Kväller!


Vart en helt underbar dag med en massa bus & mys här hemma med mina fina barn! :)

Gjorde idag iordning spagetti & köttfärssås till middag men som VANLIGT så får jag inte behålla det lilla jag får i mig i min lilla mage! :S
Fattar inte varför, jag kan ju äta stuvade makaroner, skruvmakaroner i pastasallad som jag gör men det går INTE att äta vattenkokta makaroner eller spagetti...
Det kommer upp efter att jag har ätit och har i stort sätt alltid vart så sen jag OP mig, det är en del gånger som jag har fått behållt det!
Aja, inge intressant att läsa om precis! :)

Efter maten så tog vi och klädde på oss lite då det är ganska kyligt ute nu för tiden... (Vill inte att sommaren ska ta slut)
Vi tog oss en liten promenad på 2.71km och jag brände då 172 kalorier, så Liam sprang av sig och hade skoj, vi tittade på fåren och plockade även lite äpplen! :)

Promenaden gick väldigt bra då Liam lyssnade ganska bra på vad jag sa, det var någon gång han stack iväg men annars så va det väldigt skönt!
Sen gick vi ju där det inte kommer några bilar eller är någon fara så han kan egentligen springa hur han vill!
Vi får se om han börja lyssna lite bättre än att bara sticka iväg åt sitt egna lilla håll och utforska saker och ting...

Efter promenaden så fick Liam ta sig ett kvällsbad för att sedan borsta gaddarna och gå och lägga sig!
Nattningen för Liam nu ikväll gick väl sådär, han låg i sin säng men ville inte riktigt sova fast det var inge tjaffs eller någonting!
Liam vill ju helst att man ska ligga bredvid honom i sängen så han kan gosa in sig riktigt, klia en på armen, pilla i håret och bara mysa!
Jag älskar att ligga bredvid Liam när han ska nattas men lite svårt dom gångerna som Linus är vaken!
Men det var inge gnäll eller så utan han låg där och tittade runt, även om det tog tid så gjorde det ingenting!

Linus var så nöjd att ligga bredvid storebror i hans säng när han skulle nattas, bara låg där och bubblade lite & log massa åt storebror! ♥
Liam gav Linus en godnattpuss och klappade han på huvudet & kinden sen vände han sig om intill väggen, då skulle han sova! :)

Efter Liam somnat vart det blöjbyte på Linus & pyjamas på sen la jag ner honom i sin säng och slog på sängmobilen och där somnade han gott och sover ännu! :)

Mina underbara hjärtan! ♥

Jag ska faktiskt själv ta och lägga mig antingen i sängen eller ute i soffan och slå på någon film, men tror nog det blir 2½ men som vanligt... :)
Har ju börjat kolla om på boxarna och nu vill jag bara att säsong 8 ska komma ut! :)

Nattis på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0