Whoop Whoop!


Kväller på er denna regniga och tråkiga kväll!
Ja här hemma regnar det och kom även en stor åsk smäll förut men det var också den ända smällen! :)

Alldeles nyss ställde jag mig på vågen - GLAD är bara förnamnet, så skönt att se att den visar MINUS! :)
Bara hoppas att den fortsätter med det nu, har 4-5 kg kvar till mitt SISTA MÅL, men visst går jag ner 5 kg till efter målet så är ju det bara positivt men sen MÅSTE det va stopp!
Vikten har ju gått upp & ner hela tiden ett tag nu men nu hoppas jag att den ska gå neråt igen! :)

Men jag känner mig ju ÄNDÅ grymt stor fast jag nu har gått ner över halva mig - är till och med mer än halva mig! :)

Innan min operation låg jag på 160 kg och idag väger jag 74,9 kg så det är en grym skillnad bara att jag ändå ser mig stor som en BLÅVAL!
Men jag kämpar på och hoppas jag en dag ska nå mitt sista mål - då blir jag glad!

Sen hoppas jag också att få igenom en operation så dom tar bort allt det överflödiga skinnet på buken, det jag mår så sjukt dåligt av!
Men där ska jag ligga i så jag får igenom det!
Jag ahr fått mina 2 underbara barn som jag velat ha men inte kunde få innan så jag är STOLT och väldigt nöjd över dom så ett 3.e barn är ingenting som vi planerar precis!
Men visst skulle det hända så händer det men inget som är planerat som sagt!


Idag vart jag & barnen bjuda på middag hemma hos Naomi & barnen - vart fläskfilé, potatisgratäng, beasås & vitlöksbröd! Smarrigt värre! :)

Lillfisen här hemma tvärslocknade vid 18 tiden då vi kom hem och storfisen sitter i soffan och kollar på Scooby Dooh men även han ska snart i säng då det vankas dagis imorgon!

Älsklingen min jobbar 16-03 idag - boooring men samtidigt är jag så NÖJD med hans nya tider då han får så mycket mer tid att umgås med barnen på dagarna, vi hinner äta middag tillsammans på vardagarna innan han åker iväg!
Det känns väldigt skönt & viktigt! ♥

Vi håller även på och gör om vårt hem lite granna, målat köket och köpt nya saker på IKEA så nu väntar jag bara på att väggtexterna som jag vunnit på tradera ska komma hem så det kan bli klart någon gång! :)
Sen ska det upp en hel del bilder på ena väggen i köket - även bilder från vårt bröllop så den väggen kommer jag vänta med att fixa tills bröllopet och korten är framkallade!
Så hoppas jag på någon bra bild på hela familjen & ett på bara mig & thomas! :)

Det är helt sjukt - nu är det bara 6 dagar kvar tills Linus blir 1 år, 2 veckor & 6 dagar kvar till Liam blir 3 år & 1 månad kvar till Thomas & jag gifter oss! ♥
Denna månaden är det mycket som ska göras och jag har en känsla att denna månaden kommer gå i rasande fart men hoppas den ska gå lite sakta ändå!
Så mycket som ska hinnas med! :)

Ska bli kul att gå och plcoka & bygga ihop en brudbukett nu den 20.e! :)
Hoppas det ska bli bra!
Sen frissan 3 gånger, och när jag väl ska till frissan för massa prover osv. då kommer nog nervositeten att komma - då är det nära! ;)

Men jag LÄNGTAR! ♥

Nu ska jag ta och natta Liam, vänta på att tvätten ska bli klar för att hängas sen blir det sängen för min del också!

Godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0