Svar på kommentar!

Det är tur man kan kolla upp ip.nummer då jag haft en del så kallade "vänner" som vart inne på bloggen!!
Folk kanske inte tror att man kan kolla upp ip.nummren men det går det, ganska enkelt! HaHa

Anna: Lite babbel om Liam!

Men vad gör ni när han springer ifrån er? Har ni bara accepterat att "han är orädd"? Det är ni som ska lära honom vad som är rätt och fel, och att springa ifrån sina föräldrar när man är ute är INTE okej. Mina barn skulle inte bara dra, dom vet att man inte gör så, även om dom bra gärna vill det ibland ;-) Men som sagt, ACCEPTERA INTE hans beteende! Ge honom en varning när han börjar sticka iväg och lyssnar han inte så sätt honom i vagnen eller gå hem! Visa honom hur det ska gå till när ni är ute.

Svar:

Det är tur dina barn är så värst "duktiga", men så är ju ALLA barn helt OLIKA som tur är och det är då inte bara mitt barn som håller på såhär!

Det är väl självklart att vi inte tillåter han att hålla på och springa ifrån oss utan vi har sagt åt honom på skarpen, satt honom i vagnen och även gått hem och låtit han bli hur arg han vill!
Det är vi som bestämmer och inte han!!!
Det har vi gjort ett antal gånger men än så länge har det inte hänt nå speciellt med att han har lyssnat just då!
Men ofta går han snällt bredvid vagnen också, men detta med att han är orädd och bara springer iväg måste bli ett slut på det fattar väl jag också!
Jag mår inte bra själv att han bara drar iväg, vill att han alltid ska gå bredvid vagnen eller gå en bit före men ändå lyssna när man säger åt honom JÄMT och inte bara ibland!

Tack för tipset om headern iaf!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0