

Nu är det tomt i vårt sovrum då både sängar & sänggavel är borta! :) Men imorgon bitti kommer vår nya sköna säng... Kommer nog sova riktigt gott imorgon natt! :) Man kan ju alltid hoppas... Så inatt blir det sova på soffan! Skönt att slippa hålla på med sängar imorgon då den nya ska in! Våran dag har enbart bestått av att va ute och ha det bra och nu ligger Linus och sover och Liam & jag är ute på framsidan ett tag till! Så underbart skönt ute så man vill ju inte ens va inne! Idag åkte även Liam, jag & Anki ner på stan för att köpa lite spån till kaninen, nya växter till akvariet och 2 nya malar vart det då sniglarna va slut så blir att skicka efter lite annorlunda sniglar från tjejen jag köpte 3 st av sist! Även lite grod & snigelnat köptes! Efter det drog vi ut till Jysk där det fick följa med ett skoskåp hem & 4 st lådor till barnens rum som nu står i deras hylla med leksaker! Kunde inte motstå lådorna och dessa härliga färger... :) Kanonbra & väldigt stabila är dom också... SUPER! Även skoskåpet är hur bra som helst - så nöjd & så skönt att SLIPPA se alla skor här hemma! :) Ska ta och fortsätta lite på framsidan innan Anki, Stefan & Liam kommer upp från tvättstugan så dom kan ta den stora madrassen till sängarna också! :)

I väntan på tåget

Bilder från i Fredags när vi väntade på tåget ner till älskade mamma-mormor & pappa-morfar! :) Även moster Madde va där! :) Vi hade det hur bra som helst förutom alla fästingar vi fick på oss när vi va ute i skogen! Äckeldjur och små jävlar va de också! Liam hade några på sig varav en satt fast och även jag hade två som satt fast på mig... Usch - hatar djuren, men annars har allt vart toppenbra där nere!

Linus och sina sovstilar

Kan inte va så värst bekväma! :)

Canvastavlan

Är så otroligt nöjd över denna bilden! Jag & mitt livs kärlek!

En riktigt härlig dag...

Strålande sol & värme det gillar vi! Så vi har ägnat hela dagen till att ha vart ute och njutit av det underbara vädret! Imorse åkte jag iväg med Anki & Karin för att handla lite granna men sen så har vi bara vart ute nästan! Eller Liam har vart ute hela dagen för Linus & jag cyklade bort till BVC för att träffa en tandläkare vilket dom gör vid 1 års åldern! :) Kolla tänder och prata lite allmänt, vi var en öiten grupp på 4 st med barn som kom! :) Så Linus har nu 7 tänder kom hon upp i när hon kilade själv kom jag bara upp i 6 st! :) Men han har en hörntand på överkäken som kommer då hon kände spetsen! :) Så 5 st uppe & 2 nere... Måste ta och skriva upp i boken, har inte alls någon koll när 5.e & 6.e tanden kom men är ett tag sen dom sprack igenom. I början va man så noga med att skriva upp allt men det är inte så längre riktigt! Vissa saker men inte mycket! När vi väl kom hem från BVC så stannade vi ute och busade massa. Sen åkte Liam med Anki ner för att hämta Stefan och även hämta ut ett paket till mig med canvastavlan på mig & Thomas från bröllopet! Så jävla nöjd över tavlan som nu pryder ena väggen i köket! :) Man kan inte sluta titta på den så himla fin och jag vart så nöjd fast jag gjorde om den svartvit och fixade till brudbuketten i färg! Även den bilden är förstorad och inramad till min fina mamma & pappa! :) Vi ska åka ner till dom nästa helg så då får dom den, ska även skicka efter en till Anki & Stefan som ville ha och troligen Karin också! Imorgon skulle ju vår nya säng komma men den blir skickad med DHL istället så deras bil gick sönder idag! :( Så hoppas sängen kommer på Fredag!!! Slängde våran sängram idag så nu sover vi på madrasserna på golvet så länge! Skönt att ha de värsta gjort ändå! Sen ska Anki & Stefan få våra madrasser bär nya sängen kommer! :) Nä ligger i ett bad just nu efter en het dag som denna - klibbigt, så ska ta och duscha nu! Ska försöka få en bra bild på canvastavlan och lägga upp den sen! Tjingeling!

Plocka vinbär!

Min lilla lockiga prins... :) Älskar Linus hår - så fint och jag hoppas inte lockarna försvinner! Många som tror min lilla prins är en liten flicka! :) Så söt - älskade lillebror!

