Glada besked...

Idag ringde strandkliniken till mig och kom med glada besked.Den 13.e Februari ska jag dit och träffa kirurgen.Den 4.e Mars är jag prel. bokad för operation.Får även hem en massa papper från dom nästa vecka! :)Känns så jävla underbart att jag satte detta i rullning och sjukt FORT har det gått!!!Happy, happy, HAPPY!!!!

En sån bra dag...

 
Idag har det vart en dag som jag har känt mig så grymt lycklig & så sjukt STOLT över mig själv.
Ett helt NYTT liv har börjat för mig och jag kan inge annat än att gå med ett leénde på läpparna! :)
Önskar att nästan varje dag skulle va såhär bra, men det kommer ju perioder då jag nästan har nått botten men dom ska det va slut på nu... så enkelt är det!
 
EN RIKTIGT HAPPY MAMMA IDAG! ♥
SÅN JÄVLA UNDERBAR KÄNSLA INOM MIG!!!
2013 KOMMER VERKLIGEN BLI ETT UNDERBART ÅR!!!
 
 
 
Nu är det bara strandkliniken som ska höra av sig så jag får komma dit och få ett JA eller NEJ till buk operation...
Jag hoppas ju självklart att även dom tycker som Nyköpings sjukhus att jag är GODKÄND!!!
 
Lite skrajj är jag allt för att åka upp och få ett svar av dom - sen jag var till sjukan i Nyköping för att få ett svar av dom så har jag gått ner lite mer i vikt - visst det är bra att jag har gått ner mer men tycker dom att jag inte har "stannat" i vikt så kan dom neka mig operation just nu!
 
Men lika glad för det är jag när vågen visar minus, nästan 2 kg på 1 vecka - dock så går ju vikten upp och ner hela tiden så jag pendlar ju som en jäkla jojjo fram och tillbaks men det är ju inga STORA kilon jag pendlar emellan utan det ligger på 1-2 kg upp och 1-4 kg ner! :)
 
 
Men som sagt, denna dagen ska jag ta vara på... en dag som jag verkligen mått TOPPEN och vart glad & kännt mig allmänt lycklig och blickar frammåt i livet tillsammans med min underbara man och våra 2 härliga barn! ♥
 
Sen att lägenheten är på rullning, vi har fått in golv i köket vilket är hur underbart som helst - nu kan man verkligen leva som en NORMAL familj igen och alla i detta hemmet mår mycket bättre!
Kommer nog bli superbra när tapeterna är uppe, målningen på väggar & tak och socklarna, lister m.m är på plats...
Det är bara det vi väntar på tills HELA köket & garderoben är klara! :)
Hoppas att dom snart ska ta och höra av sig så det blir klart någon gång så vi kan få ut våran skänt med överskåp i köket också då vi väntar med det tills tapeterna & målningen är klart istället för att få bära bort allt igen!
 
UNDERBART! ♥
 
Sen är det bara lite annat smått & gott som ska handlas hem från IKEA - längtar tills hela köket är klart!!!
 
 
Och imorgon är det dags för trollen att gå tillbaks till förskolan efter att ha vart hemma 1 vecka pga. sjukdom, sen kommer även älskade mamma/mormor hit på besök! ♥
Ska hjälpa henne med lite saker och så blir det självklart gofika med äppel sockerkaka som jag och barnen bakade idag och till det blir det vaniljvisp!
Ibland får man gotta till det även på vardagar! :)
 
Tänkte först göra hemgjorda semlor då jag har massa bakta semlebullar i frysen - men känner inte alls för semlor just nu! :)
 
Håller på med 2.a maskinen tvätt nu, och jag har fått så himla mycket gjort idag.
 
Även om mannen min började jobba 1 timme tidigare idag så har klockan tickat på i rasande fart - bara det är hur skönt som helst!
 
Snart är det helg för oss igen! ♥
 
På Torsdag är det dags för mig & Diezel att åka iväg till vetrinären så han får sin 2.a vaccination, hur det nu ska gå! ^^

Diezel är så sjukt rädd för bilar & andra fordon som kommer åkandes, gör allt för att han ska vänja sig med trafiken så man kan gå bland bilar utan att han ska bli rädd och vilja dra åt ett annat håll men det är som sagt INTE så lätt.
Och nu när vi ska till vetrinären sås ka vi åka buss - det ska bli riktigt spännande och se hur det ska gå...
Men lika bra att han får vänja sig NU då vi lär åka både buss & tåg en hel del med honom! :)
Inte kul om han ska gå och va livrädd för bilar och alla andra fordon.
 
Det som gjort så han har blivit rädd för detta är en traktor som kom i full fart i vårt område och plogade - den skrämde honom nå kopiöst, ingen som helst hänsyn till att Thomas & hunden gick här. IDIOT!!!
Men som sagt det FINNS TYVÄRR FOLK TILL ALLT!!!
 
Hoppas det ska släppa med tiden...
 
 
Nä - nu ska jag ta och hänga den 2.a maskinen med tvätt sen blir det att natta Liam som fortfarande är vaken och kollar på Scooby Doh, han vill inte sova inte... :)
 
Hoppas ni haft en riktigt bra dag!
 
 

Bakat med barnen

Vi slängde ihop en sockerkaka med äpplen som ska avnjutas imorgon tillsammans med vaniljvisp då bästa mamma/mormor kommer hit på besök! ♥Barnen ska tillbaks till förskolan imorgon bitti efter att ha vart hemma 1 vecka båda två pga. att Linus var dålig & Liam kände sig hängig.. Har samtidigt vart väldigt mysigt att ha haft dom hemma men nu märks det att dom vill tillbaks och leka med sina kompisar och ha skoj! :)

Nyklippt storkille!

Var på tiden att snagga Liams hår, tycker han passar bättre i snaggat än med massa hår och han tycker det är skönt med kort också! :)
Så det är ju iaf. positivt!
Har inte vågat klippa Linus ännu, även om han har LÅNGT hår så är det så fint och lockigt! :)
Linus passar i sitt fina hår så det får nog vänta tills jag klipper honom, kanske till sommaren men vi får se! :)
Imorgon blir det lite fix på några ställen i Liams hår vid öronen då han inte riktigt gillar att bli klippt där...
Liam blir så STOR när han blir snaggad! ♥
Snart dags för nattning av barn! ♥

Diezel ♥

På promenad med hunden i skogen - det är underbart när man får världens snöras från träden på sig! ♥Men så underbart väder...Nästan plussgrader! Lovely ♥

Kvällsmys med Liam

Sitter i köket och myser med Liam, spelat både djur lotto & memory! :)Skönt med lite Liam & mamma tid och pappa & Linus tid! ♥Det är så SKÖNT att äntligen kunna sitta ute i köket vid köksbordet! :)Njuter verkligen! :DImorgon är det dags för "vardag" igen då hjärtat ska jobba... så tråkigt med Söndagar och speciellt när han jobbar långpass och börjar tidigt!Men blir nog bättre sen när han börjar sina nya tider om dom nu går igenom! :)Nu film med barnen innan dom ska sova!

