Måndag morgon...


Härligt med Måndag och en ny vecka!
Sista dagen på denna veckan som älsk jobbar sen är han hemma i 5 hela dagar, hur underbart som helst!

Så denna dagen hoppas jag ska gå fort, vädret är som sagt inte det bästa idag.. det skulle regna men tror inte det kommer någonting då det skulle va skitväder hela helgen men kom knappt nå regn då heller.
Så idag blir det nog att va ute och busa ett tag när älsk åkt och jobbat!

Känner inte för att göra så mycket annat idag då jag fortfarande inte känner mig helt kry och Liam fortfarande är förkyld och grejjer!

I veckan hoppas jag dock att både älsk, jag & Liam ska må bättre då vi ska åka in till Eskilstuna och strosa runt lite i affärer och förhoppningsvis träffa Maria & Donny! :)
Vet inte riktigt hur han jobbar, men en träff ska vi nog ta och få in, blir antingen på Onsdag eller Fredag vi åker in då Liam går på dagis Tisdag & Torsdag denna veckan sen är han hemma och ledig i 5 veckor!

Nästa vecka ska vi iaf. åka ner till mamma/mormor & pappa/morfar och va där i några dagar!
För nästa vecka jobbar bara älsk Söndag, Måndag & Tisdag sen pappaledig Onsdag & Torsdag för att sedan börjar hans semester i 3 veckor på Söndag! :)
Underbart med en massa familjemys så länge, så mycket skojjigheter vi ska hitta på!

Vi hade först tänkt att åka ner nu i veckan men vill inte ta ledigt från dagis då det är sista veckan sen ska vi till BVC på Torsdag med Linus då han blir 3 veckor! ♥

Ska bli skönt att komma iväg och umgås med min familj, kommer nog bli mycket mamma/mormor & pappa/morfar mys i sommar! :)
Vi ska även åka iväg på ZOO när älsk börjar sin semester sen lär det bli en hel del badande, mys och bus! ♥


Nä, som sagt idag blir det nog bara att va ute en stund för att sedan bara ta det lugnt, och det lär bli en tidig kväll ikväll då Liam ska upp till dagis imorgon och jag känner bara för att sova just nu så jag ska bli bättre!
Hoppas bara inte att Linus blir sämre än vad han redan är med sin förkylning, så jobbigt när dessa små blir dåliga!
Men lär nog bli mycket sånt eftersom Liam går på dagis och får med sig en massa baciller hem, på ett sätt är det ju bra genom att han stärker immunförsvaret men samtidigt jobbigt då han är så liten!

Nu ska vi fortsätta titta på Lotta på bråkmakargatan! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0