Godmorgon Fredag!

 
Härligt att vakna upp pigg för en gångs skull, även om det inte blitt mycket sova inatt.
Gårdagan vart inte som jag hade tänkt mig precis, var ner på stan en sväng på morgonen för att handla lite granna men så vart det en sväng till på stan med Anki och handla lite mer! :)
 
Det var ju meningen att jag skulle börja packa när jag kom hem igen men det vart lixom inte av utan det vart en liten förtidig jul för barnen då vi åker iväg idag - barnen fick julklappar av Anki, Stefan & Karin och även av oss.
Det dom fått av oss vart en varsin onepiece, förvaringshylla & en förvaringslåda som även är som en "soffa"dom kan sitta på!
Av grannarna fick dom Liam: Magnetbokstäver/siffror, ljuslykta & pysselbok. Linus: Traktorbok, Docka som pratar m.m & ljuslykta.
 
Barnen vart riktigt nöjda! :)
 
Men nu blir det inga mer klappar förns julafton då tomten kommer - sen blir det en "sen" jul tillsammans med mamma/mormor också! :)
 
Hjärtat mitt vart nöjd över det han fick av mig - Far cry 3 & Halo 4 till x-box 360 och jag är supernöjd över älsklingens klapp till mig - en ny dator... :)
Det var verkligen på tiden då min dator inte funkar som den ska så den kommer åka i soporna eller så kommer Liam få ha den och spela på eller vad han nu vill göra med den.
 
 
Ja - så våran gårdag vart inte alls som det var tänkt, det vart packa sent på kvällen och det är inte helt klart ännu så jag ska ta och fortsätta så vi inte glömmer någonting viktigt! :)
 
Sen far vi upp till Sthlm och njuter en massa - Liam längtar till sina kusiner! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0