Underbart...

 
Igår fick vi matta i köket efter 2 månader som vi bott i ett helvete och IDAG flyttade vi ut köksbord m.m, valde dock att inte flytta ut allt då det fortfarande ska hit målare/tepetserare & snickare innan detta är helt klart.
Känns lite onödigt att släpa ut allt då om vi ändå måste flytta undan det sen...
 
Vi är så SJUKT nöjda - känns som ett helt nytt hem bara när mattan har kommit in i köket och vi känner att vi gjorde helt RÄTT val av färg på mattan också, längtar nu bara tills tapeterna kommer och tills målarna har målat det som ska målas! :)
Tror det kommer bli hur bra som helst - sen är ju en tripp till IKEA inte långt ifrån...
Har lite saker som behöver köpas hem men dom går även köpa online så vi får se vad vi gör! :)
 
Idag åkte älskade syster min hem också! ♥
Men hoppas vi SNART kommer att ses igen!
 
Innan jag lämnade Madde vid bussen så var vi ner på stan och kikade lite, fick följa med en duk till köksbordet hem från hemtex, sen vart det även lite gotta som vi hade tänkt att vi skulle ha filmmys med idag! :)
Fast det vart inte riktigt som vi hade tänkt oss så det får bli gottamys med barnen imorgon istället! :)
 
Jag & hjärtat tar nog någonting till filmen vi ska glutta på ikväll ändå, dock fick jag VÄRLDENS dumpning efter maten idag så vet inte riktigt om jag känner för nå godis just nu...
 
 
Annars har det bara vart en massa mys med barnen & mannen, ätit gott och bara haft det bra hela familjen! ♥
Älskar Fredagar när hela familjen är samlad! :)
 
 
Film med mannen i mitt liv väntar nu - så godnatt!

Godmorgon Onsdag!

 
Igår var det en RIKTIGT bra dag, var iväg till Nyköpings sjukhus för att få ett JA eller NEJ att genomgå en bukoperation och av Nyköping fick jag ett JA... Lycklig! :)
En dröm som kanske äntligen blir sann..
 
Nu är det bara upp till strandkliniken i sthlm som ska säga ja också, det är dom som kommer att utföra operationen.
Inom 1 vecka skulle dom höra av sig och har jag inte hört någonting av dom ska jag höra av mig till Nyköping så fixar dom det!
 
Ska bli så skönt om jag får ett JA, kommer bli en mycket lyckligare människa!
Men är samtidigt väldigt rädd att bli nersövd en gång till, men det ska nog gå bra men kommer ha väldigt ont efter...
 
Men vill man va fin får man lida pin! :)
 
 
Min syster var med under mötet och sen följde hon med mig hem och ska va här tills på Fredag! ♥
 
 
Vi har även båda barnen hemma, Linus är väldigt snorig så vi valde att även ha Liam hemma från förskolan.
 
Idag ska jag & syster ta en tripp ner på stan innan hjärtat mitt ska iväg och jobba, men just nu väntar vi bara på att mattläggarna ska komma (om dom nu kommer)
 
Dom har inte hört av sig så dom borde komma idag när det var sagt att dom skulle komma, men man vet ju inte!
Jag kommer bli så sjukt förbannad om dom INTE kommer nu... är så jävla less på att bo i detta skiten!
 
Nog med kladd, ska ta och fixa lite frulle och börja dagen!

Godkänd till OP!!!

Är godkänd för OP (bukoperation) av Nyköping! Jag är såååå glad, nu är det upp till strandkliniken i Sthlm (dom som kommer utföra OP) att ta det slutgiltiga svaret... men jag har det som krävs så Nyköping trodde inte det skulle va nå problem!Dom har aldrig råkat ut för ett nej när dom skickat iväg pasienter till dom! :)Så nu håller jag tummarna!!!

Då är det dags

Sitter på tåget mot Södertälje där det är byte mot Nyköping...Är bra nervös vad som kommer sägas idag... men går nog bra! :)Ska även träffa fina Lisa som jag inte träffat på flera år, sen gymnasiet... ska bli skoj! :)

Imorgon gäller det

En träff med överläkaren på kirurgen. :)Nervös är man - vad kommer man få för svar?! :)Klockan kommer rknga 05 kmorgon bitti och jag kommer va som en vandrande zombie, kaffet kommer laddas redan ikväll så man bara kan slå på det när man klivit upp så kanske man kan bli en människa! :)Nu vila lite innan barnen ska hämtas hem frpn förskolan.

Go kväll!

 
Det har vart en bra med riktigt stressig Söndag - mycket bollar i luften och hjärtat jobbar långdag idag...
Fast jag får skylla mig själv! :)
 
Började efter frukosten att knåpa ihop lite olika maträtter som ska frysas in så det bara är att plocka fram, det vart både en hel hög med kålpudding och massa lasagne, gjorde även dagens middag samtidigt som stått och dragit åt sig lite - det vart finsk köttfärssoppa med potatis och grönsaker i, så GOTT...
Det väckte verkligen barnminnena till liv! :)
 
Efter hjärtat åkt så stod jag fortfarande och höll på med all mat, men barnen sov och hade det bra och vaknade lagom tills lasagnen skulle in i ugnen! :)
Så jag han ju göra en hel del i min ensamhet.
 
Efter att all mat va klart så va det dags att klä på oss och gå ut i skogen med Diezel, barnen hade superskoj med att klättra i alla snöhögar, stenar och springa runt och ha sig, Diezel var mer intresserad av att busa med barnen än att göra det han skulle men det gjorde han till slut iaf! :)
 
Sen har vi inte gjort så mycket mer än att bara myst, tagit oss ett härligt kvällsbad och nu ligger Linus i sängen och sover & Liam sitter och kollar på Dora.
Men snart dags för han att sova också - upp och iväg till förskolan imorgon.
 
Imorgon blir det en dag för mig att plocka och dona här hemma igen då jag inte kommer va hemma på Tisdag - åker på morgonen och kommer hem frammåt kvällen och så kommer troligen mattläggarna hit på Onsdag och börjar med köket så vi måste rensa bort en hel del...
 
Men som sagt har god tid på mig imorgon när barnen inte är hemma. :)
 
Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och gå och lägga mig & kolla film!

