Börjar bli lite nervös...

 
Idag damp det ner ett brev till mig på posten - då det var Thomas som tog in den så sa han att det inte var någonting till mig utan bara till honom.
Sen kommer det - den 22.a Januari ska du va på kirurgkliniken i Nyköping kl 11.
 
VA SA DU?!?!?
 
- Ja du ska in till kirurgkliniken på läkarbesök...
 
Trodde allvarligt att jag skulle tappa hakan - fan vad snabbt det har gått, det var inte länge sen jag var ner till vårdcentralen för att få en remiss till nyköping sen när vi kom hem från julfirandet så hade de trillat ner ett brev att inom 3 månader så kommer jag bli kallad.
 
Och helt plötsligt nu 2 veckor senare så har jag fått detta brevet med en tid - det känns så overkligt men samtidigt är jag väldigt rädd!
 
Även om detta har vart min dröm så är jag sjukt rädd för att sövas ner ytterligare en gång då jag inte var den bästa att ha med efter min första nedsövning och jag mådde själv inte sådär jättebra.
 
TÄNK OM DOM SÄGER JA TILL OP!!!
 
Då vet jag inte riktigt vart jag tar vägen - kommer bli lycklig samtidigt som jag kommer gå och ha en stor klump i magen hela tiden.
 
Denna operation är då inte smärtfri och dom börjar bakifrån och fram - läst en hel del om detta och även fått höra av läkare/dietist hur detta går till väga och det gör mig ju inte lugnare precis! :)
 
Men som sagt en DRÖM som kanske går i uppfyllelse! ♥
 
 
Jag kan ju lika gärna få ett NEJ - dom kanske inte alls tycker att jag är värd en operation!
 
Så ett ja eller nej kommer jag att få - och självklart hoppas jag på ett ja hur livrädd jag än kommer att va!
 
 
Många tror dock att jag kommer få ett JA då jag mår som jag gör, har så pass mycket skinn som jag har, gått ner över halva mig i vikt, genomgått 2 graviditeter och även kunna gå ner i vikt efter båda 2.
 
Hade jag bott kvar i Stockholmhade jag blivit beviljad att genomgå denna operation - men vi får se vad Nyköping kommer säga!
 
Men det återstår som sagt att se den 22.a Januari!
 
Jag är inte inställt på någonting - är jag inställd på att jag får ett JA så kommer jag bara bli så besviken om jag får ett nej...
Besviken blir man väl ändå om man inte skulle få ett ja men tror jag skulle bli mycket mer besviken om jag var inställd på ett ja!
Men ingen idé att älta detta utan man får helt enkelt se vad läkaren kommer säga - är hennes val!
 
 
Ska även träffa min syster den dagen då hon ska följa med mig till sjukan och hålla mig sällskap genom samtal, mätningar, då dom klämmer och känner m.m
Så bli upp tidigt den dagen och ta tåget till Nyköping, möta upp syster, ta en fika eller nått för att sen bege oss mot sjukan.
Sen ska hon troligen följa med mig hem och stanna några dagar - men det får vi se om det blir någonting av, allt kan ju hända.
Skulle iaf. va mycket trevligt - både hon & jag vill ju umgås! ♥
Barnen saknar henne & Liam pratar väldigt mycket om moster Madde! :)
 
Älsklingen kommer ta ut en semesterdag då vi inte vet hur lång tid detta kommer ta och hur tågen kommer gå eller hur vädret kommer att va så han blir hemma med barnen & lilla Diezel.
 
Tack för att du finns & ställer upp så mycket älskling! ♥
 
Även ett stort TACK till min mamma som fixade så jag tog tag i detta och gav mig numret direkt till Nyköping så jag fick komma ner till våran vårdcentral för en remiss! ♥
Och tack för att du är så förstående och verkligen vet hur jag mår i vissa perioder och för allt du gjort och för alla gånger du ställt/ställer upp! ♥
Finns ingen bättre mamma än du - du är bäst! ♥
Du betyder så mycket för mig mamma!
 
Det var lite tankar & ord om den 22.a Januari 2013 som jag kommer få mitt JA eller NEJ!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0