Söndag

 
Söndagar som i vanliga fall är väldigt tråkiga och långa har idag gått väldigt fort & vart helt OK.
 
Ibland önskar jag att hjärtat jobbade "normala" tider det vill säga dagtid - men det kommer bli så den dagen jag kommer börja jobba men först går detta med operation och allt i första hand, då jag ändå blir sjukskriven nu ett tag.
 
Men sen så när jag väl är på benen igen så ska även jag ut i arbetslivet eller om det blir lite plugg först - det återstår ju som sagt att se.
Är ju inte helt 100 på vad jag vill jobba med, men jobb finns det ju alltid - det gälle rju inte att va KRÄSEN, men har ju lite att välja på som jag gärna vill jobba med.
Det blir nog bra till slut! :)
 
Längtar bara tills allt kommer va över och jag kommer va på benen igen!
 
 
Idag har vi haft riktigt mys här hemma med massa lego, mega bloks bygge, barnen har även tagit sig ett kvällsbad och kollade lite tv innan det var dags för borstning av gaddar och nu ligger båda barnen i sina sängar!
 
Själv sitter jag här och degar framför datorn, har en del jag ska kolla upp innan jag också hoppar i bingen.
 
 
Det var ju tänkt att mamma/mormor skulle komma hit imorgon för vi skulle iväg och handla - men det har blitt lite ändring på det, så hon kommer hit på Lördag istället och då följer även moster/syster Madde med och vi drar in till Eskilstuna och kollar runt lite!
Måste verkligen hitta myskläder som är riktigt bekväma och sköna som jag kan ha på mig till kliniken när jag ska in på operation, vet ju precis vilka kläder jag är ute efter så gäller bara att jag ska hitta det också! :)
 
Annars finns ju allt redan på kliniken som jag behöver men just några bekväma kläder dit & hem skulle jag ha med mig!
Känns skönt att slippa ha med sig en jäkla massa eget, bara telefonen & laddare och plånbok som ska med sen! :)
 
Även Liam ska få åka med oss in och handla - ska bli riktigt mysig med en heldag tillsammans med mamma, syster & storprinsent! ♥
 
Så får pappsen & Linus lite egentid här hemma! :)
 
 
Nä om man skulle göra sig ordning för kvällen, det är en ny dag imorgon och man ska upp tidigt och iväg och lämna barnen på förskolan!
 
Natti natti!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0