Lite mer om idag...


Var ju som sagt på ytterligare ett TUL idag och det såg som sagt kanonbra ut, bebis hade växt till sig lite granna och gått från -21,8% till -18,7% och det känns både tryggt & bra samtidigt som h*n är väldigt liten!
Den beräknade vikten låg på 2551g och det är ju som sagt inte så värst lång tid kvar tills lillen är beräknad att komma (Bf 9/6-2011), endast 15 dagar kvar och nu kan den ju komma precis vilken dag som helst! :)

När jag väntade Liam så låg dom ungefär på samma uppskattade vikt och det var 2 veckor innan han föddes som jag var på det sista UL med honom i magen.
Men han växte till sig lite och vägde 2890 g när han kom ut! :)

Överläkaren som skulle prata och fixa en massa + gå igenom bebis var tyvärr inte där idag (tråkigt nog) så det vart en annan tjej som kollade med det vanliga UL men det gjorde inte så mycket ändå!
Hon skulle iaf be överläkaren ringa mig så fort som möjligt ang. igångsättning, dagens UL m.m!
Men som det ser ut idag så blir det inte akut med igångsättning eftersom bebis blivit lite större, och det var ju prat sist att jag skulle sättas igång om bebis hade gått mer i - eller låg kvar på samma -.

Allt såg iaf. kanon ut på UL, fostervatten, navelsträng, hjärta... ja precis allt! :)
Däremot vill h*n inte visa vad det är för kön utan h*n vill hålla det hemligt tills h*n vill komma ut i världen! ♥
Idag knep h*n med rumpan och hon som gjorde UL försökte göra allt så den skulle flytta på sig eller sära på benen men icke sa nicke...
Blir en stor överrasking när dagen väl kommer och vi längtar nå fruktansvärt efter just den dagen! ♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0