Kärleksmums!
Perfekt att frysa in och ta fram när man blir sugen eller när man får främmande! :)
- 2 ägg
- 3 dl socker
- 1½ dl mjölk
- 4½ dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
- 1 msk kakao
- 150 g smält smör el. margarin
- 200 g florsocker
- 4 msk smält smör el. margarin
- 2 tsk vaniljsocker
- 4 msk starkt kaffe
- 2 msk kakao
- Kokosflingor
Tillsätt mjölken och därefter mjölet blandat med bakpulver, vaniljsocker och kakao.
Rör sist ner det avsvalnade smöret.
Bred ut smeten i en långpanna (30*40 cm) klädd med bakpapper och grädda i 225 grader i ca. 15 minuter.
Ta ut och låt kakan svalna!!!
Glasyren:
Rör ihop alla ingredienserna och bred glasyren över den svalnade kakan.
Strö över kokosflingor och skär kakan i små fyrkanter!
Tips:
När jag har hällt på glasyren + kokosflingorna på kakan så brukar jag ställa in den i kylen ett litet tag så det får stelna lite granna, går lättare att skära fyrkanterna då! :)