Gick och la sig...

Se om jag kan somna eller om jag kommer hålla mig vaken... Är så sjukt trött men kan ändå inte sova! :S Vet inte riktigt vad det är med mig... :) Vi har iaf. haft en riktigt bra dag, mannen min börjar ju jobba 15-24 denna veckan då dom på hans jobb gjort en liten miss men han får ändå betalt för den tiden han egentligen har vilket är positivt! :) Så denna veckan har ju ändå börjat riktigt bra! ^^ Barnen och jag har vart ute en hel del, busat, ritat, plockat både blåbär & röda vinbär! :) Linus va den som moffade i sig i stort sätt allt! ^^ En riktigt liten vinbär & blåbärsnisse det där! :) Sen åkte Liam med Anki när hon skulle kasta tidningar & hämta Stefan - när dom väl kom hem gick vi in och barnen fick bada innan det var dags för sängen! Ska själv försöka sova nu - lär ju vakna till liv när min fina man kommer hem! :) Godnatt!

Ny säng beställd...

 
Då var vår nya säng beställd och klar så nu är det bara vänta på att den ska levereras hem! :)
Hoppas den kommer denna veckan!
 
 
Bilderna är inte dom bästa precis när man kopierade dom men sängen är grymt fin iaf! :)
Äntligen!
 
Vart både:
Själva sängen (valde 160*200 då det räcker gott & väl åt oss)
Huvudgavel
2 st Nackkuddar
Och valde de snyggaste benen till sängen! :)
 
 
Kommer nog sova gott! Zzzz

Söndag!

 
Vår dag började riktigt bra - mamma/mormor & pappa/morfar kom hem till oss, vi bubblade & fikade m.m! :)
Riktigt trevligt, vi pratade också om att beställa en resa till Tallinn så även barnen får åka med - tror verkligen Liam skulle uppskatta det och tycka det var riktigt kul så vi ska prata vidare om det! :)
Vilka som kommer åka vet jag inte mer än jag, mamma/mormor, Liam & Linus men jag vet att mannen min också vill åka dit igen så han lär väl också hänga på! :)
 
Tror det kommer bli riktigt bra - när vi väl bestämmer oss för att åka! :)
 
Sen vet jag inte hur det blir nu i Augusti om vi nu ska åka ner till Vimmerby då min brors fru hade 5 extra biljetter kvar. 
Men vi får allt se - Liam som ÄLSKAR alla Astrid Lindgren filmerna! :)
 
 
Ja - Söndag var det idag ja och mannen min började jobba igen efter att ha vart hemma på 3 veckors semester.
Det är både skönt & tråkigt att han börjat jobba igen - saknar att ha honom här hemma! :)
Fast på ett sätt är det ju skönt också så man får längta lite efter honom! ♥
Thomas skulle egentligen börja 16-03 men fick börja tidigare idag (13.00) så han kommer ju hem vid 24 istället för 03 så det är ju lite positivt iaf! :)
 
Annars har jag bara städat här hemma idag både innan & efter mamma & pappa va här så nu är det i stort sätt klart här hemma...
Väntar bara på att den 3.e maskinen med tvätt ska bli klar så den kan hängas upp på tork! :)
Bytt sängkläder i alla sängarna - plockat leksaker - dammsugit m.m! 
 
Man får mycket gjort när mannen inte är hemma! :)
 
Har även fixat ordning en pastasallad med massa gottis i som vi ska käka till middag! :)
Bland annat torkade tomater i olja, rostbiff, mozzarellakulor, skruvmakaroner, ricotta m.m - Så jäkla gott! :)
 
Nu ska jag sätta mig och kika runt på lite sängar - vi funderar starkt på att köpa en ny till oss! :)
Ska även köpa ny säng till barnen - vilket kommer bli en våningssäng för barn, har hittat en riktigt fin en så vi får la se när det blir att vi köper den!
Än så länge är ju Linus så "liten" så det kanske kan vänta ett tag - även om han är mer uppe i taket än vad han är på golvet! :)

 
Nä - ska ta och få lite gjort innan tvätten är klar och innan Linus vaknar!

Mina fina killar

Mamma & Pappa skickade bilder från bröllopet till mig idag och bland dom bilderna fanns dessa fina bilderna på mina underbara killar! Fanns även lite andra bilder på mina sötnosar innan dom fick finkläderna på sig! :)

3 av bilderna

Taget med telefonen där dom står på hyllan tills jag hittar en bättre plats eller sätter upp dom på väggen! :) Så nöjd över alla korten!!! Väntar nu bara på bröllopsalbumet som fotografen ska göra också! :)

Så otroligt nöjd!

