Go kväll!

 
Det har vart en bra med riktigt stressig Söndag - mycket bollar i luften och hjärtat jobbar långdag idag...
Fast jag får skylla mig själv! :)
 
Började efter frukosten att knåpa ihop lite olika maträtter som ska frysas in så det bara är att plocka fram, det vart både en hel hög med kålpudding och massa lasagne, gjorde även dagens middag samtidigt som stått och dragit åt sig lite - det vart finsk köttfärssoppa med potatis och grönsaker i, så GOTT...
Det väckte verkligen barnminnena till liv! :)
 
Efter hjärtat åkt så stod jag fortfarande och höll på med all mat, men barnen sov och hade det bra och vaknade lagom tills lasagnen skulle in i ugnen! :)
Så jag han ju göra en hel del i min ensamhet.
 
Efter att all mat va klart så va det dags att klä på oss och gå ut i skogen med Diezel, barnen hade superskoj med att klättra i alla snöhögar, stenar och springa runt och ha sig, Diezel var mer intresserad av att busa med barnen än att göra det han skulle men det gjorde han till slut iaf! :)
 
Sen har vi inte gjort så mycket mer än att bara myst, tagit oss ett härligt kvällsbad och nu ligger Linus i sängen och sover & Liam sitter och kollar på Dora.
Men snart dags för han att sova också - upp och iväg till förskolan imorgon.
 
Imorgon blir det en dag för mig att plocka och dona här hemma igen då jag inte kommer va hemma på Tisdag - åker på morgonen och kommer hem frammåt kvällen och så kommer troligen mattläggarna hit på Onsdag och börjar med köket så vi måste rensa bort en hel del...
 
Men som sagt har god tid på mig imorgon när barnen inte är hemma. :)
 
Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och gå och lägga mig & kolla film!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0