Det gör så ont

 
Smärtan i mitt hjärta går inte att beskriva, jag saknar dig så otroligt mycket pappa! ♥
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, jag försöker göra saker hela tiden - allt för att inte tänka så mycket men det är inte alltid så lätt.
Idag är verkligen en dag som jag bara vill lägga mig ner på golvet i fosterställning och bara gråta, vädret är verkligen skit, har regnat hela natten och hela dagen, det är först nu som det har avtagit och det är såklart inte det roligaste att va ute i detta pissväder även om vi behöver regn.
 
Det var planerat att vi skulle gå till stranden idag allt för jag inte ska ha så mycket tankar utan hitta på saker hela tiden, men det vart ju inte av pga. regnet.
Imorgon ska jag åka ner till mamma över dagen då vi ska på bouppteckning men samtidigt vill jag inte men ändå vill jag ner bara för att få va tillsammans med mamma en stund, åka förbi din grav & bara få gråta en skvätt! ♥
 
Du ska bara veta hur saknad & älskad du är, jag önskar det hade funnits en trapp upp tilll dig - bara få hälsa på dig en kort stund och berätta hur mycket jag verkligen älskar dig! ♥
 
Finaste pappa - jag kommer aldrig att glömma dig, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0