 
Precis kommit hem från stan då vi gick ner för att kolla på bilderna som fotografen tog på oss till bröllopet.
Vilka fina bilder, jag fick 3 st förstoringar och lite småkort sen köpte jag till 3 st ramar så hon fixade förstoringarna på en gång! :)
Nu ska jag bara hitta nån fin plats att ha dom på här hemma också!
 
Jag beställde även ett bröllopsalbum som hon ska göra ordning till mig - längtar tills det är klart!
Skulle välja ut 10 bilder av 44 och det var inte det lättaste så jag valde ut 19 bilder som jag vill ha så får hon välja 10 bilder som hon sätter in i själva albumet!
Vad det kommer kosta vet jag inte men va fan man gifter sig bara 1 gång - TÄNKER I ALLA FALL JAG GÖRA! ♥
 
Så det var som sagt inte det lättaste att sitta och välja ut bilder...
 
Sen så köpte Naomi ett vanligt album till mig som jag kan sätta in bilder från bröllopet som Magnus tog så det blir nog bra! :)
Sen så har jag ju skickat efter ett bröllopsalbum med bilderna som även Magnus tog - man kan nog inte få för mycket bilder/album från ett bröllop!
 
Så jag köpte även lite fina stickers att sätta i albumet också så det blir lite mysigare och även en silver & guld penna att skriva med!
 
Men med albumet som jag ska göra själv kommer jag inte stressa med då jag vill ha lite fina texter med så ska man ju komma på eller hitta någon/några fina texter ockå! :)
Även ha lite bilder från vår "lilla" bröllopsresa i albumet också m.m!

Fina minnen att spara! :)
 
Tack älskade Naomi för allt du gjorde för oss - du är guld värd! ♥

Yäääyh!

Bröllopsbilderna från fotograferingen som Naomi fixade till oss hos en fotograf är nu klara så nu väntar jag bara på att Naomi ska höra av sig så vi kan dra ner och kika på bilderna och försöka välja ut några stycken.
Det lär ju inte va lätt då en hel del bilder vart väldigt bra - skulle helst vilja köpa ALLA bilder! :)
 
Sådär ja nu ringde Naomi och vi ska dra ner med 13.20 bussen på stan - ska bli spännande att se hur bilderna blev som sagt! :)
 
Ska ta och göra mig i ordning och få någonting i magen så man inte behöver va hungrig! :)
 
 
Tjingeling!

Lördag!

 
Och sista dagen på mannens semester är här - imorgon början han jobba igen vilket känns väldigt tråkigt.
Dessa 3 veckor har verkligen gått i raketfart men har samtidigt vart 3 helt underbara veckor! ♥
 
 
Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på - vädret är tråkigt som vanligt så man vill ju helst inte va ute!
 
Ska sätta mig nu och försöka pilla runt i bloggen - byta ut bilder m.m
Igår fixade jag ihop en snabb ny header iaf - vart inte den bästa men den duger. :)
 
Så ska pilla lite mer men gillar inte riktigt nya blogg.se men får väl gå som de går. :)

Mums

Barnen sover sen ett tag tillbaks så jag & mannen njuter av kvällen med en film, en varsin öl & hemmagjord Pina Colada + lite salta pinnar! Riktigt, riktigt gott! :) Pina Colada är FARLIGT gott! :) Och äntligen fick jag till den som dom gjorde på båten saknar bara en apelsin skiva på kanten! :) Fortsätta mysa med min fina man & glo film!

Håruppsättningen

Nathalie som fixade mig inför våran stora dag har tagit kortet på mig! :) Hon tyckte det va lite roligt att framsidan också kom med via spegeln! :) Själv har jag totalt glömt bort att hon tog denna bilden på mig! :) Väntar också att det ska komma ut en före & efter bild på mig på hennes hemsida! De vart en jävla skillnad och jag vart så NÖJD! I helgen blir det även ner och kolla/få korten från bröllopsfotograferingen också. Ska bli så spännande även om vi fick mycket fina kort på oss som Magnus tog! :)

2 filmklipp från båten

 
Dessa 2 personerna som sjöng kunde man sitta och lyssna på hur länge som helst - blandade låtar med lite drag i!
Det gilla vi! :)
 
 
Och självklart så kom ju min älsklingslåt! :) 
 

Bildbomb från lilla bröllopsresan

Här kommer en del bilder från våran resa till Tallinn - inte världens bästa kvalite då dom är tagna med iPhonen.
Tog hur mycket bilder som helst men orkar inte sitta och välja ut så jag har bara tagit lite hux flux! :)
 
Vi är mycket nöjda med resan! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite halvdragen - men FAN vad kul vi haft! :)
 
 
Väl hemma i Sverige igen så öppnade sig himlen och översvämning bildades...
Total kaos i Sthlm men vi kom iaf. hem! :)
Vi som haft strålande väder hela tiden - massa sol & värme!
 