Godmorgon Söndag

 
Helgen har vart hur bra som helst, haft mamma/mormor & pappa/morfar här på besök, vart iväg och handlat, snackat och bara haft det bra.
 
 
En ny vecka börjar nu för oss.
 
Söndag är en dag jag mer än gärna hade kunnat skippa, hjärtat jobbar långdag och jag bara avskyr söndagar - hela denna hålan är död på just Söndagar, allt förutom mataffärerna är stängda...
 
Men ska göra denna dagen bra ändå, har mina 2 underbara barn som jag ska ta och mysa massa med och hitta på nå skojj!
 
 
Denna veckan som kommer så händer det en del, på Tisdag är det dags för mig att ta mig till Nyköping och möta upp älskade syster för att sen ta mig till sjukan och ha en träff med överläkaren på kirurgen.
Älskade syster kommer va med under hela mötet sen ska hon även haka på hem - ska bli hur mysigt som helst! ♥
Hjärtat har semester på Tisdag så vi får iaf. lite mer tid med varandra! :)
 
SEN hoppas vi även att dom ska ta och komma hit och börja med köket som kommer ta en evighet att bli klart med.
Skulle dom nu inte komma hit i veckan och börja så kommer jag anmäla skiten, då ska bostadsföretaget få höra vad dom är för någoting... är så sjukt less på detta nu!
 
Ska sluta gnälla och ta och fixa ordning lite frulle!
 
Godmorgon!
 
 

Torsdag

 
Det har vart en riktigt bra dag - barnen har vart på förskolan och haft det bra & jag har fått en hel del gjort här hemma!
 
Idag kom även DHL med en leverans på en soffdel som byttes ut då det var nå fabriksfel på den delen vi fick från början så nu är soffan helt komplett igen!
 
Sen har det plockats i barnens rum, tvättat, fixat ihop soffan, diskats, lagat mat och plockat igen!
 
När barnen hade hämtats hem från förskolan så tog Liam & jag en promenad med Diezel i skogen - sen var det dags för pappsen här hemma att åka iväg till jobbet...
Skönt att det är sista dagen idag sen tar vi helg! ♥
 
Jag och barnen tog och åt en tidig middag idag då båda barnen va lite halvsega efter att vart på förskolan men efter maten vart dom lite piggare så vi klädde på oss och tog med oss Diezel ut på baksidan där han fick springa av sig lite granna och barnen lekte i den stora snöhögen som dom gjort där, åkte pulka osv. :)
Även jag åkte lite granna.
 
 
Nu sitter man här och hinkar lite kaffe efter att ha plockat undan det sista här hemma och diskat upp disken...
 
Barnen somnade väldigt tidigt idag - vid 18.30 va det tyst inne i rummet och dom sov sött! :)
 
Imorgon är det dags för Linus att gå sista dagen på förskolan innan hans  vanliga tider börjar, inskolningen har gått så himla bra... inga tårar eller skrik när man har lämnat honom utan han vill bara in och leka!
När man väl ska hämta honom så vill han knappt gå hem! :)
 
Liam är ledig imorgon så när Linus är på förskolan så ska vi ut och busa i snön, åka pulka och bara ha det bra - Liam & mamma tid! ♥
 
Ska ta och kika runt på lite vardagsrumsbord - vill så gärna ha ett runt och har en hel del bord att välja mellan! :)
Då vi har en soffa med divandel på båda sidorna så får det inte heller va så stort - men har som sagt hittat en massa som skulle passa in!
 
Hoppas ni haft en bra Torsdag! ♥
 
 

Dagens Diezel

 
Hunden som älskar snön & få springa runt lös i skogen är ju bara så skoj! ♥
 

Onsdag

 
En dag som jag tror hela familjen har längtat till (iaf. jag & mannen) - dagen som det var bokat att mattläggarna skulle komma hit och börja med vårt kök men så vart ju tyvärr inte fallet vilket suger nå enormt!
Det kommer ta tid att fixa klart köket för mattläggarna, det ska spacklas golv, slipas, på med flytspackel, torkas, på med matta och allt sånt där...
 
Känns som detta köket ALDRIG kommer att bli klar någon gång!!!
 
Men mannen fick ett telefonsamtal från mattläggaren när han va på jobbet och han sa att vi får se om vi kan börja NÄSTA vecka... KANSKE!!!
 
Kanske är ta me fan det ända ordet vi hör från dessa personer just nu - jag ger inte ett jota till dessa idioter!!!
 
Nu har vi levt såhär i 2 månader och INGEN verkar ta detta på allvar utan tycker att det är helt ok att bo i detta skiten, instängda barn i vardagsrum & deras rum... inte undra på att man aldrig vill va inne!!!
 
Efter mattläggarna är klara så ska tapetserare/målare komma hit och hur lång tid ska de ta????
Och efter målare/tapetserare så kommer snickarna som ska snickra ihop allt + förrådet och hur lång tid kommer det att ta?!?!?!?
 
Jag tror garanterat 2 månader till och då komer jag fan dra här ifrån... ingenting händer!!!
 
Säger det - önskar inte ens min värsta fiende att få vattenskada i sitt hus/lägenhet eller va dom nu bor i...
Det är rena helvetet!!!
 
OK om vi inte hade haft barn - men nu med 2 ungar, det är inte kul!
 
Men som sagt bara gilla läget... bott såhär i 2 månader så kan lika gärna bo sähär i några månader till...
ELLER INTE - Nu får dom fane mej sätta fart!!!!
 
Jag hoppas på en RIKTIGT BRA kompensation för detta helvetet!!!
Både med hyran & elen - elen drog iväg som fan när vi hade fläkt här hemma... så denna månaden blir INTE rolig, men det är pengar som VI måste ligga ute med tills att köket är klart!
Först då kommer dom räkna ut vad vi ska få i kompensation - helt jäkla sjukt!
Tur hyresgästföreningen är på vår sida och även dom kommer räkna ut vilken kompensation vi ska få så vi får RÄTT!!! :)
 

 
Barnen somnade väldigt tidigt idag, vid 19 tiden va det tyst här hemma - trötta efter en dag på förskolan!
 
Själv sitter jag ute i köket på en matta på betonggolvet med kaffe på ena sidan och sötis Diezel på den andra sidan!
 
Blir nog en tidig kväll för mig också då det är upp tidigt och iväg med båda barnen till förskolan sen kommer DHL mellan 10-12 och levererar nya delar till våran soffa som det va nå vajsing med, eller om vi nu får en helt ny!
Eller ny får vi ju bara kuddarna som vi kommer att ha kvar!
 
