4 Mars = Operation

 
Har idag vart till strandkliniken för bedömning & samtal med Dr Oya och jag vart GODKÄND för operation på en gång, det var ingen snack om saken.
 
Hade hon vart i min sits så hade hon tagit kniven själv - vilket jag har tänkt många gånger, mått så sjukt dåligt över detta skinnet.
 
Hon sa också att jag var ung och väldigt vacker men att magen skulle väck!
Tack Oya! ♥
 
HAPPY HAPPY HAPPY!
 
 
Bild 1 ♦ Innan jag åkte till sthlm
Bild 2 ♦ Kikar ut över Södertälje syd
Bild 3 ♦ Utanför strandkliniken - toknervös :)
Bild 4 ♦ På centralen efter besöker - happy face!
Bild 5 ♦ På tåget hem med alla papper jag fått inför operationen
 
 
 
Känner mig bara så jävla lycklig just nu så det går inte att beskriva - men samtidigt är jag väldigt rädd att sövas ner, smärtan och allt det där.
 
Måndagen den 4.e Mars kl 12 ska jag va på kliniken sen får jag sova över där och så får min mamma komma mellan 12-15 dagen efter och hämta mig då dom inte släpper mig om det inte är någon nära som kommer att hämta upp mig.
Dom tillåter inte att man åker taxi, buss eller tåg hem - är så glad att min mamma ställer upp så mycket som hon gör! ♥
 
Man kan inte ha en bättre mamma! :)
 
 
Operationen kommer ta mellan 2-4 timmar och det skrämmer mig lite granna att bli nersövd, det är en del tankar som snurrar i huvudet - tänk om man inte skulle vakna upp igen?!?!
 
 
Ähh jag kommer nog bli sjukt nöjd efteråt - bara att smärtan kommer va hemsk, svullnaden kommer ta tid innan den lägger sig m.m
 
Ska ta både före och efter bilder på mig själv denna gången för att verkligen se skillnaden men nog inga bilder som kommer läggas ut på bloggen eller så!
 
Det som känns väldigt jobbigt är att jag inte kommer få lyfta, så det kommer nog bli ganska tungt här hemma med barnen... men kommer nog ändå bli bra, huvudsaken jag kommer få vila den första tiden!
 
Är så glad att min mamma finns & för att mannen min ställer upp så mycket som han gör!
Han kommer ta ut semester då jag åker in på operation och hur länge han kommer va hemma vet jag inte men iaf. 1 vecka till att börja med...
 
Ni är GULD värda! ♥
 
Nä - dags för käk!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0