En sån bra dag...

 
Idag har det vart en dag som jag har känt mig så grymt lycklig & så sjukt STOLT över mig själv.
Ett helt NYTT liv har börjat för mig och jag kan inge annat än att gå med ett leénde på läpparna! :)
Önskar att nästan varje dag skulle va såhär bra, men det kommer ju perioder då jag nästan har nått botten men dom ska det va slut på nu... så enkelt är det!
 
EN RIKTIGT HAPPY MAMMA IDAG! ♥
SÅN JÄVLA UNDERBAR KÄNSLA INOM MIG!!!
2013 KOMMER VERKLIGEN BLI ETT UNDERBART ÅR!!!
 
 
 
Nu är det bara strandkliniken som ska höra av sig så jag får komma dit och få ett JA eller NEJ till buk operation...
Jag hoppas ju självklart att även dom tycker som Nyköpings sjukhus att jag är GODKÄND!!!
 
Lite skrajj är jag allt för att åka upp och få ett svar av dom - sen jag var till sjukan i Nyköping för att få ett svar av dom så har jag gått ner lite mer i vikt - visst det är bra att jag har gått ner mer men tycker dom att jag inte har "stannat" i vikt så kan dom neka mig operation just nu!
 
Men lika glad för det är jag när vågen visar minus, nästan 2 kg på 1 vecka - dock så går ju vikten upp och ner hela tiden så jag pendlar ju som en jäkla jojjo fram och tillbaks men det är ju inga STORA kilon jag pendlar emellan utan det ligger på 1-2 kg upp och 1-4 kg ner! :)
 
 
Men som sagt, denna dagen ska jag ta vara på... en dag som jag verkligen mått TOPPEN och vart glad & kännt mig allmänt lycklig och blickar frammåt i livet tillsammans med min underbara man och våra 2 härliga barn! ♥
 
Sen att lägenheten är på rullning, vi har fått in golv i köket vilket är hur underbart som helst - nu kan man verkligen leva som en NORMAL familj igen och alla i detta hemmet mår mycket bättre!
Kommer nog bli superbra när tapeterna är uppe, målningen på väggar & tak och socklarna, lister m.m är på plats...
Det är bara det vi väntar på tills HELA köket & garderoben är klara! :)
Hoppas att dom snart ska ta och höra av sig så det blir klart någon gång så vi kan få ut våran skänt med överskåp i köket också då vi väntar med det tills tapeterna & målningen är klart istället för att få bära bort allt igen!
 
UNDERBART! ♥
 
Sen är det bara lite annat smått & gott som ska handlas hem från IKEA - längtar tills hela köket är klart!!!
 
 
Och imorgon är det dags för trollen att gå tillbaks till förskolan efter att ha vart hemma 1 vecka pga. sjukdom, sen kommer även älskade mamma/mormor hit på besök! ♥
Ska hjälpa henne med lite saker och så blir det självklart gofika med äppel sockerkaka som jag och barnen bakade idag och till det blir det vaniljvisp!
Ibland får man gotta till det även på vardagar! :)
 
Tänkte först göra hemgjorda semlor då jag har massa bakta semlebullar i frysen - men känner inte alls för semlor just nu! :)
 
Håller på med 2.a maskinen tvätt nu, och jag har fått så himla mycket gjort idag.
 
Även om mannen min började jobba 1 timme tidigare idag så har klockan tickat på i rasande fart - bara det är hur skönt som helst!
 
Snart är det helg för oss igen! ♥
 
På Torsdag är det dags för mig & Diezel att åka iväg till vetrinären så han får sin 2.a vaccination, hur det nu ska gå! ^^

Diezel är så sjukt rädd för bilar & andra fordon som kommer åkandes, gör allt för att han ska vänja sig med trafiken så man kan gå bland bilar utan att han ska bli rädd och vilja dra åt ett annat håll men det är som sagt INTE så lätt.
Och nu när vi ska till vetrinären sås ka vi åka buss - det ska bli riktigt spännande och se hur det ska gå...
Men lika bra att han får vänja sig NU då vi lär åka både buss & tåg en hel del med honom! :)
Inte kul om han ska gå och va livrädd för bilar och alla andra fordon.
 
Det som gjort så han har blivit rädd för detta är en traktor som kom i full fart i vårt område och plogade - den skrämde honom nå kopiöst, ingen som helst hänsyn till att Thomas & hunden gick här. IDIOT!!!
Men som sagt det FINNS TYVÄRR FOLK TILL ALLT!!!
 
Hoppas det ska släppa med tiden...
 
 
Nä - nu ska jag ta och hänga den 2.a maskinen med tvätt sen blir det att natta Liam som fortfarande är vaken och kollar på Scooby Doh, han vill inte sova inte... :)
 
Hoppas ni haft en riktigt bra dag!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0