Sista dagen mannen jobbar imorgon - ska bli så skönt med helg, sen är det inte långt kvar tills jag sitter på tåget till Nyköping för att ha en dejt med överläkaren ang. bukoperation!
Är grymt nervös - men hoppas som sagt på positiva svar! :)
 
Ska ta och dricka upp kaffet och diska upp lilla disken som är - sen blir det nog sängen & film för min del!
 
Najt najt! ♥

Minstingen i familjen! ♥

 
Diezel 13 veckor & 4 dagar! ♥
 


Matte - jag ska med överallt! :)
 
Sover sött på mattes ben! ♥
 
Hjärtat ♥
 
Tittar man noga på huvudet så ser det nästan ut som ett hjärta!
Fick ingen bra bild - syns tydligare i verkligheten! :)
 

Kväller på er!

 
Barnen sover sen en liten stund tillbaks och jag har själv bytt om och gått och lagt mig i våran säng med den bärbara datorn & film! :)
 
Denna dagen har vart riktigt bra om man jämför med gårdagen.
 
Har vart ute med både Diezel & Ozzy (grannens Border Collie) i skogen så dom har fått leka av sig några gånger.
Känns så skönt att ha vågat släppa taget och ha Diezel lös så han får gå runt lite själv.
 
Har ju vart med om en MYCKET tragisk sak som fortfarande sitter kvar i mitt huvud, minns den dagen så väl.
Jag har bara velat glömma den men det går inte.
En dag då våran älskade schäfer Rinto vart överkörd av en bil, det är flera år sedan (2006) men det sitter fortfarande som ett spår i huvudet och därför jag har svårt att kunna släppa en hund lös, spelar ingen roll hur lydig hunden är!
Även om Rinto va på ett inhägnat område så tog han sig ut genom ett hål han hittade då han jagade en hare, sen kom smällen... går inte att beskriva hur hemskt det är att förlora ett djur på de sättet.
Tårarna som rann ville aldrig ta slut - älskade Rinto! ♥
 
Men nu äntligen har jag börjat våga lite granna sen får man se när Diezel växer upp, just nu går han efter mig precis vart jag än går! :)
 
 
Det har kommit en MASSA snö här och det är så fint & ljust ute igen - vintern är en riktigt fin tid men våren är mer än gärna välkommen snart! :)
Fast man ska ju inte klaga, både barnen & Diezel älskar snön! :)
 
 
Nu ikväll har jag & barnen byggt med duplo, mega blocks,  läst traktorbok, badat & myst en massa och efter barnen somnade har jag hinkat kaffe och suttit på vårt älskade betonggolv med Diezel och bara funderat hit och dit på saker.
Saknar ett kök att sitta i vid bordet och bara koppla av.
 
Innan Diezel kom till oss (bara sett bilder m.m på honom) så fastnade jag för en sak - kollar man på hans huvud så ser det ut som ett hjärta! :)
Det va det första jag la märke till på honom, hunden vi ville ha hade gått på en gång - va en hund som hade längre päls och det vara bara 1 av de 6 valparna som hade det - men Diezel kan även han få lite längre päls när han växer upp! :)
Ozzy va precis likadan som Diezel när han va liten och han har riktigt fin päls nu! :)
 
Imorgon är det upp tidigt och iväg till förskolan med kidzen - snart är det helg igen! Lovely! ♥
 

Full rulle

 
 
Diezel & kompisen Ozzy busar i skogen ♥
 

Lite shopping

 
Precis klickat hem lite saker som nya sängkläder till barnen, stort täcke till Linus, gardiner till både köket & mitt och mannens sovrum, matta och lite annat smått och gott! :)
 
Nu är det bara köket som ska bli klart - och det är tydligen INTE acceptabelt som mattläggaren sa till oss så chefen för bostadsföretaget skulle ringa upp han på en gång så nu väntar vi bara på ett samtal så får vi se hur detta slutar.
 
Hoppas verkligen att detta kommer bli klart - VÄLDIGT SNART!
 
Kommer nog bli super i köket när väl alla möbler som ska ut dit är på sin plats och likaså alla nya prydnader, blommor m.m
 
Dock inte nöjd över vårt köksbord som inte är vitt men det får man väl fixa någon duk att ha på! :)
 
Vi valde ju att inte köpa någonting nytt för flera tusen nu när vi har småbarn som ritar, hackar m.m i bordet så det får vänta ett tag!
Vi har ju även vårt gamla avlånga bord kvar då vi ville ha ett runt som tar mindre plats i köket då det är så puckat byggt - men vi får se hur de blir när allt väl är klart!
 
Kanske blir det något nytt köksbord i slutändan ändå - det återstår att se!
 
Nu ska lillfisen hämtas hem från förskolan! ♥

En trött liten Diezel

Man blir trött av att springa runt och busa med *bästisen* Ozzy i skogen! :)Sötisen! ♥

Tisdag

 
Det snöar - och inte lite heller! :)
 
Har vart och lämnat Linus på förskolan, när jag kom hem så tog jag ut Diezel tillsammans med Anki och deras hund Ozzy i skogen.
Och oj va kul dom hade, sprang runt lösa och busade för fullt.
Diezel gjorde allt för att sätta igång Ozzy för lek! :)
 
 
Nu har vi kommit in och jag har gjort ordning mitt kaffe och sitter framför datorn, älsklingen ligger och vilar i sängen & Liam sitter med "sin" iphone och kollar runt på Netflix & spelar lite titt som tätt! :)
 
 
Funderar själv på att lägga mig i soffan en stund och bara dega framför dumburken, känner mig inte alls så piggelin idag!
 
Måste komma på nå enkelt att fixa ordning till lunch och även ta fram någonting middag - inte för jag känner för mat men man måste ju äta lite.
 
Älsklingen jobbar ju 15-00 hela denna veckan från och med idag - det är iofs väldigt skönt att han kommer hem tidigaren än 03.30! :)
 
Vad dagen har att erbjuda sen det vet jag inte mer än att hämta hem lillfisen från förskolan!
 

FAN - så irriterande...

 
Jag kan inge annat än SUCKA just nu, ingenting går som planerat och jag blir bara mer och mer less på att bo i detta helvetet!!!
 
Idag ringde Thomas till mattläggaren för att fråga några saker och då får han svaret att dom INTE kan komma hit på Onsdag som det var tänkt pga. sjukdomar & semestrar!!!!
Men inte hade han tänkt att ringa och tala om det - det va ju jävligt smart!
 
Så nu får vi vänta och vänta på att få en ny tid - som vi inte väntat tillräckligt nu!!!
 
Det skulle bli klart innan jul eftersom detta inte va någon större fara enligt vissa...
Jo men tjena det visade sig inte va så lite som dom trott utan det vart rena katastrofen istället!
 
