Torsdag

 
Det har vart en riktigt bra dag - barnen har vart på förskolan och haft det bra & jag har fått en hel del gjort här hemma!
 
Idag kom även DHL med en leverans på en soffdel som byttes ut då det var nå fabriksfel på den delen vi fick från början så nu är soffan helt komplett igen!
 
Sen har det plockats i barnens rum, tvättat, fixat ihop soffan, diskats, lagat mat och plockat igen!
 
När barnen hade hämtats hem från förskolan så tog Liam & jag en promenad med Diezel i skogen - sen var det dags för pappsen här hemma att åka iväg till jobbet...
Skönt att det är sista dagen idag sen tar vi helg! ♥
 
Jag och barnen tog och åt en tidig middag idag då båda barnen va lite halvsega efter att vart på förskolan men efter maten vart dom lite piggare så vi klädde på oss och tog med oss Diezel ut på baksidan där han fick springa av sig lite granna och barnen lekte i den stora snöhögen som dom gjort där, åkte pulka osv. :)
Även jag åkte lite granna.
 
 
Nu sitter man här och hinkar lite kaffe efter att ha plockat undan det sista här hemma och diskat upp disken...
 
Barnen somnade väldigt tidigt idag - vid 18.30 va det tyst inne i rummet och dom sov sött! :)
 
Imorgon är det dags för Linus att gå sista dagen på förskolan innan hans  vanliga tider börjar, inskolningen har gått så himla bra... inga tårar eller skrik när man har lämnat honom utan han vill bara in och leka!
När man väl ska hämta honom så vill han knappt gå hem! :)
 
Liam är ledig imorgon så när Linus är på förskolan så ska vi ut och busa i snön, åka pulka och bara ha det bra - Liam & mamma tid! ♥
 
Ska ta och kika runt på lite vardagsrumsbord - vill så gärna ha ett runt och har en hel del bord att välja mellan! :)
Då vi har en soffa med divandel på båda sidorna så får det inte heller va så stort - men har som sagt hittat en massa som skulle passa in!
 
Hoppas ni haft en bra Torsdag! ♥
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0