Söndag morgon!

 
Sista dagen tillsammans med mina hjärtat innan jag åker iväg imorgon bitti - känns ganska jobbigt samtidigt som det ska bli så skönt att äntligen få detta gjort.
 
Så idag har jag NJUTIT av ett härligt bad då jag inte kommer få bada på några månader nu, vilket är kaos då jag älskar att lägga mig i ett härligt varmt bad! :)
 
Igår lyxade vi till det lite här hemma och gjorde ordning en riktigt kladdig kladdkaka och hade grädde, jordgubbar & kiwi till - mumsfilibabba!
 
 
Nu sitter vi vid bordet hela familjen och försöker få i oss lite frukost, men jag känner mig lite mörbultad efter att inte fått sådär jättemycket sömn dom sista dagarna då tankarna bara snurrat i huvudet på mig.
Men ändå är jag inte nervös utan väldigt lugn av mig, men tankarna att sövas ner en gång till får att tänka till lite extra likaså smärtan efteråt.
 
Ähh - vill man va fin får man lida pin! :)
 
 
Idag ska mannen iväg och jobba, men hoppas att han inte ska jobba heldag då jag ska upp imorgon bitti och åka iväg - så lite extra tid tillsammans med honom skulle ju inte skada, sen är det han som måste upp imorgon och iväg med barnen till förskolan och allt det där, så skulle han nu komma hem efter 03 inatt efter 11 timmars jobb så blir det lite jobbigt att gå upp vid 6-7 på morgonen och göra allt själv! Men det löser sig nog!
 
 
Själv ska jag göra det sista här hemma, ta bort sängkläderna från våran säng och sätta dit nya så jag har en helt nybäddad och fräsch säng ikväll, ska duscha med speciellt medel för att minska infektioner - det är mycket man ska tänka på.
Så inatt får jag en hel säng för mig själv.
 
Kommer toksakna mina hjärtan när jag åker imorgon! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0