Aja, får väl se när detta blir klart!
 
Man kan ju hoppas vi har ett helt hem innan midsommar iaf!
 
Har god lust att säga upp detta skiten och skaffa mig ett nytt och renoverat hem istället!!!
Fan alla våra planer bara går åt skogen just nu!!!

En riktigt skit Söndag!


Jag avskyr verkligen Söndagarna då hjärtat jobbar...
Dels jobbar han lång dag och så blir det så tomt här hemma...

Barnen har saknat sin pappa idag sen han åkte till jobbet, och det har jag med! ♥
Önskar han va ledig Lördag & Slndag istället och att han slutade skapligt på Fredagen...
Men just nu är det väl bara gilla läget!

Snart får jag ett ja eller nej ang buk op sen så kan jag börja leva livet igen.
Men detta går i första hand just nu... och det är vi väldigt överens om här hemma jag & mannen!
Han är så förstående och har vart med mig genom hela denna resan och det är jag väldigt tacksam för! ♥
Han vill mitt bästa! :)


Men som sagt har vart en riktig skit dag, ingenting hat gått som det ska, jag har mått skit...
Huvudet har snurrat som rena karusellen, kroppen har vart skakig & matt så det har känts som jag ska svimma ett antal gånger!

Att vakna upo varje morgon och se hur det ser ut i vårt hem får en inte heller att må så jävla bra -är så less på att se skiten nu...

Barnen mår skit av detta och inte kunna röra sig hur dom vill, det är saker precis överallt.
Mitt & mannens sovrum får man hoppa över saker då vi valde att INTE ha massa saker i barnens rum eller vardahsrummet då det är där vi kan va bara!

Men bara gilla läget och hoppas detta ska va över snart - MYCKET SNART!!!!

Barnen va svårsövda idag efter helgen men nu sover dom och jag ska lägga mig i sängen jag med och slå på filmen Ted igen så man kan få ett leende och massa skratt - sjukt bra film! :)

Dags för barnen att gå till förskolan imorgon så när dom är där ska jag passa på att STÄDA och rensa lite leksaker då det ser ut som ett bombnedslag i barnens rum just nu trots att jag & barnen städade det innan nattningen - men jag är en person som vill ha saker och ting i ordning och på sina rätta platser! :)
Så det ska fixas imorgon sen fixa lite annat som måste fixas innan mattläggaren kommer hit på Onsdag!

Skönt att det ändå är Måndag imorgon!

En liten promenad :)

Tog med mig Liam när jag skulle ut med Diezel på en liten promenad i skogen.
Längtar tills vi kan börja gå LÅNGA promenader! :)
Liam åkte kana ner för berget och Diezel skulle efter han precis vart han än gick!
Diezel är så barnglad av sig och så mysigt och se när han lägger sig och myser med barnen! ♥
Längtar lite tills våren är här - kylan är tillbaks igen!
Imorse hade vi -12 grader och nu har solen bärmt på lite så den har sjunkit till -8,2.
Dom har hotat med att vi ska få upp till -20 grader.
Fast vinten är väldigt härlig & vacker och barnen älskart!
Men nu är längtan efter våren STOR! :D

Lördag

 
Denna helgen har gått i en rasande fart och imorgon är det dags för älsk att jobba igen! :(
 
Helgen kändes så mycket längre när han va hemma och pappaledig på Torsdagarna men det är slut med för ett litet tag nu!
Men det har blivit en hel del gjort ändå i helgen vilket känns väldigt skönt, har fixat & donat en massa i förrådet idag då dom vart här och smällt igen väggarna efter vattenskadan så nu ska det väl bara spacklas och målas där inne.
Sen nu på Onsdag så kommer mattläggaren hit och vi bara LÄNGTAR tills allt kommer va klart så vi kan börja leva ett normalt liv igen och ha ett fungerande kök.
Men efter mattläggaren så ska ju målare/tapetserare & snickare hit men jag hoppas verkligen att dom kommer att komma tätt inpå så detta blir klart någon gång!
 
Nu har vi levt såhär i 2 månader och det RÄCKER - vi har ledsnat totalt på detta nu!
 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag än att jag har
♥ Rensat en hel del här hemma
♥ Fixat en massa med papper
♥ Tvättat 2 maskiner
♥ Vikt massa kläder och lagt in
♥ Vart iväg och handlat
♥ Vart ute med grovsopor
♥ Vart ute en hel del med Diezel
♥ Bäddat rent i sängarna
♥ Diskat
♥ Lagat mat 
♥ Haft en MASSA Diezel & barnmys! ♥
 
Idag fixade vi även till tacomiddag, barnen har aldrig vart så förtjust i tacos (speciellt Liam) men idag åt han faktiskt med god aptit vilket jag vart lite chockad över! :)
Han har vart riktigt DÅLIG på att äta länge nu, har vart likadant på förskolan så man blir glad när han väl äter! :)
 
Linus däremot äter allt med god aptit, här är man inte petig med maten förutom att man inte får blanda runt och grejja utan det ska han göra själv! :)
 
Barnen börjar bli så stora, tiden går alldeles för fort! ♥
 
Nästa vecka gå Linus hela veckan på förskolan sen börjar han sina tider på schemat! :)
Märks att han gillar dagis - vill in och leka på en gång och jag är så glad att båda kidzen va LÄTTA att skola in och verkligen trivs!
 
 
Nu blir det att lägga sig i sängen med älsk och bara slappa till en film innan det är dags att gå ut med Diezel igen! :)
Mortion det får man och det har även gett resultat på vågen för min del... -2 kg wohooo! :)
Har ju pendlat upp och ner ett tag men nu har det gått neråt och det hoppas jag det fortsätter göra ett tag!
 
LÄNGTAR tills den 22.a Januari då jag ska in på kirurgkliniken och träffa överläkaren, ska även in på ett café som en gymnasiekompis & hennes flickvänn äger och ta mig en kaffe...
Ska bli riktigt kul att träffa henne igen efter alla dessa år! :)
 
Sen följer älskade syster med mig hem och stannar några dagar! Lovely! ♥
 
Nä - film med hjärtat nu... Godnatt!

Fredag ♥

Hela familjen är hemma och samlad - eller nästan, kl 14 kommer lillfisen hem! :)
 
 
Det känns som man INTE kommer att få mycket gjort här hemma...
Tiden bara drar iväg och jag skulle behöva få en hel del gjort vilket jag ALDRIG kommer att hinna själv just nu!
 
Är bara så less på vissa saker och vissa personer just nu... USCH!!!
 