 
 

Hejsan Svejsan!

 
Har haft en underbar liten semester med min älskade man till Tallinn! ♥
Vi hade riktigt tur med vädret - var strålande sol & varmt hela tiden - det gillar vi! :)
 
Det var lite svårt att va ifrån barnen då jag toksaknade dom hela tiden men samtidigt var det ganska skönt och väldigt nyttigt att få vara själva.
Barnen hade tydligen längtat efter mamma & pappa då Liam gått och tjatat lite efter oss sen hade han sagt idag: Idag kommer mamma & pappa hem och va jätteglad! :)
 
När vi väl kom upp på gården och Liam såg oss så sprang han fram: Mamma - Pappa och gav oss en bamsekram! ♥
Linus däremot bara stod och glodde samtidigt som han skrattade! :)
 
Men nu är vi hemma igen och har äntligen myst en massa med barnen! ♥
 
Jag har verkligen inte orkat blogga någonting tidigare då vi haft fullt upp hela dagen med att fixa allt vi köpte, mysa med barnen, fixa käk, tvätta osv.
Sen har jag setat och fixat en massa med foton som jag nu skickat efter! :)
Vart både en fotobok med bilder från bröllopet, förstoringar, canvastavla sen alla bilder i vanliga format!
Fotoboken höll på att driva mig till vansinne så det har tagit hela kvällen.
 
Jag hade tänkt att lägga upp massa bilder från våran resa men det får nog vänta tills imorgon då jag är sjukt trött just nu och ska bara gå in och lägga mig i soffan hos min fina man och bara slappa framför en film!
 
 
Imorgon väntas en dag som vi har en hel del att fixa hos skattemyndigheten m.m så allt blir som det ska med efternamn och grejjer! ^^
Efternamnet har redan gått igenom så nu måste ju allt ändras som inte ändras automatiskt - vilket är en hel del...
Vart så paff när vi checkade in på båten då det stod Kärrström på Thomas biljett då jag beställde i hans gamla namn...
Men vi hade ju vigselbeviset med oss - fast de behövde vi aldrig visa, glad att det inte vart en massa strul när vi skulle från Tallinn iaf! :)
 
Så nån gång i morgon när jag har ork & lust så kommer det nog trilla in lite bilder från vår lilla tripp till Tallinn!
 
Natti Natti!

...

En mycket lyckad resa

Vi har haft det underbart! ❤ Bara tagit hand om varandra, ätit & druckit gott, gått runt på stan i Tallinn, shoppat lite m.m Men jag toksaknar barnen men träffar ju dom om några timmar! :) Nu blir det att sätta sig på soldäck innan det är dags för frukostbuffe! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1347675/images/2012/pic_50062f8be087c30d280005a5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1347675/images/2012/pic_50062f9cddf2b37f540004e0.jpg" class="image">

Sitter på båten

Nu sitter vi och fikar på båten och väntar på avgång! Ska bli otroligt härligt att bara vara! Fullt med folk är det också! :) Hoppas ni har det bra...

Härliga Måndag!

 
Strålande väder och snart drar jag in till Eskilstuna för att shoppa lite innan jag & min älskade man drar iväg på 2 dagars kryssning! ♥
Kommer toksakna barnen men jag vet att dom kommer få det så himla bra med Anki & Stefan - dom trivs med dom så jag är inte ett dugg orolig över någonting! :)
 
Det ska bli så underbart att bara komma bort och koppla av - äta gott - shoppa och bara vara tillsammans med mannen i mitt liv! ♥
 
Jag är världens lyckligaste fru just nu!
 
 
Hoppas ni kommer få en riktigt bra dag för det ska vi ha! :)
 

Kärlek - Lycka & Glädje

 
Vårt bröllop i en massa bilder
 
14.e Juli 2012 - Dagen då det äntligen blev VI på riktigt
EN dag jag aldrig kommer att glömma! ♥
 
Ett riktigt lyckat bröllop med nära & kära...
Mycket skratt, lycka, glädjetårar & känslor
 
Älskar dig över allt annat Thomas
Äntligen - Som vi har längtat efter denna dagen! ♥
 
 
Tack alla som var med och uppfyllde denna dagen tillsammans med oss!
Det betyder väldigt mycket! ♥

Försöka sova kanske...

