BVC - 4 veckor


Idag var det dags att gå till BVC på 4 veckors kontroll med Linus! :)
Allt såg kanon ut även denna gången och han går upp kanon i vikt, sen kolla hon även hur med han var när hon lekte med mobilen som hängde och även när hon pratade med honom och han var hur med som helst och log och var hur glad som helst! :)
Hon tyckte även han var en jättefin kille!

Det var ju inte våran ordinarie BVC sköterska som vi fick gå till idag utan hon idag är bara där och hjälper till nu under semestrarna och annars är hon barnläkare i vanliga fall! :)

Såhär ser Linus kurva ut just nu:

Födelsevikt: 2750g & 47,5cm
Vikt på läkarbesöket BB (17/6): 2655g
Vikt då vi fick åka hem från BB (18/6): 2735g
2011-06-20: 2845g
1 v. 6 dagar (29/6) - 2970g & 50,5cm
3 Veckor (7/7) - 3265g & 51cm
4 veckor (13/7) - 3510g & 51,5cm + huvudomfång 35


Sen idag valde jag också att inte komma varje vecka utan komma dit varannan vecka eftersom Linus går upp så bra i vikt så känns det så onödigt att gå och väga + mäta varje vecka!

Sen detta med amningen pratade vi om också och hon tyckte jag skulle fortsätta amma som jag gör för jag verkar ju ha bra med mjölk eftersom Linus går upp bra i vikt och bajsar som han gör!
Men så sa hon också att mjölken kommer ju sina vartefter eftersom jag inte helammar Linus då han inte blir mätt utan han får ersättning på dagarna och jag ammar morgon, kväll & natt!
Så jag inte skulle bli besviken om mjölken skulle försvinna tillslut, men jag är så glad att jag ammat honom såhär mycket och att han verkligen har velat ta bröstet!

Men som jag sa till henne också, det märks ju att han är mer för flaska nu då han tappat amningsgreppet lite men ändå tar bröstet och får i sig mjölk när han snuttar!

Så vi får se hur länge vi kör på amningen, men så länge han vill ta bröstet och jag ser att han får i sig bröstmjölk så kommer jag köra på! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0