Annars har veckan vart hur bra som helst - Linus har skolats in på förskolan och det har gått hur bra som helst.
Idag var dagen då jag bara skulle lämna och säga hej då och det vart inga tårar utan han skulle in och leka! :)
Igår skulle jag va med men satt i stort sätt i peronalrummet hela dagen & hinkade kaffe och pratade med andra föräldrar förutom när det var dags för lunch!
 
Så skönt att det gått som det gjort då han annars är en riktig mamma gris! ♥
 
Om ett tag ska lillfisen hämtas hem så jag ska ta och försöka få i mig lite lunch, ringa vetrinären och boka en tid för vaccination, diska och försöka röjja en massa...
 
Längtar tills på Onsdag då dom ska komma och lägga in matta i köket - ÄR SÅ LESS PÅ ATT BO SÅHÄR NU!
 
Mest av allt längtar jag till ALLT är klart här hemma med målning/tapetsering, snickeri & matta så vi kan flytta ut sakerna till köket, ta bort grinden mellan vardagsrum och kök så man kan gå hur som helst utan att ha denna jäkla grinden nere!
 
Nä ikväll får det bli en sån här riktigt mysfredag med lite popcorn & film för hela familjen (iaf. för mig & barnen)
 
Nä magen kurrar så dags för lite mat!

Börjar bli lite nervös...

 
Idag damp det ner ett brev till mig på posten - då det var Thomas som tog in den så sa han att det inte var någonting till mig utan bara till honom.
Sen kommer det - den 22.a Januari ska du va på kirurgkliniken i Nyköping kl 11.
 
VA SA DU?!?!?
 
- Ja du ska in till kirurgkliniken på läkarbesök...
 
Trodde allvarligt att jag skulle tappa hakan - fan vad snabbt det har gått, det var inte länge sen jag var ner till vårdcentralen för att få en remiss till nyköping sen när vi kom hem från julfirandet så hade de trillat ner ett brev att inom 3 månader så kommer jag bli kallad.
 
Och helt plötsligt nu 2 veckor senare så har jag fått detta brevet med en tid - det känns så overkligt men samtidigt är jag väldigt rädd!
 
Även om detta har vart min dröm så är jag sjukt rädd för att sövas ner ytterligare en gång då jag inte var den bästa att ha med efter min första nedsövning och jag mådde själv inte sådär jättebra.
 
TÄNK OM DOM SÄGER JA TILL OP!!!
 
Då vet jag inte riktigt vart jag tar vägen - kommer bli lycklig samtidigt som jag kommer gå och ha en stor klump i magen hela tiden.
 
Denna operation är då inte smärtfri och dom börjar bakifrån och fram - läst en hel del om detta och även fått höra av läkare/dietist hur detta går till väga och det gör mig ju inte lugnare precis! :)
 
Men som sagt en DRÖM som kanske går i uppfyllelse! ♥
 
 
Jag kan ju lika gärna få ett NEJ - dom kanske inte alls tycker att jag är värd en operation!
 
Så ett ja eller nej kommer jag att få - och självklart hoppas jag på ett ja hur livrädd jag än kommer att va!
 
 
Många tror dock att jag kommer få ett JA då jag mår som jag gör, har så pass mycket skinn som jag har, gått ner över halva mig i vikt, genomgått 2 graviditeter och även kunna gå ner i vikt efter båda 2.
 
Hade jag bott kvar i Stockholmhade jag blivit beviljad att genomgå denna operation - men vi får se vad Nyköping kommer säga!
 
Men det återstår som sagt att se den 22.a Januari!
 
Jag är inte inställt på någonting - är jag inställd på att jag får ett JA så kommer jag bara bli så besviken om jag får ett nej...
Besviken blir man väl ändå om man inte skulle få ett ja men tror jag skulle bli mycket mer besviken om jag var inställd på ett ja!
Men ingen idé att älta detta utan man får helt enkelt se vad läkaren kommer säga - är hennes val!
 
 
Ska även träffa min syster den dagen då hon ska följa med mig till sjukan och hålla mig sällskap genom samtal, mätningar, då dom klämmer och känner m.m
Så bli upp tidigt den dagen och ta tåget till Nyköping, möta upp syster, ta en fika eller nått för att sen bege oss mot sjukan.
Sen ska hon troligen följa med mig hem och stanna några dagar - men det får vi se om det blir någonting av, allt kan ju hända.
Skulle iaf. va mycket trevligt - både hon & jag vill ju umgås! ♥
Barnen saknar henne & Liam pratar väldigt mycket om moster Madde! :)
 
Älsklingen kommer ta ut en semesterdag då vi inte vet hur lång tid detta kommer ta och hur tågen kommer gå eller hur vädret kommer att va så han blir hemma med barnen & lilla Diezel.
 
Tack för att du finns & ställer upp så mycket älskling! ♥
 
Även ett stort TACK till min mamma som fixade så jag tog tag i detta och gav mig numret direkt till Nyköping så jag fick komma ner till våran vårdcentral för en remiss! ♥
Och tack för att du är så förstående och verkligen vet hur jag mår i vissa perioder och för allt du gjort och för alla gånger du ställt/ställer upp! ♥
Finns ingen bättre mamma än du - du är bäst! ♥
Du betyder så mycket för mig mamma!
 
Det var lite tankar & ord om den 22.a Januari 2013 som jag kommer få mitt JA eller NEJ!

Lille Diezel ♥

 
Någon som gillar sin nya bia bädd + leksaker! :)
Även Diezel´s nya matbar kom idag så vi slipper ha skålarna på golvet senare, gjorde ju oss av med alla saker som vi hade till Mira.
 
Men det känns riktigt bra detta, hela familjen är glada!!! ♥
 

Gick undan...

Men nu är jag riktigt pirrig... Nu är det nära - att det skulle gå såhär fort trodde jag inte! :)

Godmorgon Tisdag!

 
Snart är det dags för mig & Linus att bege oss mot dagis för inskolning mellan 9-14. :)
 
 
Det har kommit sjukt mycket snö inatt, jag som såg fram emot att det hade töat bort och det var bar mark ute.
Men som sagt det är bara början av Januari och mer snö lär vi ju få.
Barnen älskart så det är ju huvudsaken! :)
 
 
Se vad pappsen & Liam hittar på idag när Linus & jag inte är hemma - tror Liam tycker det ska bli skönt att få va ensam med pappa ett tag! ♥
 
Ska bli kul att se hur det går med Linus på dagis - han som är en riktig mamma gris! :)
 
 
Nä - dags att göra sig i ordning så man är redo för att pulsa bort i snön!

