Namnlappar & namnnappar

 
Då Linus ska in på förskolan den 8.e Januari 2013 så känner jag att jag behövde fixa både namnlappar att sätta på kläderna och nappar som han kan ha på dagis med sitt namn på.
Även nya namnlappar är efterskickade till Liam då hans snart är slut.
 
Känner mig lite ute i sista minuten med detta men jag lär nog hinna få det innan han ska skolas in - hoppas jag iaf.
 
Linus är ju en liten herre som slarvar bort alla sina nappar titt som tätt - eller gömmer dom rättare sagt så man får leta som en tok efter dom och ibland hittar man inte dom såklart!
Förr så tog ju alltid Liam napparna och gick och kastade dom i soporna när vi inte såg på - han tycker väl lillbrorsan också ska va utan napp! :)
 
Nä men det känns riktigt bra att ha fått detta gjort - vart hela 12 nappar blandat med Linus namn på och även lite andra texter från namnnappen - lite kul att dom gjort om sidan sen jag skickade efter nappar till Liam, för då kunde man bara välja en text som skulle va på alla nappar och även så kunde man inte välja något märke som hjärta, stjärna eller så.
Men nu kan man göra en massa saker och slipper ha samma text på alla nappar!
 
Tycker det är ett riktigt bra pris dom har också om man gämför med många andra butiker sen en hel del nappar att välja på! Perfekt!
 
Men jag stod i valet och kvalet om vi skulle köpa napparna då jag funderat på att försöka få Linus nappfri men det lär inte va det lättaste då han är rena napptokiga killen! :)
 
Liam var iofs. också napptokig men han va jättelätt att få och sluta med nappen, han slutade med napp 2012-04-21 samma dag som vi var på 3 års kontrollen hos tandis.
Då bestämde vi oss för att den skulle väck och samma dag/natt så somnade han utan napp hur bra som helst sen tjatade han inte sådär jättemycket om napp nå mer så det gick galant! :)
 
Samma natt han slutade med nappen så vart han även blöjfri så det vart 2 flugor i samma smäll och det har gått galant och han är så duktig! ♥
 
Nogbabblat - nu ska jag ta och krypa ner i sängen och glo på dumburken lite! Godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0