Liam´s & min Söndag!


Älsk började ju som sagt kl. 13 igår istället för 15 som han annars gör, men jag fick dagen att gå väldigt fort ändå som tur var! :)

Jag försökte vila tillsammans med Liam igår men klev upp ganska så snart igen då jag verkligen inte kan sova varken på mornarna eller på dagen längre... tror det är någon omedveten oro eller nå sånt som spökar!
Men iaf. Liam sussade så gott så jag var tvungen att gå in och väcka honom till slut, annars skulel han nog ha sovit bort hela Söndagen! :)

När jag till slut fått upp honom så fick han lite frukt sen klädde vi på oss och tog oss en liten cykeltur ner till fåren!
Det var meningen att vi skulle ta en lång cykeltur men jag har ju så fruktansvärt ont i ljumskarna så det vart bara att vi drog ner till fåren och mös!

Efter vi vart nere hos fåren så stannade vi ute ett bra tag då Liam ville åka runt på sin motorcykel sen vart det massa bus i sandlådan! :)
Liam tyckte det var så kul att hälla sand på mina ben/fötter och resten av kroppen så jag såg ut som rena sandslottet när han var klar! :)
Men vi hade det kul och Liam var road!
Det var första gången han satt och verkligen njöt av att leka i sandlådan så pass länge, annars vill han gärna springa runt!
Så det var väldigt skönt att bara sitta där med denna smärtan...

Liam fick även leka men en schäferhund som bor här mitt emot oss (Kira), även det var första gången som han fick hälsa på henne då hon vart lite vild & busig och ägarna inte riktigt litat på att hon ska hälsa på små barn!
Men det var nyttigt för Kira att busa med Liam och Liam är ju så himla förtjust i hundar och det gick kanonbra!
Vi satt och pratade i gräset ett bra tag och det var riktigt trevligt! (Han & hans tjej är ju i min ålder)
Liam tyckte att Kira skulle få lite mat så han satt där och matade henne med gräs! HaHa
Sötnosen min! ♥

Som tur är har jag Anki & Stefan som verkligen ställer upp och hjälper till, tror man inte kan få bättre grannar! ♥
Är så glad att ni finns och Liam älskar verkligen er! :)

Efter att vi vart ute så var det dax att fixa iordning middag som vart makaronilåda, snabbt, gott och enkelt men det vart lite sent att äta... vi åt inte förns strax efter 18 annars brukar vi ju käka middag mellan 16-17 tiden!

Efter middagen vart det ett härlig bad för att sedan sitta i soffan och bara mysa, Liam låg med huvudet på min mage och fick sig några riktiga buffar av lilla pyret! ♥
Sen la vi oss som sagt vid 20 och slocknade båda 2 på en gång!

Idag är foglossningen fruktansvärd... kan knappt gå och det knäpper i ljumskarna och är en jävla smärta!!!

Men som sagt Liam måste roas så vi ska gå ut och busa i sandlådan ett tag, som tur är älsk hemma och börjar inte jobba förns kl. 15 idag! (Hoppas jag... om nu inte Mika hör av sig!)

Nåja, ska lägga upp lite bilder nu...

 

 
 
 

Ska fåren få knäckebröd så vill jag också ha! :)
 






Kommentarer
Beatrice, mamma till Devin & liten i magen.

Vad mysigt! Och vilken tuff motorcykel! :) Något liknande vill Tommy köpa till Devin, men själv tycker jag att han är för liten för det. Det ser ju farligt ut ;) haha! :P Jag vet, jag är en riktig hönsmamma ;P

2011-05-09 @ 10:17:06
URL: http://beabus87.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0