Men det är inte det lättaste... Alla andra förutom jag och min blivande man snarkar gott! :) Så skönt att ha fått allt gjort idag med mat, dukning av lokal m.m - blir att packa resten imorgon bitti - det som ska med till barnen som blöjor, välling, ombyteskläder till Liam om det nu skulle bli en olycka (vilket väldigt sällan sker) STOLT! Han har aldrig blöja på sig längre och har inte hänt en ända olycka då han är så duktig på att gå och kissa på toa, pottan helt själv. Eller om vi är ute så går han undan till någon buske eller så och kissar! :) Men, men är ju alltid bra att ha extra kläder med sig för man vet ju aldrig. Även jag ska nog ha extra kläder med mig om jag känner för att byta om någon gång! Nä om man skulle ta och försöka sova - precis slagit på en film så man kan ju hoppas att man somnar då jag snart ska upp igen för att hinna med allt innan jag ska till frissan. :) Tur jag har min älskade syster här som kommer ta barnen och fixa till dom! :) Efter frissan blir det hem - byta om sen dra iväg till studion för fotografering sen bör det av till kyrkan... Lite stress men det ska nog gå bra! Längtar! ❤ Godnatt med er!

Fredag

 
Och imorgon smäller det! ♥
 
Idag fyller min stora kärlek och blivande man år!
GRATTIS ÄLSKLING! ♥
 
Själv kommer jag inte va hemma så värst mycket då lokalen ska dukas och fixas iordning så vi har att göra idag!
Mamma & syrran kommer även hit idag och ska fixa med maten så vi kan få ut en hel del dit också och slippa stressa med det imorgon.
 
Usch - jag börjar verkligen bli NERVÖS nu.... det är inte alls lång tid kvar, och imorgon ska man upp tidigt och ner till frissan! :)
Mina nerver kommer nog inte klara detta... haha!
 
Testade brudklänningen för sista gången igår då den inte kan testas idag när mamma & syrran är här! :)
Och den satt faktiskt bra - nu ska jag bara försöka få den in i bilen också med släp osv. när den sitter på men det ska nog gå bra med 2 händiga karlar och Yvonne! :)
 
Ställde mig även på vågen igår och jag har ju mått å dåligt att den bara ökat hela tiden sen jag vart frisk, men nu hade jag faktiskt gått ner 3 kg av dom som jag hade gått upp så nu börjar det likna någonting igen! :)
Jag pendlar ju upp och ner som en jojjo hela tiden... men jag hoppas att jag kommer nå mitt mål nån gång i framtiden.
Har ju kämpat som en tok och ändå tappat 83-85 kg så jag är NÖJD!
Är glad att vågen visade vad den visade igår annar skulle jag nog komma in i depp och det skulle ju inte va så lägligt just nu när jag mår så himla bra!
 
Imorgon blir jag äntligen fru! ♥

Fina små rosor

Instagram bilder

Tog några bilder med instagram igår när Liam & jag va ute på en promenad! :)

Dagens mamma

 
En flummig & glad mamma! ♥
 
 

En liten cykeltur

 
Tog cykeln och trampade bort till Willys fram och tillbaks för att handla hem lite granna som tex. välling så det finns här hemma när vi åker bort och lite andra saker!
Så skönt att ha allt handlat redan nu så man slipper åka och handla på Söndag! :)

 
Sen lite skönt med träning även om jag bara cyklade! :)
 

Godmorgon Onsdag...

 
Måste dagarna gå så fruktansvärt fort??? :)
Känns som man inte hinner med någonting då dagarna bara rusar iväg i raketfart...
 
Redan Onsdag idag och snart är det Lördag och jag har en aning pirr i kroppen, sova kan jag inte heller så har vart vaken sen innan 6...
Känner mig både sjukt nervös och stressad inför helgen då det är en del som ska hinnas med innan bröllopet kl 14.
Tur det finn folk som hjälper till med hämtning av saker då jag kommer sitta hos frissan hela morgonen sen är det bara hem fixa brudklänningen dra ner på stan för att fotas i studion och sen ut till kyrkan för vigsel och umgås med underbara människor! ♥
 
Ska bli så mysigt att ha min mamma & syster här på Fredag - snacka en massa, fixa all mat till bröllopet och bara ha det mysigt!
En lugn Fredag med andra ord, samt att mannen i mitt liv fyller år också så vi kanske slår till med någonting gott! :)
 
 
 
Usch - vädret är inte alls kul just nu, gör inge annat än regnar och har sig...
Idag blir det nog en dag som vi kommer va inne (om nu inte solen kikar fram) och städa & dona lite granna...
Va ute i regnet är ju ingen höjdare precis!
 