Lite blandade pic´s från idag

 
Vart lite fotande idag, sällan man tar fram stora kameran och fotar - jag är ju ingen foto expert eller aldrig vart riktigt intresserad av att fota hela tiden men nu har det iaf. blitt några färska bilder! :)
 
Likadant jag avskyr att va med på kort - inte ett dugg nöjd med mig själv och helt osminkad - DONT LIKE!!!!
Men efter att gått ner 80+ kg så borde man kunna va med på kort eller iaf gilla att va med mer än man gjorde innan - men inte jag!
Det är vissa delar på kroppen som jag bara AVSKYR och vill göra någonting åt så får se hur det blir - svar ang en sak får jag ju snart! :)
 

Diezel myser med en sovandes Liam! ♥

Mys med finaste Diezel!

Men nu är det godnatt då ögonen går i kors!Najti najt!

Lördag

 
En riktigt bra dag lär det bli!
 
Igår när hjärtat & Magnus åkte iväg för att hämta hem Diezel så vart jag en 3 barns morsa för ett tag sen kom även Emelies mamma hit vid 20 tiden, barnen röjjde på i 120 nästan hela tiden och hade hur skoj som helst!
Övertrötta men skulle göra allt för att hålla sig vakna, speciellt Liam han ville ju gosa med Diezel när han kom hem! :)
Fast det han inte bli så mycket gos innan barnen slocknade!
 
När folket åkt hem så satte jag mig för att försäka Diezel och ägarbevis m.m så nu är det gjort!
 
Imorse var jag lite nervös hur det skulle gå med hunden och barnen men det gick hur bra som helst, Diezel började leka och ha sig med dom på en gång när dom satte sig på golvet och gick dom iväg så gick Diezel glatt efter! :)
 
Nu på morgonen så har jag vart ute med Diezel några gånger och snart så kommer mamma/mormor, pappa/morfar & moster Madde hit! ♥
Jag, mamma & Madde ska åka iväg en sväng och handla lite granna sen blir det hem och fika & bara ha det bra.
 
Imorgon börjar hjärtat jobba igen och det känns ju inte sådär jättekul efter nästan 3 veckors ledighet.
Barnen börjar på förskolan i veckan som kommer så det kommer bli riktigt tomt här hemma! :(
Men jag har ju Diezel som sällskap så helt själv är jag ju inte när hjärtat sover! ♥
 
Ska njuta av denna dagen till fullo! ♥
 
 

Saknaden är enorm!

Idag skulle du fyllt 87 år, saknaden efter dig är enorm! Kommer alltid älska dig älskade mormor! ♥

Diezel ♥

Nu är lillkillen hemma hos oss! ♥

Diezel vart namnet...

 
På vår nya 4-benta familjemedlem som jag hoppas att vi kan hämta hem redan ikväll.
Allt hänger ju nu på att vetrinären kommer idag som han sa och vetrinärbesiktar, vaccinerar, chippar, avmaskar dom resterande hundarna som ska flytta!
 
Men ett namn är vi nu överens om och det vart Diezel som Liam ville och även jag! :)
 
Efter kl 16 idag får jag reda på om vi kan hämta hem Diezel redan idag eller om vi får vänta tills i helgen, men håller ju självklart våra tummar att det blir av redan idag! ♥
 
 
 

Namn till lillkillen

 
Grubbel, grubbel, grubbel... :)
 
Vi har en del namn som vi kan tänka oss men inte överens om VILKET namn lillkillen ska få.
Liam gillade ett, Thomas ett och jag flera!
 
Tror vi får skriva namn på små lappar och lägga ner i en burk så får ungarna dra ett namn! haha
 
♥ Nemo
♥ Zimba
♥ Texas
♥ Gizmo
♥ Spike
♥ Zingo
♥ Halo - detta namn valde Thomas
♥ Elvis/Elviz
♥ Diezel - detta valde Liam
♥ Blixten
♥ Atlas
 
Själv gillar jag typ alla namnen men kan absolut inte bestämma mig för vilket men står nog mellan Halo, Diezel, Zimba, Elvis/Elviz & Nemo
 
Vi längtar så sjukt mycket tills det lilla tillskottet kom hem till oss - hoppas att få hem honom redan i helgen! :)

En ny familjemedlem

 
Då har vi väntatett svar som nu är här - vi ska nu köpa en 4 bent familjemedlem! ♥
En liten Bordercollie valp som är född den 12.e Oktober 2012 - lyckan som är inom mig nu går inte att beskriva.
Vill inge annat än att hämta hem den lilla familjemedlemen redan NU! :)
 
Men imorgon så ska han han höra av sig till mig igen då den ska vetrinärbesiktas, vaccineras, chippas & avmaskas innan den får flytta hem till oss och vetrinären skulle komma förbi ägaren imorgon och fixa dom sista hundarna som inte redan har fått ett hem.
läkarintyget helst inte ska va äldre än 1 vecka så blir det iaf. inom 1 vecka som detta underbara lilla livet kommer få flytta hem till oss - s p r i c k e r   s n a r t   a v   l ä n g t a n!
 
Liam är överlycklig han också, tjatat hela kvällen om att vi ska skaffa hund!♥
 
Detta år kan nog inte bli sämre! :)
 
 
Något namn har vi inte kommit på till lillkillen ännu - men någonting fint blir det väl så småningom!
 
 
 

Stämmer ganska bra!

Intresseanmälan

 
Har precis skickat iväg en intresseanmälan på denna underbaringen + 5 andra fast det var valpar! ♥
Nu är det bara vänta och se vart lilla Elsa eller valparna kommer att hamna - vi hoppas ju självklart att det är hem till oss någon kommer men det är nog en hel del som skickat in intresse för allihopa.
 
Vi vill ju ha hund - men valt att ta en omplaceringshund och göra en god gärning för hundar som blivit lämnade ensam eller fart illa ut.
Hundar är precis som vi människor - dom ska inte bli lämnade ensamma eller fara illa ut så självklart är vi en person som väljer att låta en hund få en andra chans och ett hem som den kommer få stanna i!
 
Denna hunden va både van med små barn och katt så det är ju bara sååå perfekt + att hon är ju bara så underbart fin! ♥
 
Håller mina tummar! :)
 
 
Jag har även skrivit ett mail till en som har bordecollie valpar och hört lite granna så nu får vi väl se vad det kommer bli. :)
Det får tiden visa - en hund är vi iaf överens om! ♥

Halli Hallå!

 
En riktigt seeeeeg dag detta - vi har bara vart hemma och tagit det lugnt, jag & hjärtat vaknade nu efter att ha vilat en liten stund och båda barnen sover fortfarande!
Vet inte om vi börjar dra på oss en massa skit, hoppas dock att vi INTE blir sjuka men vi känner oss väldigt sega och dåsiga så man vet ju aldrig!
 
