Playdate ♥

 
Ikväll kom Lina, Magnus, Wille & Emelie förbi på en kaffe och dom hade med sig nybakat fikabröd *mums*.
Var riktigt trevligt och barnen busade på för fullt, Liam & Emelie har alltid haft så kul tillsammans! ♥
Måste verkligen ses oftare än vad vi har gjort den senaste tiden, Emelie har tjatat om Liam och Liam har tjatat en massa om Emelie så det är verkligen på tiden att vi ses oftare!
Men det är ju alltid någonting som ska komma ivägen hela tiden...
 
Nu har vi iaf bestämt att jag, Lina, Liam & Emelie ska dra in till Leo´s lekland någon dag - ska bli riktigt trevligt och både Liam & Emelie älskar att va där, full rulle i 120 hela tiden! :)
 
 
Några underbara med "kassa" bilder på Liam & Emelie nu ikväll! ♥
 
Efter att främmandet hade åkt hem så satte hjärtat & jag igång och omublera om i barnens rum vilket vart hur bra som helst! :)
Nu fattas det bara att spjälsängen ska ut därifrån också - Linus vägrar ju sova i vanlig säng, det gick bra ett tag men sen ville han bara tillbaks till sin lilla säng så det var bara att sätta ihop spjälsängen igen annars vägrade han sova.
När väl hans säng var uppe igen så somnade han tvärt och sover hur bra som helst!
 
Är väl tryggheten - så den får va kvar tills han känner att han själv vill sova i en vanlig säng, vill inte stressa på och tvinga han till någonting som han inte vill.
Liam däremot började sova i en vanlig säng väldigt tidigt - men barn är ju som sagt olika! :)
 
Barnen här hemma är fortfarande vakna - speedade från kvällens lek men Linus ligger i sin säng och lyssnar på musik och Liam sitter inne med pappsen i vårt rum och spelar lite på surfplattan medans pappsen spelar lite xbox 360.
Själv sitter jag i vardagsrummet och bloggar lite + kollar runt lite på nätet.
 
Har även förberett morgondagens mat nu ikväll så imorgon behöver man inte stå och dona en massa i köket förutom att göra ordning vitlökssåsen och vitlöksbrödet!
Ska bli skönt att plocka fram och sätta sig och äta! :)
 
Inte för det blir nå speciellt imorgon utan vi kör på som en helt vanlig dag - är ju varken för jul eller nyår men julen firar vi pga barnen - tycker julen är barnens dag! ♥
 
Ska ta och fortsätta glo runt lite, känner mig lite halvseg så blir att natta Liam (då Linus nu somnat) sen blir det sängen och någon film för mig & hjärtat!
 
Godnatt! ♥
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0