Ser är ju min höft/ben inte det bästa ännu men det är lite bättre idag om ja INTE går upp för trapporna! ^^
Då är det som värst, men hoppas att skiten ska ge med sig tills på Lördag! :)
 
 
Igårkväll var Anki & jag ute och plockade en hel del rosblad som jag sen gick in och rensade så nu ligger dom på torkning och det doftar rosor i hela lägenheten! :)
Se om det blir bra eller inte - men som det ser ut nu så ser det väldigt bra ut!
Är ju tänkt att ha som någon dekoration på borden med lite gröna blad och så! :)
 
Aja - det blir nog bra...
 
 
Wihoo - mina brallor som jag vann igår är nu på G till mig men eftersom dom skickas från Thailand så tar det mellan 5-12 dagar (räkna bort helgdagar) innan dom når min brevlåda...
Men den som väntar på nå gott väntar aldrig förlänge! :)
 
Ska ta och lägga mig på soffan en stund...

2 st Tradera vinster

 
Desa underbara brallor (Haremsbyxor) vann jag idag på Tradera! :)
Längtar tills dom ska dimpa ner i lådan bara - då dom kommer från Thailand så kanske det tar några extra dagar men vi får väl se.
Innan helgen lär dom inte komma - men man kan ju alltid hoppas! :)

En nöjd mamma - snart fru!

 

Riktigt nöjd!

 
Va ju till frissan idag och tetade lite inför bröllopet på Lördag och jag kan bara säga att jag är RIKTIGT nöjd!
Trodde nog inte jag skulle bli så nöjd som jag vart - tur man blir positivt överraskad någon gång! :)
Jag vill inte ha någon rejäl sminkning så det verkligen syns att jag är sminkad utan vill ha lite varmare så jag vart riktigt nöjd med sminkningen.
Vart ju en varmare ton på ena sidan sen en mörkare ton på den andra så man såg galet rolig ut för ett tag!
Vi la aldrig på någon mascara nu utan kollade bara vilka färger och så vi skulle ha men på självaste dagen så åker mascara på...
Natalie (som hon heter) fixade och trixade en hel del med sminkningen - ena ögat gjorde hon större medans hon bara sminkade på det andra - så ja man såg ut om jag vet inte vad med 2 helt olika sminkningar! :)
Men det är INGEN höjdare att bli sminkad när man inte har kontrollen själv - ögona vill gärna blinka hela tiden, rinner lite granna osv.
Men det är väl smällar man får ta - vill man va fin får man lida pin! :)
(Lägger upp någon bild i nästa inlägg!)
 
Håruppsättningen kommer nog bli bra då vi vet båda 2 hur vi ska ha det!
 
Klippningen körde vi bara topparna (då jag vill spara mitt hår) sen att hon tunnade ut det då jag har ganska tjockt hår sen vart det ju färgning på det och även färgen vart jag riktigt nöjd med!
 
Jag längtar som en tok tills på Lördag! ♥
 
Och inte nog med det så har vi fått en bröllopspresent av Naomi och barnen då vi ska fota oss innan bröllopet i en studio! ♥
Ett riktigt fint minne från våran dag - kommer känna mig lite stressad men det går nog bra ändå! :)
Sen blir det en del foton under vigseln och även efter då barnen också får va med oss - om dom nu vill det, varken Liam eller Linus är ju inte mycket för att va med på kort men någont kort ska vi allt fixa med dom!
Vill ju gärna ha hela familjen på ett kort iaf! :)
 
Känner att denna Lördagen kommer va den bästa Lördagen i mitt liv! ♥
 
Mannen i mitt liv fyller år nu på Fredag - men kommer inte bli nå stort utan vi firar hel vanligt då vi ändå gifter oss dagen efter och Thomas är definitivt inte mycket för att fira sin födelsedag - precis som jag! :)
Sen kommer mamma/mormo & moster Madde hit på Fredag då vi ska förbereda allt här hemma även ut till lokalen och fixa med dukning m.m
Troligen kommer Songkran med hit på Fredag också - men det får vi se!
 