 
Annars har vi bara haft besök av fastighetsskötare & chefen som kollade hur läget i vårt hem är, men varför dom kom förbi har jag ingen aning om då hemmet fortfarande ser likadant ut som det gjorde för snart 2 mån sedan förutom att mattan är borta på köksgolvet och enbart betong, utslagna hål i förrådet på undervåningen och likaså ingen matta i lilla garderoben...
Så det var ju inge nytt som hänt här hemma precis.
 
Men nu den 16.e Januari så kommer mattläggaren och lägger in matta, sen ska målare/tepetserare hit och sist men inte minst snickarna så detta hoppas vi väl får bli klart innan midsommar iaf! HAHA
 
Är så less på att bo i detta kaoset, vill kunna sitta i köket och äta och ställa ut alla saker som ska va där.
Längtar sjukt mycket tills detta är över och vi kan börja leva normalt liv igen!
 
 
Imorgon kommer även älskade mamma/mormor hem efter att ha vart i Thailand 1 månad!
Har toksaknat henne - fast hon ringt några ggr! ♥
Så får man väl se om hon dyker förbi här i helgen! :)
 
Och på Söndag börjar hjärtat jobba igen efter att ha vart ledig 2½ vecka - känns ju sådär men ska ändå bli lite skönt!
Sen har även jag lite planer som jag ska ta tag i! :)
Barnen börjar på förskolan nästa vecka - Linus skolas in på Tisdag den 8.e och Liam börjar igen Onsdagen den 9.e då dom har planeringsdag på Måndagen den 7.e.
 
Kommer bli väldigt tomt och tyst här hemma! ♥
 
 
Nepp nu ska jag nog tappa upp ett varmt & härligt bad och bara lägga mig där i - småfryser lite granna!
 
Tjilevippen!

Grod & fisk jakt!!!

Cosmos har aldrig vart intresserad av akvariet men nu när vi flyttat det så är han på det varje dag och försöker få tag i djuren som är där i, speciellt grodan som gör allt för att reta honom! :)Ser lite kul ut när han försöker... haha Ingen napp - då blir man trött...

Godnatt!

Har vart en jobbig dag som ändå slutade bra som tur är!Ringde till akuten i Nyköping och fick mer fakta ang pappa och det fick mig att bli lugnare! Älskade pappa är nu hemma igen - väldigt skönt! ♥Vill inte få dessa tråkiga telefonsamtal nå mer!!! Idag bjöd vi Anki & Stefan på mat - hemmagjord potatisgratäng, kycklingfile, grönsaker & hemgjord tzatziki! Mums! :)Längtar tills på Fredag då mamma kommer hem igen efter 1 månad i Thailand!Saknat henne massa! ♥Men nu säger jag godnatt och myser ner mig i sängen och glor på film med hjärtat!

FAN!

 
2013 började inte bra - inte alls som jag hade tänkt mig!

Fick ett samtal som gjorde att jag fick en stor klump i magen och tårar trilla ner för min kind!
Försökte ringa upp flera gånger men fick aldrig tag i dig, men sitter och väntar på att någon ska höra av sig!
 
Ända jag vet just nu är att ambulansen hämtade dig och jag hoppas dom tar bra hand om dig! ♥
 
Detta är det värsta samtalet som man kan få när man inte har någon aning om hur situationen är mer än att du hade så himla ont, inte sovit på några nätter och inte kunde andas - bara det får en att tänka...
 
Jag hoppas verkligen att allt kommer bli bra och att jag kommer få ett samtal från dig eller någon annan!
 
Älskade pappa - varför skulle detta just hända dig och VARFÖR nu! ♥
 
Tårarna bara rinner - älskar dig så mycket!
 
 
 

1.a januari 2013

 
Första inlägget för 2013! ♥
 
Ett nytt år med massa nya möjligheter & en hel del som redan är inplanerat för detta året!
 
Nyårsafton va hur bra som helst, även om det inte riktigt vart som det var tänkt så vart det hur kanon & mysig som helst!
Vi käkade gott här hemma för att sen på kvällen gå över till Anki & Stefan där det var full rulle på barnen - vart lite godricka för oss vuxna som cider, vin & skumpa!
 
Barnen gjorde ALLT för att hålla sig vakna.
 
Vid 23 snåret så tog vi och gick hem igen men klockan gick väldigt segt till 12 slaget, barnen forsatte att försöka hålla sig vakna men vid 23.45 ville Liam gå och lägga sig då han inte hade vilat på hela dagen även Linus ville gå och lägga sig.
Försökte verkligen få dom att va vakna - men NEJ dom skulle gå och sova så det fick bli så!
Förstår dock att Liam var trött då han vart vaken 16 timmar! :)
Så dom sov innan 12 slaget men vaknade till när det började smälla nå fruktansvärt men somnade snart om igen.
 
Jag gick ut på framsidan och firade med resten av folket som var där - sen kom även hjärtat ut en sväng! ♥
 
Vad hände sen, ja vi gick och la oss - själv sov jag inne hos barnen i våningssängen! :)
 
♥                     
 
Om man ska blicka tillbaks på 2012 så har det vart ett år som vart mycket upp & ner - hänt både bra & dåliga saker men om man blickar tillbaks på det bra sakerna så finns det en hel del, några exempel:
 
♥ Jag är så glad att jag har min familj & nära och kära som stöttat mig genom dom svåra tiderna som vart extrema under 2012.
 
♥ Fått följa mina 2 charmtrolls uppväxt som bara får en att le - det händer saker hela tiden, det är bara att inse att mina barn inte är så små längre utan det går verkligen undan, Linus skolas in på förskolan den 8.e Januari så det är bara att inse att även han inte är så liten längre men fortfarande min lilla bebis i mina ögon!! :)
 
♥ Gifte mig med mannen i mitt liv - nog det bästa som hände under 2012, vi blev äntligen en hel familj! ♥
 
♥ Drog iväg bara jag & hjärtat (till Tallinn) och hade det hur bra & mysig som helst.
 
♥ Vart en del läkarbesök och nu har jag äntligen fått remiss till Nyköpings sjukhus så ska bli spännande! :) Hoppas att allt kommer bli bra i slutändan, som jag grubblat på detta fram och tillbaks men nu äntligen är det gjort och jag ska äntligen få komma till kirurgmottagningen så får man se vad dom säger!
 
♥ Har en kalender som det är en hel del inbokade saker på under 2013 - så det gillar vi! :)
 
 
Nu blickar vi frammåt på 2013 och hoppas att detta år kommer att bli mycket bättre - slippa att må dåligt m.m
 
Nu blir det att fixa ordning lite mysig frulle!
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER! ♥
RSS 2.0