Kväller!


Sitter och väntar på att älsk ska komma hem, han är väl hemma strax efter 22 eftersom han börja sina nya arbetstider på Söndagar nu! (13-22 istället för 15-00)
Känns väldigt skönt att han kommer hem 2 timmar tidigare på Söndagar iaf. :)

Idag har vi vart inne hela dagen då det har regnat en massa och Liam´s regnkläder är på dagis, gick över till Anki & Stefan ett tag på dagen och vart bjudna på rabarberpaj som hon precis hade bakat... och det var smaskigt värre!
Däremot så åt Liam inte nå speciellt, han som alltid brukar va så glad och äta bra men nu på senare tiden har det inte vart så mycket som har slinkit ner!
Är glad att han iaf. åt lite Korvstroganoff & ris till middagen! :)


Imorgon är det dagis som gäller för vilden och själv ska älsk & jag åka in på TUL (tillväxtultraljud) så det är Anki som hämtar honom på dagis, ska bli kul att se hur det går! :)
Liam blir nog paff att det inte är mamma som hämtar honom utan faoriten Anki som kommer! ;)


Usch, jag är så nervös inför TUL imorgon, hoppas verkligen att lilla pyret har vuxit till sig lite granna för nu är det verkligen inte lång tid kvar tills vi har våran solstråle hos oss!
Men det ska nog gå bra, är grymt glad att det är självaste överläkaren som kommer kontrollera mig så lite lugnande är det! :)
Kanske även får reda på vad det är som gömmer sig i magen (om den nu vill visa)... fast för våran del spelar det avsolut INGEN ROLL om det är en pojke el. flicka... kommer bli lika älskad som Liam är! ♥

Ska ta och kolla vidare på BB Live... se vem som åker ut! ;)
Och bara vänta på att älsk ska komma hem!

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0