KÄRLEK! ♥

Aj aj aj

Har precis kommit från gymmet och det verka inte va bra för mig att träna idag! ^^ Värken i mina lår både fram och baksida är nu 10 ggr värre än vad det va innan... Grrr! Jag ska kunna gå på Lördag också! :) Kanske får ta de lite lugnt så värken får släppa lite, vill gärna inte se ut som en gåendes anka på våran dag! :) Ändå vart det inte nå speciellt idag på gymmet utan körde löpbandet, lite maskiner osv. Nu sitter jag ute och njuter av det underbara vädret och väntar på att gå in till frissan! Känns lite pirrigt, men det blir nog bra! Funderar på vilken färg jag ska färga håret men det lutar nog mot mörkbrunt tror ja! :) Vi får väl se! Hungrig är jag också - glömde totalt bort att käka frulle imorse så nu vill man bara att allt ska va över så man kan åka hem och äta lunch! :) Dock så vet jag inte hur lång tid det kommer ta hos frissan få det ska färgas hår, klippas, testsminkas & kolla håruppsättning! Så ser min dag ut just nu - sen blir det ut med barnen efter vi käkat lunch! :) Tjingeling!

En liten promenad

Försökte mig på att jogga/springa lite men det kunde jag ju totalt glömma med min träningsvärk i låren... Så det fick bli en liten promenad istället, funderar på att ta en ikväll också men vi får se.

1 vecka... Lite nervöst!

Då var det bara 1 vecka kvar till bröllopet. Känns lite pirrigt ju närmre man kommer! :) Men som jag skrivit tidigare så längtar jag efter denna dagen - bara få umgås med nära & kära - äta gott och bara ha det bra! Bara jag slipper denna träningsvärken tills dess! :) Just nu har jag en GRYM träningsvärk i rumpa & framsidan av låren så sjukt jobbigt när man ska sätta sig eller resa sig! :) Men har ju gjort lite nytta så! :)

Äntligen...

Så kom det en uppdatering på blogg appen! Så nu funkar det att blogga från telefon igen - så nu hoppas man att det ska fortsätta fungera som det ska! :) Den har ju inte funkat på ett bra tag...

Fredagsmys

Slog till med en varsin macka som Fredagsmys :) Rostat bröd - avokado - egengjord sås - räkor - rödlök :)

Gårdagens middag för mig

Köttfärsgratäng - Keso - Sallad Mums

Gårdagens träning

 
Va ju träning med min PT igår och jag fick mitt nya träningsprogram! :)
Det va ett bra program och jag känner mig nöjd sen att den är uppdelad på 2 olika som jag ska variera!
Det var det 1.a programmet vi gick igenom igår (Dag 1+3)
 
Dag 1+3 - 10*3 reps (2 ggr/v)
 
♥ 10 min uppvärmning - Gång på löpband
♥ Ben 5 - 59 kg 3*10
♥ Rygg 3 - 15 kg 3*10
♥ Utfall + 10 hopp - 5 kg 3*24
♥ Axelpress hantlar - 5 kg 3*10
♥ Mage chrunches golv - raka - sneda + rumplyft - 20,10*2,10
♥ Kondition ca 30 min - Löpband gå 6.0 jogga 8.5
♥ Nedvarv ca 5-10 min
 
Dag 2
 
♥ Crosstrainer 20 min  - både tungt & lätt
♥ Cykel 20 min - både tungt & lätt
♥ Löpband 20 min - både tungt & lätt
Alternativ 2:
Cross 60 min
Alternativ 3:
PW utomhus 60-90 minuter
 
Så dag 2 kan jag köra hemma om jag känner för att ta mig en powerwalk! :)
 
 

Mami

Mumsig lunch till mamma

 
Kasslergratäng - Keso - Avokado
 

Mums med melon

2 lyckliga killar

 
I en liten pool - men attans va kul dom hade!
 
Från  2012-07-03
 
 

En liten tröttis

 
Linus ville mer än gärna gå och sova direkt efter maten - då han nickade till några gånger vid matbordet! :)
 
 
 

Fredag!

 
Underbart med Fredag men mindre roligt med vädret...
Så äckligt och kvalmigt ute - det ska komma regn & åska och det känns men om det ändå kunde komma någon gång och rensa luften så skulle det va bra!
 
Annars är allt bra med oss här hemma - njuter av att vara tillsammans med mina 3 underbara killar!
 
