TUL V.37 (36+3)


Var in på mitt 2.a TUL (tillväxtultraljud) idag och sist jag var inne så låg bebis på -16,6% och idag låg jag på -21,8% så den har trappat av en del men allt annat såg helt kanon ut!
Men blev inkallad på en kontroll till redan nästa vecka (25/5) då blir det att kolla med 3D maskinen, först ska vi till MVC kl. 9 på morgonen för att sedan va inne på Eskilstuna Sjukhus kl. 11.30 och har då lillen i magen gått mer - så blir det igångsättning för att sedan ligga och få i sig näring!
Den får tydligen inte i sig näringen som jag får i mig!

Då jag är opererad så tar ju bebisen all näring men tydligen får den inte i sig den näringen som den behöver så vi får väl se vad dom säger nu när vi ska in nästa vecka igen!
På ett sätt hoppas jag på igångsättning!

När vi var inne idag såg hon direkt att det var en liten bebis, huvudet var inte alls stort och den beräknade vikten låg på 2250g nu sen kan det ju diffa lite men jag har för mig att Liam låg på nå liknande och när han föddes vägde han 2890g!

Hon som gjorde TUL på mig hade vi även när jag vänta Liam och var hur underbar och duktig som helst, berättade allt och kollade verkligen upp allt, navelsträngen, blodflödet och allt!
Däremot gillar hon inte 3D bilderna när jag väntade Liam då hon kollade på dom vi fick (tycker dom ser äckliga ut) så vi får se vem som kör TUL på mig nästa gång! :)

Men vi får som sagt se hur det blir när vi åker in nästa vecka...
Huvudsaken bebis kommer ut och mår bra och får i sig den näringen som den behöver!

Vi kollade också efter könet idag men h*n vill inte riktigt visa det men troligen så är det en liten pojk som gömmer sig där inne, hon tyckte att det såg ut som det iaf och det tyckte dom på det 1.a UL jag var in på också i v. 18! :)
Bebis ligger lite konstigt i magen också, huvudet neråt och är fixerat sen ligger den lixom på knä i magen med benen åt varsit håll ut mot revbenen! :)
Hon tyckte dock det såg väldigt roligt ut! :)

Aja, det är inte så mycket mer att skriva om... bara vänta coh se vad som händer nästa vecka!
Hoppas dock att den ska ha vuxit på sig lite och att jag ska komma igång själv utan igångsättning!
Jag behövde absolut inte oroa mig för kejsarsnitt utan ville jag bli igångsatt så var det de dom körde på! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0