Måndag - Ny vecka!

 
Då var vi inne på en ny vecka - vilket känns väldigt skönt!
Söndagar är ju bara så grymt tråkiga och när väl Måndagen kommer så känns allt så mycket roligare! :)
 
Denna veckan kommer väl gå i raketfart då det är en hel del som ska hinnas med - bara en massa positiva saker!
 
Imorgon bitti ska jag ner till gymmet med en tjej som troligen kommer ta över mit gymkort - bara det känns väldigt skönt då jag inte alls har den lusten till gymmet längre sen sitta och punga ut nästan 500:- i månaden och inte träna över huvud taget!
Sist jag var ner på gymmet va nån gång innan bröllopet, tror till och med att sista gången va när jag tränade med min PT!

Känner hellre för att gå ut och gå promenader om dagarna istället, sen har jag både zumba och andra tränings grejjer till både dvd & x-boxen här hemma + träningsmaskiner m.m
Så känner jag för att träna så kan jag lika gärna göra det här hemma och GRATIS! ^^
Nä så det känns väldigt bra att tagit tag i att överlåta kortet till någon annan, har ju som sagt velat ett bra tag hit och dit.
 
Hon bor också bara ca 50 m från mig så vi ska ta sällis ner till gymmet imorgon - en trevlig prick! :)
 
 
Sen kommer det roliga på dagen imorgon - BARNENS NYA SÄNG KOMMER! Wiiiihoooo - så nu får dom äntligen flytta in i rummet och på Onsdag ska vi borra upp allt i rummet när Liam är på dagis!
 
Sen blir det ganska så lugnt resten av veckan - det ska iofs. bakas och sånt inför Lördag då mamman i huset fyller år, inte för jag firar nå speciellt men alltid kul att kunna bjuda på någon bulle, kaka och lite tårta! :)
Kan ju va snällt om det kommer folk!
 
Det vart ju en KATASTROF morgoon här hemma idag - stressa upp som en tok på morgenen, gav Liam frulle, klädde på oss och skulle dra iväg till dagis då jag kom på FAAAAN - det är ju planeringsdag idag, jag som alltid har koll på dessa dagar då dagis är stängt!!!
Måste ha fått en hjärnsläpp eller nå - haha
 
Men vi har ägnat dagen till att Liam & jag åkte ner på stan, hämtade gardiner jag köpte av en tjej, toknöjd!
Sen var vi in och handlade lite granna och när vi kom hem vart det SEN lunch följt av en massa utebus!
 
Liam slocknade ganska skapligt och Linus somnade för typ 15 minuter sen - han har börjat velat va uppe lite längre på kvällarna nu, förut va han först i säng och sov som en gris! :)
 
Nu när ändå båda barnen sover så ska jag ta och gå ner till förrådet och plcoka i byrån och göra det sista som är kvar där nere så det slipper se ut som hej kom och hjälp mig sen jag rev ut allt idag! :)
 
Sen blir det sängen och nån serie för min del!
 
Najti najt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0