Idag är det 1 vecka kvar tills det blir fullt hus här hemma med matlagning, mamma, syster & morbrors fru! :)
Sen mina 2 huliganer, jag & Thomas! :)
Som sagt fullt hus så då hoppas vi på riktigt fint väder så vi kan va ute när det ska fixas och ordnas en massa till bröllopet som är på Lördagen!
 
Så imorgon är det BARA 1 vecka kvar och det börjar kännas...
 
Men ska bli underbart! ♥
Sen att bara jag & min blivande man åker iväg i 2 dygn och bara rår om varandra - ska bli så otroligt könt och avkopplande!
Shoppa, käka & dricka gott och bara må bra!
Vi hoppas på sol när vi är ute på havet! :)
 
Dags att sätta fart med lunchen - Tjingeling!

Grattis

Mys med familjen

 
Vi tog oss en härlig promenad ner till fåren och busade runt en massa hela familjen!
Älskar mina fina killar över allt annat! ♥
 

Underbara unge!

 
Testade min brudklänning idag och det fick Liam syn på
 
Liam: Åhhhh mamma fin
Jag: Tycker du verkligen mamma är fin i klänningen?
Liam: Jaaaa (och värsta smilet) 
 
Sen kom det även, åhhh mamma fina blommor osv osv.
 
Man känner sig stolt och fin när man får höra sånt av sin underbara 3 åring! ♥
 
 
Själv känner jag mig stor som en flodhäst i klänningen - trivs inte alls i så tajt och TUNG klänning men va fan den ska bara bäras 1 gång!
Visst jag känner mig fin i den samtidigt! :)
 
 
Älskar mina killar! ♥

Njuter!

 
Av det underbara vädret vi har, semester, sista planeringen inför bröllopet - så bloggning blir det nästan ingenting av! 
Känns ändå rätt skönt och att det inte är någon tvång då jag endast bloggar för min egen skull och för familjen & en del vänner som bor långt bort!
 
Sen funkar ju inte blogg appen heller - vilket det inte gjort på ett tag men man kan ju hoppas att den ska bli klar någon gång så man kan slänga in några inlägg via den då jag SÄLLAN sitter framför datorn!
 
Nä - fortätta njuta av det underbara vädret och mina 3 helt fantastiska killar! ♥
 
MEN VI LEVER OCH HAR DET SÅ BRA! ♥

Hellu!

 
Så var det en ny vecka med nya utmaningar - vädret har vart riktigt fint idag och hoppas det fortsätter va det hela dagen! :)
 
Ska alldeles strax åka iväg för att kolla in lokalen som vi ka ha efter bröllopet + att jag ska få nyckeln till den!
Skönt att få det gjort!
 
Sen ska jag fortsätta röjja lite här hemma - ska sätta upp 2-3 hyllor nere i förrådet att ha lite saker på istället för att ha saker på golvet.
Så hyllor ska införskaffas! :)
 
Så skönt att man hinner med så himla mycket nu när T är hemma och har semester! :)
 
Nä - nu är det dags att dra iväg till lokalen!
 
Tjingeling!

Idag - Söndag 1 Juli

 
Sjukt att vi är inne i Juli månad redan - bara 14 dagar kvar till våran dag! ♥
Samtidigt som jag längtar som en tok så önskar jag att dagen vore över - jag mår inte sådär jättebra just nu, är mycket tankar om en hel del saker (har inte med bröllop eller famljen att göra).
 
Idag ska jag börja med några saker inför bröllopet - ska se hur det slutar hoppas på positivt resultat iaf! :)
Kommer säkert va kämpigt men jag ska banne mig klara det!
Då jag mår som jag mår så kan nog detta få mig att må bättre!
Hoppas på det iaf.
 
Sen är det träning med min PT den 5/7 och även det hoppas jag att bli bra - så jag verkligen känner att detta vill jag fortsätta med!
Som det känns nu så ligger träningen på hyllan och det GILLAS INTE!!!
Vill komma tillbaks till mitt gamla jag då jag tränade hur mycket som helst och verkligen kände att det var min grej, men nu när man kommer in i depressioner och skit så blir det lätt att träningen m.m läggs undan!
 
Nu blir det mys med mina 2 huliganer som det är full fart på här hemma! :)

Linus bus

 
Även LInus ville va med på några kort för en gång skull! :)
Annars är han en som gärna springer iväg när man vill ta kort på honom så han är inte den lättaste att få med på kort! :)
 

Liam 3 år

 
Igår vart ju våran stora prins 3 år och det firades med tårta, massa paket, bus & mys!
 
 
 
 
RSS 2.0