Trött så trött, så trött...


Jag är totalt slut idag, vet inte vad det är men skulle bra gärna vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och bara SOVA!
Men det är väl så det ska vara, slutet på graviditeten med endast 10 dagar kvar tills jag har Bf...
Egentligen hade jag Bf redan den 5.e Juni enligt testen och de man tog men var flyttad 5 dagar när vi var in på det 1.a UL! :)
Man kan ju alltid hoppas att lilla bebis vill komma ut innan, men har en känsla att jag kommer gå över tiden även denna gången!


Jahopp... ingen överläkare som ringt idag så blir att ringa till min BM imorgon bitti som vi kom överens om så ska hon ta tag i henne så får vi väl se vad som händer!
Fick ju en ny tid till vår BM den 7.e Juni sen om vi hinner dit innan bebis kommit det återstår som sagt att se!

Men nu vill jag bara och önskar att allt kunde va över... börjar bli väldigt jobbigt... eller inte jobbigt på de sättet, det är ju inte så värst tungt och jag orkar ju göra en massa saker osv.
Fast jag känner att jag vill börja mitt nya liv nu och det ska bli så skönt när bebis är ute och få vara en hel familj på 4 stycken som älskar varandra över allt annat!
Sen när det gått ett tag så ska även jag börjat träna styrketräning & motion igen, ska bli så grymt skönt att komma igång igen och få vara sig själv! :)
Jag hade ju hoppats att kunna träna även när jag vart gravid men så vart ju inte fallet så får ta igen det nu! :)

Får bli lite småträning nu i sommar men kommer ägna den mesta tiden åt min älskade T och våra barn!
Hitta på massa roligheter, shoppa, umgås med nära & kära och bara ha det allmänt bra tillsammans!

Så träningen kommer komma i 2.a hand men kommer bli mycket träning när sommaren börjar närma sitt slut och lillen blivit lite större! :)


Håller just nu på och förbereder dagens middag, har kycklingen i ugnen och väntar på att den ska bli klar så jag kan sätta på ris och göra iordning currysås och även fixa iordning färsk ananas som jag tänkte ha till! :)
Färsk kyckling tar ju sån tid att göra iordning, men den som väntar på nå gott väntar aldrig förlänge... är väl 30-40 min kvar som den ska va inne! :)

Ananas som är såååå gott, och tydligen får jag inte ha den ifred då Liam också älskade ananas! :)

Ska ta och gå in och mysa med min lilla vilde som sitter och tittar på Tjorven & Mysak, innan det är dax att göra det sista med middagen! :)

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0